הצחיק אותי

חח האמת שה

הפייסבוק יצא די הגיוני , כי יש את הקטע שמיוז ורדיוהד דומים- למרות שהם ממש לא! חס וחסיסה

The Walrus

New member
נצל"ש - אם מישהו פה אוהב את מיוז...

יהיה מצחיק לשמוע אותו מגן על השיר הזה
http://www.youtube.com/watch?v=g8jlNDc5qyw וברצינות... מה לעזאזל?? זה נשמע כמו השיר הכי גרוע שקווין לא הוציאו... בעצם אפילו קווין לא עד כדי כך קיטשיים. זה פשוט... זוועה. אין מילים לתאר. ואגב לא מעט מעריצים של מיוז (המוקדמים) חולקים איתי את הדעה הזאת... looooooooove will last foreevvvvvvveeerrrr and weeeeeee will die togetheeeeeeerrrrrr...

Supermassive777

New member
זוועת עולם

אחד השירים הכי גרועים ששמעתי בחיים, בלי ספק. אתה יכול לקרוא לי מעריץ מיוז, אבל גם הלאסט שלי יגיד לך שבשלושת החודשים האחרונים שלי הם מקום 16. מכרו את האמאמא של עצמם, פשוט רע.

ערן1987

New member
אני חושב שזה דווקא שיר מצוין

פומפוזי כמו כל האלבום האחרון והמעולה שלהם

The Walrus

New member
אממ... יש פה איזה בדיחה שאני לא מבין?

טוב אני אתאפק מאוד לא לכתוב אף אחת מעשרות ההערות הציניות שעולות לי בראש, ורק אגיד שאם זה שיר טוב לדעתך... טוב, שיהיה לך בכיף.

The Walrus

New member
תגובה מאיזה פורום

שמסכמת יפה את ההתדרדרות של מיוז... This was a tragedy in the making starting with that song and "Starlight." I mean, you hear "Take a Bow" on Black Holes and you're thinking, "Wow, this is fucking progress" and then you hear "Starlight" and then you probably love it at first but you do a face-palm because you just know that song is bound to break them into new grounds with mainstream pop fans. Then you hear "Supermassive" ends up in the first Twilight film and at this point you're now turning emo with this drama. The Wembley gig sees them have this huge stage set-up and you're praying it was a one-time thing. Then they finally release "United States" and you can't believe they're just mimicking Queen harmonies now. The whole stage set-up of the new tour with Bono's shit brigade. All that bombastic crap. The new awful record save for the ending. Changing a song on the actual record just to suit New Moon's soundtrack desires. The awful videos. And now, finally, we reach what is probably equivalent to the final scene in Hamlet - "Neutron Star Collision (Love Is Forever)." Still think it can't get worse from here on out? OH BOY. STAY TUNED, FOLKS!

ערן1987

New member
אתה מוזמן לכתוב מה שתרצה

כי עם כל הכבוד זה באמת שלא יזיז לי, ככה שסתם תתאמץ. איזו סיבה יש לי להתרגש ממשהו שמישהו אחר אומר על אמן שאני אוהב? אני אמשיך לאהוב אותו גם עם ביקורות שליליות וחיוביות (וזה ישתנה אם האמן הזה יפסיק לעשות מוסיקה שאוהב). מיוז, כיום, הם הלהקה האהובה עליי ביותר - darn it, בחודש האחרון אני אפילו חושב לטוס ללונדון להופעה שלהם בוומבלי בספטמבר. תכתוב מה שתרצה, לי זה לא יפריע כמו שלך לא היה מפריע מה שהיו כותבים על רדיוהד או על כל אמן אחר שאתה ממש ממש אוהב

Latisia

New member
לגמרי ממומלץ לראות אותם בלייב.

אומנם אני מסכימה עם העובדה שהם התמסכרו ו2 האלבומים האחרונים שלהם בכלל לא מתקרבים לגאוניות שבאבסולושיין. אבל האלבום האחרון שלהם לא רע בכלל בעקרון, הלירקס טיפה מאכזב אבל המוזיקה מצויינת, גרנדיוזית מתמיד ופשוט מצויינת!! אני נורא אהבתי חלקים מהאלבום האחרון שלהם. יצא לי לראות אותם לייב בטורונטו לפני חודשיים וקצת והם השאירו בי חותם עמוק! הם נשמעו אפילו יותר טוב מבאלבום. מה שגם נורא אוסיף היה כול מופע האורות מהבמה שלהם והעובדה ש3 חלקים מהבמה התרוממה למן 3 בינייני ענק באמצע בהקונסרט הול! בעקרון כשהאלבום יצא התאכזבתי מיד, לקח לי כמה ניסיונות שמיעה עד שבאמת אהבתי את זה. הסיבה שהחלטתי לא לדלג וללכת לראות אותם היא כי אמרתי לעצמי שמיוז הם בכול זאת מבין הלהקות הכי אהובות עליי ואני חייבת את זה לעצמי ללכת לראות אותם בלייב למרות 2 האלבומים האחרונים. מן הסתם לא התאכזבתי והיה מדהים.

Gigantic Boots

New member
הם "מכרו" את עצמם... ולא בכדי...

הם מנסים למכור משהו גדול יותר: Our love would be forever And if we die, we die together and lie, said never Cause our love, would be forever הם מנסים להיות חלק ממהפכת התודעה... לשיר על כאב זה כזה 97... P:

למעלה