הצחלנו עם התחקמויות על הערב?

הצחלנו עם התחקמויות על הערב? ../images/Emo8.gif

יאיר לפיד היקר. מאחר ואני קורא כל שבוע את הטור שלך בסופשבוע, ורואה את תוכניותיך בטליוזיה (בעיקר אהבתי כשהתארחת בפגישה לילית...) אז אני שואל: מהן דיעותיך הפוליטיות? כל שבוע אחרי קריאת הטור - אני משוכנע ששינית דעותיך לגמרי משמאל לימין ולהיפך. ובכן?

פוליטיקה

התשובה היא לא עניין לשתי שורות, אבל אם אני מוכרח: אני איש שמאל-מרכז קלאסי. מאמין, למרות הכל, שרק דיאלוג יעזור. לא חושב ש´להכנס בהם´ היא מדיניות. מאמין בממשל ריכוזי סוציאל-דמוקרטי מבחינה כלכלית, וחושב - למרות השמאלנות - שזוהי ארצם של היהודים.

אהבתי, ואני חושב ש....

יצאת מזה באלגנטיות. תגיד, יש מצב לארח אותך בפורום או בצט כלשהוא, משהוא כזה שתשפוך את דיעותיך הפוליטיות? אני מאוד מעריך אותך, ועדיין לא ביססתי את דיעתי הפוליטית, ואני חושב ששיחה איתך מאוד תעזור לי לראות דברים גם מהצד השני (השמאלני היחידי שגר בסביבתי הוא אהוד ברק). ובכן, זה דיי שאלה, לא?

הפורום האמיתי

יש פורום שבועי כזה במעריב, שנקרא ´לא סופי´,תמצא שם את כל דיעותי סדורות ומנוסחות הרבה יותר בקפידה מאשר בסייבר-טוק.

אתה אשכרה מלך...

אין לי מושג איך יצאת מזה... אפילו אני (שלא חסרה לי לשון ב"ה), לא הייתי חושב על זה. אבל זה לא סוד שיש לי עוד מה ללמוד... אגב, מ"ניסוח בקפידה" אני מנסה לברוח. לכתיבה העיתון לא הייתי קורא "פורום אמיתי". מסתבר שאפילו מיידן לא הצליח להוציא א-ו-ת-ך ממש מול המצלמה. אבל דווקא כשהתחיל להתחמם - הוא הודיע לך - זמננו תם.
האמת היא, שחבל שאתה רך מידי בראיונות שלך. לפעמים יש לך יציאות שגם אני לא הייתי שואל, אבל בד"כ אתה רחמן... רק שלא תצא לנו לחופש כמו גפן...
ערב טוב! (אני לא אציק לך יותר
)

למעלה