הצטערתי מאד לשמוע......

הצטערתי מאד לשמוע......

הצטערתי מאד לשמוע כי שמעון עשור סגר את החוג בהדר יוסף, כשרק חודש עבר מיום פתיחתו החגיגית. רק לפני חודש כשפתח את החוג, איחלתי לו כאן בהצלחה מכל הלב, והצעתי לו שתי הצעות קונסטרקטיביות : ההצעה הראשונה הייתה, שיקח אורך נשימה של חודשיים עד שהחוג יכנס לתודעת הציבור, ולמרות שהוא עלול בהתחלה להכנס להפסד כספי זמני. (ההצעה השניה כבר אינה רלוונטית) לצערי, כנראה לשמעון לא היה אורך רוח (או כסף) מספיק והוא סגר. אתמול (יום שני) אצל יענקל´ה זיו היה תפוסה של 140% ומרוב צפיפות רוקדים דרכו אחד לשני על הרגליים, וביום ראשון סוגרים חוג באותו מקום. למה ? למה ? למה ? אני מצטערת בשבילו ובשבילנו.

למירי שלום-זה כמו להמר בבורסה

אני זוכר את ההמלצה שלך לשמעון.אני גם הגבתי על ההמלצה שלך.ההמלצה שלי היתה שונה משלך. פשוט לכל אדם יש את האופי שלו.יש כאלה שמעיזים ויש ההיפך.נראה לי ששמעון עשור הוא אדם זהיר מאד.אני אומר את זה ומנחש לפי כתבה שפעם שמעון כתב והזהיר את המרקידים בעיתון רוקדים.

הימרת פעם בבורסה ?

עזרא בקר טוב ! איני יודעת מה רמת הבנתך בענייני בורסה. אך אם אתה מתכוון להשקיע בתקופה הקרובה בבורסה ותרצה להרוויח, אזי לפני שתכניס כסף הבא בחשבון את טווח הזמן שבו תירצה לממש את השקעתך. אם אתה רוצה רווחים/הפסדים מהירים - לך ותהמר בקזינו. לכן הצעתי לשמעון עשור כשפתח את החוג שייקח טווח של מינימום חודשיים כדי להתחיל לעשות "הערכת מצב" ולהחליט אז על המשך החוג. אני זוכרת את אורך הרוח שהיה לידידי אייל עוזרי שפתח חוג ב"הדר יוסף" ביום רביעי ונשאר תקופה ארוכה למרות שהפסיד כסף, ולבסוף עבר ליום שלישי ומאז הוא מקיים חוג גדול יפה וגם ריווחי(כולל הרקדת נוסטלגיה חודשית).

dw2322

New member
מצטרף למתקנים

בבורסה צריך אורך רוח וגם ללמוד את הנושא לפני שנכנסים, או לכל הפחות להתייעץ עם מי שמבין. זה לא הימור בקזינו (אם כי אפשר להיות בעלים של קזינו)
בכל אופן, שווה למי שמתעתד לפתוח חוג לעשות סקר שוק מקדים, לבדוק פוטנציאל ולתכנן ההשקעה לתקופה מסויימת, בטח לא זבנג וגמרנו. הנ"ל אינה המלצה מכל סוג שהוא לקנייה או מכירת ני"ע

למעלה