הצטרפות ללא אופניים מקצועיות

מקסימה1

New member
הצטרפות ללא אופניים מקצועיות

הי מה עושים כשאין אופניים מקצועיות ועדיין רוצים להגיע לטיולים שלכם? יש לי אופניים פשוטות וזולות

אפשר גם אפשר

קודם כל תזכרי את הכלל - 'זה לא האופניים, זה הרוכב' (או הרוכבת). אפשר לעשות את רוב הדברים גם עם אופניים פשוטים וזולים. אולי הם יהיו אמינים פחות, נוחים פחות, אבל יעשו בסוף כמעט את הכל. יש כמה מסגרות המתאימות לטיולי מתחילים: 1. מועדון הטיולים של חנות RS SPORT מיועד לרוכבים מתחילים. תעקבי אחרי ההודעות כאן בפורום ובפורום הראשי יש פרסומת בראש הדף עם פרטי הטיולים הקרובים. 2. חלק מהקבוצות הפעילות כאן בפורום מקיימות מדי פעם טיולי מתחילים או טיולים ברמה קלה - בינונית, ואפשר להצטרף אליהם. בהצלחה!

מקסימה1

New member
אני לא חושבת שאני אצליח לרכב בשטח

עם האופניים האלו. האם אין השכרה של אופניים מקצועיות? אם כן מהי העלות? לאיזה פורום ראשי התכוונת??

אל תמהרי לקבוע

בכל אופן יש כמה מקומות שבהם ניתן לשכור אופניים, אמנם לא סופר מקצועיים אבל אופניים בסיסיים לטיולים. הנה מספר הצעות - מועתק מהודעה של אייל הרשטיק בנושא: צפון: צוק מנרה: 04-6905830 חווית הרוכבים בית אורן : 04-8307242 חברת "אופק בשטח" : סיימון 052662181 חברת "גלגליל" : עודד 058403828 חברת "נעים בעמק" עמק יזרעל :יאיר 050344163 מרכז: טיולי קק"ל - קו ליער 1-800-350-550 חברת מצוק - נמצאים בסטף בשבתות 053865612 אבינועם ינאי: 097745277 דרום: רולינג , מושב כמהין 054781353 לכל אחת מהחברות הנ"ל יש לך אפשרות או להצטרף אליהם לטיולים מאורגנים , או לקחת זוג אופניים ,מפה,קסדה ומים ולצאת לדרך . שימי לב כי בשבוע הקרוב בסוכות יש הרבה אירועים שאת יכולה להצטרף אליהם ולהשכיר אופניים . יאללה כל שנותר הוא להרים טלפון ולצאת לדרך .... יום טוב אייל סוף ציטוט.

את מוזמנת להצטרף לקבוצת הנשים

של רוכבי תל אביב קבוצה תומכת ומעודדת בלי קשר לסוג האופניים שברשותך. אם תרצי עוד פרטים- שלחי לי מסר. הדס

למעלה