הצטרף גם אתה לאמנה נגד האליטות

הצטרף גם אתה לאמנה נגד האליטות

אי-שוויון חברתי נובע בחלקו הגדול מהתנהגותן של האליטות - קבוצות הכוח וההשפעה בחברה. על-אף העובדה כי ידוע שהעלאת שכר המינימום תועיל למשק המגמה של האליטות כיום היא להשאירו לא מוצדק בשל פגיעה ברווחיהם. לחץ פה בכדי לחתום על האמנה הגיע הזמן להחזיר את המדינה לאזרחיה. תנועת התודעה הלאומית

Fasz

New member
שטויות וקשקוש

יש להגביל את האליטות, זה הכל. האליטות תמיד פרצו את הדרך לקדמה בעבור יתר האזרחים. הרעיון שלכם, הוא רעיון שבבסיסו האספסוף הוא זה ישלוט, והדבר יוביל לכאוס, אנרכיה וחוסר סדר.

להגביל זה בלשון המעטה

אם לא ניזהר בעוד מספר שנים לא יהיו פה מפלגות, יהיו פה תאגידים שיילחמו זה בזה על השלטון בעדר העבדים שלהם.

Fasz

New member
להגביל? צר לי, המעטתי בניסוח

יש פשוט להוציא את העשירים להורג, ולהשתלט על אחוזותיהם סטייל 1917..

לא, יש פשוט להפסיק להזרים להם כספים

ולמכור להם במחירת חיסול כל מה שזז במדינה הזאת. אף אחד לא מציע להוציא אותם להורג חלילה. אם מחבלים אנחנו לא מוציאים להורג, בטח שלא נעשה זאת לבני עמנו, וגם אם הם מושחתים, נצלנים ועושקי עניים, הם עדיין בני עמנו.

Fasz

New member
מתי תבין שאיש לא עשה כאן הון גדול

מהפרטת מוסדות ציבור, לא שרי אריסון, לא לב לבייב, לא משפחת ורטהיימר, ולא אף בעל הון אחר. את פשר מכירת המוסדות הלאומיים בידי הממשלה במחיר נמוך מן המחיר המוצע, ביקרתי לא פעם, ולכן לדאבוני, לא נותר לי אלא להסכים עמך בנושא זה.

ואתה מתי תבין שלתאגידי הענק איכפת..

איכפת רק מביקוש והיצע? התנאים הסוציאליים שלך בכלל לא מעניינים אותם, הדבר היחיד שמעניין אותם זה שתספק אתהתפוקה, ואם אתה לא מסוגל לספק אותה, אתה סתם מספר בשבילם, והם ימחקו אותך כהירף עין ויחליפו אותך באחד אחר שמסוגל לספק את אותה תפוקה, בעוד שאותך הם ישליכו לרחוב כמו כלב, ללא פנסיה, ללא קצבה וללא כל רחמים. מספר היית ומספר תישאר בעיני התאגידים הגדולים. כך שאם זה מה שאתה מייחל שיקרה במדינה הזאת, תקח בחשבון שבמוקדם או במאוחר גם אתה תצטרך לשלם את המחיר. כי כל הכורה בור לעצמו, שלא יתפלא לאחר מכן שהוא שוכן בתוכו.

gershon17

New member
שכחת שזה לא רק תאגידי ענק

אלא כל חברה פרטית במשק תחרותי. לכן אתה מועסק כעבד ללא כל תנאים סוציאליים. אה, רגע, בעצם אמרת שכל המעסיקים הפרטיים חראות חוץ מזה שלך. שכחתי.

אני לא אמרתי דבר כזה דפ"ר.

אם כבר אמרתי שכל המעסיקים שעוברים על חוק שכר המינימום, הם חארות וצריך להקצות אותם מחמת מיאוס ולהתיחס אליהם כאל מצורעים עד שיפשטו את הרגל.

gershon17

New member
אתה מקבל ריגוש כשאתה אומר דפ"ר?

אין לי הסבר אחר לשימוש המאסיבי שלך במונח. חוץ מזה שאולי אתה לא מכיר אף מילה אחרת.

למעלה