הצטרפות לטיולים???

yerushalmi2002

New member
הצטרפות לטיולים???

שלום לכולם. מזה זמן רב אני מציץ לפורום הזה ולאתר גרופי וממש מקנא לכן/ם . היתי "מת" להצטרף לטיולים שלכם אבל אני חושש נורא או יותר נכון מתבייש מאוד. אני לא בטוח שהצטרפותי תתקבל בשימחה מיכוון שאני לא בטוח שהכושר והרמה ה"טכנית" שלי יתאימו ובעצם יגבילו את הטיולים שבהם כל-כך אני רוצה לעשות. אומנם אני "שורף" לא מעט קילומטרים יש לי אופניים די טובות ואני מאוד אוהב את זה. האם יש "תנאי קבלה" לםיולים? איך תקבלו בחור כמוני שאולי יזדחל מעט מאחור, ושאין לו עדיין את כל הביטחון בירידת דרופים? שלכם.... אגב בחרתי חולצה מס' 2... נראה לי שהיא באמת הכי יפה. (זה בכדי שאלונה תפרגן לי...)

IlanShacham

New member
ישמחו לקבל אותך ../images/Emo24.gif

כולנו היינו מתחילים פעם והיכולת הטכנית שלנו היתה נמוכה. כדי להתקדם צריך לרכב עם אנשים יותר מנוסים - בדוּק. מי שמפרסם רכיבה כאן בפורום מוכן לכך שיצטרפו אנשים ברמות שונות, ומקבל את זה בהבנה (אלה אם ציין אחרת במפורש בהודעותו). בקיצור בוא, יהיה כיף

Zeev Kovalsky

New member
../images/Emo140.gif

אם גלשתה בגרופי, בטח שמתה לב שיש שם מדור טיולים. כל טיול שמפורסם בגרופי פתוח לקהל הרחב, מפה הדרך קצרה
בחר לך להתחלה טיול בדרגת קושי קלה, או קלה עד בינונית וקדימה - הרשם ותופיע לטיול. אל תדאג ואל תחשוש כל ה
היו פעם רוכבים מתחילים (גם אלה שטוענים שנולדו עם אופניים בידיים). לאחר טיול או שניים תוכל בהחלט למצב את עצמך מבחינת כושר ויכולת טכנית, דבר שיתן לך יותר בטחון. גם אם יש לך ספקות לגבי הטיול אתה מוזמן להתקשר למארגן הטיול ולברר פרטים נוספים לפני היציאה.

למעלה