הצחוק יפה לבריאות, שרשור בדיחות לא PC

הצחוק יפה לבריאות, שרשור בדיחות לא PC

(התנצלות מקדימה:) אז מה ??? מותר לפעמים לצחוק בלי לקרוא

למה גברים משקרים?

חוטב העצים העני חוטב עצים כרת יום אחד עצים על שפת הנחל, כשלפתע נפל הגרזן למים. כאשר החל החוטב לבכות, הופיעה פיה ושאלה אותו: "מדוע אתה בוכה?". "נפל לי הגרזן למים ואני צריך אותו כדי להתפרנס", ענה לה. נכנסה הפיה למים והוציאה ממנו גרזן מזהב. "האם זה הגרזן שלך?", שאלה. "לא", ענה לה החוטב. נכנסה לנחל בשנית ויצאה ממנו עם גרזן מכסף. "האם זה הגרזן שלך?", שאלה. "לא" ענה לה החוטב. נכנסה הפיה לנחל בשלישית ויצאה כשהיא אוחזת בגרזן רגיל מברזל. "האם זה שלך?", שאלה. "כן" ענה החוטב בשמחה. הפיה הייתה כל כך מרוצה שמצאה אדם ישר כזה ונתנה לו במתנה את כל שלושת הגרזנים, הלך החוטב הביתה שמח וטוב לב. עם שלושה גרזנים כאלו הצליח להתפרנס יפה. ויום אחד לקח את אשתו להראות לה את מקום האירוע, רכנה האישה לנחל להביט ונפלה למים. החל חוטב העצים לבכות, משום שגם הוא וגם אשתו לא ידעו לשחות. יצאה הפיה שוב ושאלה אותו לפשר הבכי. "אשתי נפלה למים ואני לא יכול להציל אותה!" ענה החוטב. הפיה נכנסה למים ויצאה עם ג'ניפר לופז. "האם זו אשתך?" שאלה. "כן, זו אשתי!" ענה החוטב. "שקרן!" אמרה הפיה, רותחת מזעם. "תביני", ענה החוטב,"אם הייתי אומר לא לג'ניפר לופז, היית מביאה לי את אנג'לינה ג'ולי, אם הייתי אומר לא גם לה, היית מביאה לי את אשתי ואז היית נותנת לי את כל השלוש.... ואני אדם עני, איך אני יכול להרשות לעצמי להחזיק את שלושתן, בקושי את אשתי אני מצליח להחזיק, לכן אמרתי כן על הראשונה". מוסר השכל:- כאשר גבר משקר, תמיד יש לזה סיבה הגיונית וטובה... שבאה לתרום למען האנושות כולה !

מוסר השכל

עכבר הציץ דרך חריץ בקיר וראה את האיכר ואשתו פותחים חבילה. מעניין איזה מזון יש בחבילה.. חשב לעצמו העכבר, ומייד הזדעזע לראות את הזוג מוציא מלכודת עכברים מן הקופסא. יש מלכודת עכברים בבית! יש מלכודת עכברים בבית! הוא יצא אל החצר וזעק: אדון עכבר, אני יודעת שזה אסון לגביך, אבל אין לכך שום משמעות בשבילי. התרנגולת קרקרה וזקפה אליו את ראשה: "אני כל כך מצטער, מר עכבר, אבל אין שום דבר שאני יכול לעשות חוץ מלהתפלל לשלומך". העכבר פנה אל החזיר: "יש מלכודת עכברים בבית!" החזיר הפגין סימפטיה ואמר: אפשר לחשוב - מלכודת עכברים. אני ממש בסכנה, אה? העכבר פנה אל הפרה וזו הגיבה בזלזול: עצוב ומפוחד חזר העכבר אל הבית, להתמודד לבדו עם מלכודת העכברים. בלילה נשמע קול פצפוץ, כזה שמשמיעה מלכודת עכברים שהופעלה. אשת האיכר קפצה ממיטתה לראות מה לכדה המלכודת. בחושך לא ראתה כי היה זה נחש ארסי שזנבו נתפס במכשיר. הנחש הכיש את האישה והיא הובהלה לבית החולים. היא טופלה וחזרה לביתה סובלת מחם גבוה. כולם יודעים שהטיפול הטוב ביותר לחום גבוה הוא מרק עוף טרי. האיכר לקח גרזן ושחט את התרנגולת כדי לבשל מרק. שכנים וידידים באו לבקר את החולה וישבו לצידה מסביב לשעון. כדי להאכיל אותם, נאלץ האיכר לשחוט את החזיר. האישה גססה עד שלבסוף נפטרה. מכרים רבים באו ללוויה. כדי לסעוד אותם, שחט האיכר את הפרה. מוסר השכל בפעם הבאה שאתם שומעים שמישהו נתקל בבעיה וחושבים שהיא לא נוגעת לכם, זכרו שגם כאשר החלש ביותר מאוים, כולם נמצאים בסכנה

raananh

New member
הינה בדיחה באנגלית

A Reverend and a Rabbi are very bored with nothing to do. So the Reverend says: “I have an idea! Let’s screw some alter boys!”. The Rabbi thinks about it for a while. Finally the Rabbi asks: “What can we screw them for?”​

raananh

New member
ובדיחה נוספת (מהסוג שאני אוהב)

קבוצת יהודים עוברת ליד כנסיה ויש שלט גדול: "מבצע! עשה טקס התנצרות ב-10 דקות ותקבל $10.00" אז היהודים מדברים בינהם ותוהים אם כדאי להתנצר או לא אפילו תמורת $10. בסופו של דבר אחד מהם אומר לאחרים: "מה איכפת לי? 10 דקות מזמני ואני מקבל $10". אז הוא נכנס לכנסיה ויוצא אחרי 10 דקות. החברים היהודים שלו שואלים אותו: "נו, באמת, התנצרת? ובאמת קיבלת $10 עבור זה?" הוא עונה להם מיד בחזרה: "מגעיל! אתה היהודים רק חושבים על כסף!". רענן

שני הומואים

ישבו בפאב, לפתע נכנסה אישה מדהימה ביופיה, אמר הומו 1 לחברו: איזה באסה, חבל שאני לא לסבית

למעלה