הצחקתם אותנו

הצחקתם אותנו ../images/Emo152.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

היום ב-17:00 נארח בפורום סוכרת את יעקב חיים וינברג, מומחה לרגליים, מדרסים ואורטופדיה המתמחה ברגליים סוכרתיות. ניתן כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום. ב-19:00 עודד אברהם יארח את עלמה זק, כוכבת "ארץ נהדרת" שתבוא לספר על התוכנית ועל החיים שאחרי התוכנית LIVE בוידאו צ'ט של פורום ארץ נהדרת. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. ב-20:00 יצטרפו אלינו לילך ורויטל, שהודחו בשבוע שעבר מ"האקדמיה לצחוק" ויראו לכם באמת מה הן שוות. חצי שעה של צחוק בפורום הומור. אפשר להכין שאלות כבר מעכשיו... פורום חירשים ולקויי שמיעה נותן לכם הזדמנות ללמוד שפה חדשה: שיעור ראשון בשפת הסימנים לחירשים בהדרכת המתורגמנית לי דן יערך הערב ב-21:00 LIVE בבלוג TV ובפורום חירשים ולקויי שמיעה.

0ne Man

New member
ותודה להנהלת תפוז ../images/Emo140.gif

שעזרה לי לקדם את שידור הקורס בשפת הסימנים, פירסמה על כך בהרחבה בכל הפורומים של תפוז, וגם בעמוד השער הראשי של תפוז, כדי שכמה שיותר גולשים יקראו על הקורס ויבואו ללמוד, אם יירצו. תפוז עזרו לי מעל ומעבר- הם גם דאגו להעמיד לרשות לי בשיעור הראשון אולפן עם צלם משלהם, כדי להבטיח שידור נקי ואיכותי, ללא תקלות. באמת תודה, מכל הלב!

פה זה ../images/Emo32.gif ?

עוד פסק דין נגד העתקת תמונות באינטרנט שניתן תוך פחות משנה אצל אותו שופט לטובת אותה תובעת שיוצגה ע"י אותו משרד עו"ד. הפעם נפסקו 220,000 ש"ח לחובת המעתיקים, כשבפעם הקודמת נפסקו 48,000 ש"ח לחובת המעתיקים. ציטוטים מפסק הדין: "עו"ד גלעד קורינאלדי, ב"כ התובעים טוען יש להרתיע את הציבור מלהפר זכויות יוצרים, וכי המחוקק מתייחס לכך בחומרה לאור "הקלות הבלתי נסבלת" של ההפרה במיוחד באמצעות האינטרנט... אכן, הקלות בשימוש בחומרים מוגנים באתרי אינטרנט והסיכוי הנמוך לפעול מיידית כנגד המפר, או הכדאיות בתביעת המפר, אכן מצריכים מתן הגנה משמעותית לבעל הזכויות ופסיקת פיצוי סטטוטורי בגין הפרה ע"מ להרתיע את הציבור מלהפר זכויותיו של היוצר... שקלתי את האמור ע"י ב"כ הצדדים ואת יתר הפרמטרים, אופי ההפרה ומספר ההפרות והצורך בהגנת היוצר, וכן את גישת הנתבעים הן בהפסקת השימוש ובנכונות לפצות את התובעים, כפי שעו"ד צוקרמן התבטא בטיעוניו: "על "התאונה" שהנתבעת נקלעה אליה היא משלמת מחיר כבד ביותר". בקישור השלישי מופיע פסק דין מעניין נוסף, הגורם כעת לרגליהם של כמה חרשים לבעור.

במקומון "זמן מעריב" מהיום

מופיעה כתבה בעמ' 88-84 הכוללת גם ראיון עם עו"ד טיטונוביץ, המתייחס בין השאר לפורום בוואלה. הכתבה מופיעה גם באינטרנט, וההתייחסות נמצאת בסוף הכתבה ("האינטרנט עדיין פרוץ"). בעיתון מופיעה גם תמונתו של עו"ד טיטונוביץ.

מה המחיר של טעות דפוס?

ביוני 1999 פירסם עיתון גלובס ידיעה על עו"ד שהואשם בזיוף פסק דין, הוסיף פעם אחת בטעות י' מיותרת בשמו של העו"ד ובילבל את זהותו עם עו"ד אחר, פירסם הודעת התנצלות - שוב עם טעות, ואח"כ פירסם הודעה שלישית מתוקנת. העו"ד הנפגע תבע חצי מיליון ש"ח, בערכאה הראשונה נפסקו 200,000 ש"ח נגד גלובס, ובערכאה השניה - אחרי שחלפו כמעט חמש שנים - ירד הסכום ל-50,000 ש"ח. הכל בקישור הקודם.

אתר הרשות הפלסטינית

בעברית כמעט ללא שגיאות. מזמן כתבתי שהם קוראים ולומדים כל פסיק שכותבים בישראל.

למעלה