הצטרפות למועדון

הצטרפות למועדון

כמעט חודשיים שאני קוראת והיום החלטתי להצטרף בתקווה שעדין יש מקום קורות חיים, נשואה בת חמישים שלושה ילדים וכמובן מחלימה מסרטן השד. לפני כ 10 חודשים נבדקתי גילו גוש אמרו שהוא קטן ובלוטות הלמפה נקיות בסופו של דבר לאחר הניתוח הסתבר שהיה גוש והיו גם בלוטות שהיו נגועות שהוצאו מתוכן,הדרך המוכרת לכולנו לאחר הניתוח טיפולים , קבעו סדרה של 8 טיפוליים, יום לאחר הטיפול החמישי וקבלת שתי מנות דם קיבלתי אירוע מוחי, שותקתי ל 24 שעות בלי הכרה אולם בסופו של דבר התעוררתי וגם התחלתי להזיז את האיברים היום אני כחמישה חודשים לאחר האירוע המוחי, כמובן שהטיפולים הופסקו ומאז גם לא נבדקתי.לפי דברי הרופאים אני בריאה ונקייה והכל נפלא.אולם אני מרגישה כואבת ודואבת כל עצם בגופי שרה לה, ולסיום מכיוון שהלעתי אותכם בהמון נתונים אסים בתקווה שאתקבל למועדון גלית

דגנילי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif גלית

למרות שגם אני די חדשה פה.. אני שמחה שאת בריאה ומאחלת לך להתאושש, לעכל ולהרגיש טוב. החיים יפים.

ברוכה הבאה גלית היחידה!../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה למועדון שלנו! אני שמחה לשמוע שאת מחלימה, בריאה ונקייה והכל נפלא, התעצבתי עם זאת לקרוא שאת כואבת ודואבת ושכל עצם בגופך שרה לה... במקום הזה אני חושבת שתמצאי הרבה קרבה, המון חום והמון תחושות שיתוף שהם תוצאה של חוויות משותפות לכולנו, מי עוד יבין...?! לפחות זה מה שאני מצאתי. את קורותי, אם רק תרצי, תוכלי לקרוא כמה שורות למטה, במקרה כתבתי מעין תקציר קורותי השבוע. אילת.

התקבלת ../images/Emo70.gif

והכי חשוב - שאת כאן איתנו לכתוב את ההודעה הזו. הטיפולים האלה מביאים לתוצאה הרצויה - גוף נקי מגידולים, אבל ת'כלס, לא עושים טוב לאף תא בגוף. ולוקח זמן להתאושש מהם, לפעמים יותר ולפעמים פחות אבל לגוף יש את הנטיה והיכולת לשקם את עצמו. אם את רוצה לעזור לעצמך להרגיש יותר טוב אולי כדאי לך לנסות טיפולים תומכים של רפואה אלטרנטיבית כמו הילינג, או דמיון מודרך או כל טיפול שיכול לתת לך תחושה טובה. ברוכה הבאה למועדון
גלי

ברוכה הבאה למועדון שרדניות סרטן השד

אני לולו, אוטוטו 31, חליתי לפני שנה וחצי , עברתי למפקטומי והקרנות, בריאה כמו שור ומאושרת ! מצטערת לברך אותך על הצטרפותך למועדון, אך כאן תמצאי תמיכה רבה ובית חם ..... יש כאן אנשים נפלאים ושרדניות סרטן השד רבות .... -----------------------

welcom to the our club../images/Emo24.gif

שמי מיכל, בת 37, כמוך עם סיפור של סרטן שד, אנוכי מלפני כ- 9 חודשים. עברתי כריתת שד מלאה, עדין בטיפולים אך לקראת סיום, לפני הקרנות. מגדלת בכיף שני ילדים מקסימים, שיהיו בריאים, משתדלת לתפקד, לחייך ולבלות אע"פ שפיזית קשה לי (כאבים). שמחה שניצחת את המחלה, ומקוה שתרגישי טוב יותר עם ה"מקהלה" האישית שלך. מחזיקה לך אצבעות, ממליצה לך יוגה. באהבה, מיכל

בוקר טוב

תודה על קבלת הפנים, יש לי שאלה אולי היא טפשית ובכל זאת אשאל עבדתי במקום עבדה 13 שנים בעוד כחודשיים אני מסיימת שנת אובדן כושר עבודה ורציתי לחזור לעבודה וולפתע הודיעו לי כי אם אני רוצה לחזור הם מוכנים לקבל רק בתנאי שאני אסכים לקבל משכורת נמוכה ב 20% ממה שקיבלתי לפני המחלה, האמת שאני אוהבת את העבודה אולם אני חושבת שיש כאןפגיעה מאד קשה במיוחד נפשית , עכשיו אני צריכה להחליט האם אני מוכנה לעבוד לפי התנאים החדשים, האם למישהו כאן יש איזה שהיא עיצה מועילה, דרך אגב התפקיד שלי הוא ניהול משרד ורוב העבודה נשענת שם על יוזמה אישית, כמובן שבתקופה האחרונה המשרד לא מתפקד כי לא העברתיתפקיד ולא עשיתי חפיפה, מה שכן עבדתי רוב תקופה המחלה מהבית, מה עושים אורית

מיליתו

New member
מה????

ברוכה הבאה קודם כל... לא ממש פורום סימפטי, אבל מאוד תומך כשצריך. אני חושבת שאת צריכה להתייעץ עם עו"ד לענייני עבודה. אני אמנם לא מומחית בתחום, אבל נשמע לי שמציעים לך הרעה בתנאים. לא ברור לי אם הפסקת לעבוד או לא. את כותבת שלא עבדת, אבל כן עבדת מהבית. האם היה חוזה העסקה שונה עבור השנה הזו? האם עבדת ולא קיבלת שכר? לא ברור לי בדיוק מה ההסכמים שלך איתם, אבל משהו כאן נשמע לי "מסריח". אולי, אם תתני קצת יותר פרטים, כמו - האם זו חברה גדולה, חוזה אישי וכו' יהיה אפשר לתת עיצות יותר פרקטיות.

עבודה

אני עובדת בארגון שנותן שירותים לסקטור מסוים, וכמו שכתבת באמת הייתה הרעת תנאי העבודה וכן התייעצתי עם יועצים בנושא, במשך המחלה עבדתי בין הטיפולים אולם לאחר שקיבלתי את האירוע המוחי היייתה תקופה שלא עבדתי בגלל חולשה ואי יציבות של הגוף, היום אנחנו במצב של משא ומתן על הפיצויים וכל מה שמגיע , אולם לא כל כך מפריע לי העניין הכספי כמו העלבה הגדולה של אנשי ההנהלה מאז שחליתי אף אחד לא בא לבקר וטלפונים היו גם במשורה, אולי אחד או שניים מתוך 12 חברי ההנהלה , במשך תקופת המחלה הם קיימו ישיבות הנהלה שבהם הם החליטו שאני בסוף דרכי ולכן צריך להביא מישהו אחר במקומי ואני שאלתי את עצמי מדוע אנשים קובעים דברים בלילשאול בלי להרים טלפון בלי לבוא לבקר והכי הכיהכאיב לי שאפילו פרח או ברכת החלמה לא קיבלתי ממקום העבודה שבו עבדתי ונתתי את נשמתי, היום לאחר שברור שאני לא חוזרת והם פיטרו אותי הם פונים בכל מיני שאלות ומבקשים אתת עזרתי. אני חושבת שכל ההתנהגות המכפירה הזו של האנשים שהיו כביכול חברים הכיטובים שלי נתנו לי פרספקטיבה אחרת לחיים. האמת שאני מאד נעלבת ופגועה. גלית

מיליתו

New member
זה כבר ענין אחר

אם את מרגישה שאת לא רוצה להיות עם האנשים האלה כי לא טוב לך שם / כי היחס מזלזל / כי את מרגישה מנוצלת / כי הם פשוט לא נחמדים אליך... תחשבי אם כדאי לך לחזור לעבודה. אני לא יודעת מה מקצועך / כישורייך, ונכון שחשוב לעבוד ושתהיה לך סיבה לקום בבוקר, אבל אם מצבך הכלכלי לא מחייב זאת, אני לא בטוחה שרצוי להגיע כל בוקר למקום שלא נעים לך בו. אולי זו הזדמנות לחפש משהו אחר לעשות. אם החיכוך עם האנשים שפגעו בך הוא לא יומיומי, והעבודה הסדירה מספקת וטובה בשבילך, כדאי להמשיך, אם לא, אז באמת תעשי מו"מ קשוח על פיצויים.

לגלית יחידה ../images/Emo88.gif שלום

אני שמחה שאת מרגישה טוב יותר. לענין דיני עבודה, אני מצרפת לך קישור, מקוה שתצליחי להכנס, כי אני לא כל כך יודעת לצרף קישורים. על כל פנים, אם לא יצלח, כתובת האתר: "www.hilan.co.il לענין שאלתך ומבלי לרדת לחקר ה"מגיע לי" או "לא מגיע לי", אני הייתי מסכימה לחזור לעבודה בתנאים שהציעו, דהיינו בקיזוז 20% מהשכר. הענין הוא שכח ההעבודה שלך, מן הסתם, ירד. כשתצאי לעבודה גם במחיר של פחות שכר, מבחינה נפשית - את פשוט תפרחי. תהיי עסוקה במחשבות הרבה פחות מקודם תפגשי אנשים, תתלבשי, פשוט תהיי עסוקה בדברים אחרים ולא במחלה. כמו כן, אם ניקח את מצב השוק היום, את תתקשי למצוא עבודה, במקצועך ובתחום שאת אוהבת לעסוק, ובשכר שקיבלת (של 13 שנים), קחי בחשבון את במצבך נפשי / פיזי. אני חושבת שכדאי לך להסכים, ואם לאו, באתר של חילן טק תכנסי לחוק שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות. על כל פנים, אשמח לדעת את החלטתך ובכל מקרה, שיהיה לך הצלחה והרבה בריאות. מיכל.

lili the one

New member
הי גלית יחידה

מה לעשות אבל מצב המשק לא מי יודע מה בתקופה האחרונה והרבה חברות הורידו שכר לעובדים. יכול מאוד להיות שכך הוא המצב גם אצלכם. ויכול להיות שמעסיקייך מנצלים את מצבך. גם אני מייעצת לך לפנות לאיגוד עובדים כל שהוא ולבדוק את זכויותיך. ל.

תמר 26

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

וגם
על כל מה שעברת. יש כאן מקום בשפע, ותמיכה חברית ולפעמים רק מלקרוא הודעה של מישהי אחרת אפשר פתאום לקבל תובנות והשראה, והרבה אנרגיות חיוביות
. אני נדהמת מהמספר הגבוה יחסית של נשים כאן (וגם צעירות) עם סרטן השד זה עצוב לי לשמוע על עוד מצטרפת, אבל מאחלת לך המון בריאות
. מעניין שכולן מדברות על מקהלת העצמות
- מגיל מאוד צעיר (14)הרבה לפני המחלה והטיפולים המפרקים שלי מדברים על כל תזוזה ועל כל צעד, לפעמים זה נשמע שהכל מתפרק ונשבר לו, אבל הכל בסדר שם, שאלתי פעם רופאה ואפילו לאחרונה שוב ואמרו לי שזה בסדר (כנראה שזה שונה ממה שתיארת) לגבי עבודה אני לא כ"כ יודעת על זכויות זה נשמע לי כמו הרעת תנאי עבודה, אבל מאוד מסכימה עם דבריה של מיכל לעבוד, לצאת מהבית מאוד מחזק את הביטחון העצמי עוזר לחשוב על דברים אחרים ולהישאר מחוברים לעולם הבריאים. ומצב השוק היום הוא באמת לא קל. מצד שני מציעה לקבל החלטה ממקום של כח ובחירה ולא כ"כ מפחד וחוסר ברירה העיקר שיהיה

למעלה