הצטרפות לטים נוסף

driaaa

New member
הצטרפות לטים נוסף

פנו אלי בהצעה להצטרף לטים נוסף. אני מתלבטת ולא יודעת איך להחליט אם כדאי לי או לא. יתרונות : כרגע החנות שלי לא מספיק מוכרת לטעמי. ברור שאני צריכה לשנות משהו, ואולי הצטרפות לטים נוסף תעזור. מדובר בטים גדול מאוד וכנראה פעיל. אני מאוכזבת מהרליסטינג, זה לא עובד בשבילי. חסרונות: עולה כסף - 25$ לשנה. יש חובות, כמו השתתפות בפורום והשתתפות במבצעים של הטים. מלבד הטים הזה שפנה אלי, יש טים נוסף שאני מאוד רוצה להצטרף אליו, אבל צריכה לעשות כמה שינויים בחנות כדי לעמוד בכללי הטים, ואני מתכננת לעשות את זה אחרי "מבול" המכירות של כריסטמס שבינתיים מבושש מלהגיע. נראה לי שלהיות בשלושה טימים זה אולי יותר מדי. מה דעתכן ?

P E T E K

New member
מוזר, ממתי הצטרפות לטים עולה כסף?

האם זה טים שמחייב מספר מסויים של אוצרות בחודש או משהו אחר?

לימיצ

New member
זה לא מוזר בכלל. זה קיים לגמרי ואפשר להבין את

זה. יש טימים של מאות משתתפים, הארגון והניהול של זה מטורפים, יש גם טימים שקונים ספוטים בכל מיני מקומות ומציגים את הטים שם, בקיצור, חיוב על חברות בטים זה לא חריג ו25$ לשנה זה סכום מאד סמלי.

InbarBareket

New member
יש הרבה כאלה

הם משקיעים באתר, בפורומים, בבלוג, תערוכות וכו..... ועוד הרבה פעילויות אחרות. תבדקי את מה שהנהלת הטים עושה!

shelly47

New member
לי זה עדין נשמע מוזר וזאת משום ש-

מנהלת הטים על אף הזמן שמקדישה - משתלם לה, היות והיא אספה/אצרה את החברות הן מתגמלות אותה בנוכחות כמעט קבועה באוצר כמו כן נשאלת השאלה האם קידום של טים בן מאות משתתפים תורם לכל החנויות באותה מידה, כנראה-הגיוני-שלא ולכן תשלום לא הוגן בעיני, הייתי מבקשת פיילוט למספר חודשים חינם ורואה אם משתלם לשלם, זה גם תלוי אם את מעריכה שתמכרי שני מוצרים בפרק זמן מסויים שיחזירו את עשרים וחמישה הדולרים הללו, את ההשקעה, זאת אומרת תלוי בסדר גודל התמחור בחנות. בהצלחה!

driaaa

New member
תשלום לטים

הטים מנהל אתר אינטרנט ובלוג. לבלוג 800 עוקבים. יש פורום פרטי לטים. הכסף הוא לניהול האתרים ולפרסומים. יש להם אירוע מכירות מדי חודש וחבר טים חייב להשתתף בארבע אירועים בשנה. יש שרשור קידום באטסי וחייבים להשתמש בו פעמיים בחודש. דווקא לגבי אוצרות אין חובה. יש אפשרות לשלם 17 דולר לחצי שנה.

driaaa

New member
אבל האם זה הגיוני להיות בשלושה טימים ?

האם חברות בטים עשויה לקדם את החנות שלי ? איך אפשר לדעת את זה מראש ? פשוט להצטרף ולנסות ולראות ?

RolyzCreations

New member
זה תלוי בזמן שלך

ודרישות הקידום של כל קבוצה. אני חברה בשתי קבוצות. בקבוצה הישראלית ISART, אני מכינה אוצרות, ואחרים מכניסים אותי לאוצרות שלהם. אני חושבת שחברות בקבוצה הזו מקדמת אותי. בקבוצה השניה שאני חברה בה, אין כל כך דרישות לקידום. ולא נראה לי שהחברות בקבוצה מקדמת אותי. מצד שני היא גם לא דורשת ממני יותר מידי.

InbarBareket

New member
תלוי בטים

לא כל הטימים עוסקים באוצרות !!! יש טימים מדהימים באטסי - לא הרבה אבל יש! יש טימים שלהתקבל צריך לעבור תהליך של קבלה - כדי למנוע מאנשים לא מתאימים להצטרף לקבוצה.

mayoula

New member
איך מוצאים אותם?

ניסיתי לחפש ברשימה, אבל היא נראתה לי כל כך ארוכה ולא ידעתי איך אני מתחילה לברור את הטימים הטובים והמתאימים. עצות? המלצות?

InbarBareket

New member
קודם תגדירי לעצמך מה את מחפשת מהטים

- אם את מחפשת קידום לחנות שלך - יש קבוצות שזו המטרה המוגדרת שלהן. אני למשל לא חיפשתי קבוצה כזו.... לא מתאים לי לעשות אוצרות בכמויות וזו לא המטרה שלשמה חיפשתי קבוצה.... קצת חקר שוק.... יש treasury team למשל... לטעמי מספיק טים אחד שבו את מרגישה שאת נתרמת ותורמת. יש גם מגבלות שפה לפעמים - צריך לחשוב גם על זה! קחי בחשבון שחברויות בטימים לוקחות הרבה מזמנך - אז תנסי לצמצם אפשרויות. אני יושבת לפעמים עד השעות הקטנות של הלילה או יותר נכון הבוקר....

למעלה