הצטרפות לעסק חדש

הצטרפות לעסק חדש

שלום,

אני מעוניינת להצטרף למישהי לרעיון עסקי חדש. היא גבר התחילה את העסק, כלומר הוציאה את ההון הראשוני אבל העסק עדיין בחיתוליו.
בשלב הזה אני רואה פוטנציאל והזדמנות להיכנס איתה לעסקים. היא לא מבקשת ממני להוסיף כסף לעסק אבל היא אומרת שכרגע אין לה אפשרות לשלם לי.
השאלה שלי היא: איך מתנהלים במצב כזה? אני מאוד מעוניינית להצטרף אליה (בתור השיווק של העסק) אבל אני גם זקוקה למשכורת. האם אני צריכה לבקש להיות שותה אתה? או שבשביל להיות שותפה אני גם צריכה להשקיע כסף בעסק. איזה עוד אופציות יש?

תודה לעונים.

LaSaponaria

New member
אם את עובדת מבלי לקבל משכורת, זה יכול להחשב..

כהשקעה שלך (סכמו בכתב). אבל זה לא פותר את הצורך שלך בהכנסה (משכורת).

קבלי פתרון

ראשית לגבי שותפות, את יכולה להיות שותפה בלי השקעה כספית או עם השקעה כספית - זה פתוח להחלטות ולהסכמות ביניכן.

לגבי הפתרון -
במקום להיות שותפה שלה, ולעבוד בלי פרנסה לפחות כמו שהבנתי מדברייך, עדיף לך לפעול מולה כעסק - כלומר עסק משלך שפועל מול העסק שלה, כאשר את מספקת לה שירותים (מדברייך הבנתי שהיא זקוקה לשיווק ולך יש את היכולות לכך), על בסיס סוג של ברטר, שאם תרצי אסביר לך בפרטי איך ליישם זאת, התוצאה תיהיה שאת תבצעי עבורה שירותים, והיא בסופו של דבר תצטרך לשלם לך אותם מתוך רווחי העסק שלה, אני אסביר לך בפרטי איך לתחום נכון את זה מבחינת זמנים כך שאם לא יהיו רווחים בעסק שלה לא תצטרכי להמשיך להשקיע זמן מבלי להתפרנס, ומבחינת מיסים העסקה תייצר לך השלכות שחלקן יכולות לסייע לך בהכנסות הבאות כך שהרווח שלך יכול לנבוע משני מישורים, אשמח להסביר לך בפרטי.

בהצלחה

tapuach

New member
את מוזמנת לפרט עוד על בפורום, נשמח לדעת גם

הקמת עסק ומתן שירותים לעסק האחר שבו רצתה להכנס כשותפה וללא קבלת תשלום עבור השרותים, לא כל כך פותר את הבעיה של אי קבלת שכר / תשלום.

הכוונה היא שונה.. זה מורכב - זה בהחלט פתרון

ככה לפחות מתנהלים בסטארט אפים - מדובר בברטר על בסיס אחוזים עתידיים מהרווחים / הכנסות מהעסק אליו מצטרפים תוך כדי שבונים את עסקה בצורה המיטבית ביותר מבחינת מיסים לשני הצדדים, מבטיחה לכתוב על כך בפירוט בימים הקרובים .

ו

למעלה