הצטרפות לעצומה להחזרת "קטי המכוערת"

irisiris1

New member
הצטרפות לעצומה להחזרת "קטי המכוערת"

בימים הקרובים אני מתכוונת לנסח מכתב נגד ערוץ 9 בהחלטתם התמוהה, המכעיסה ובעיקר - הלא מקצועית להוריד בטרם עת את הסדרה קטי המכוערת. בשום ערוץ במדינה ובעולם לא ייתכן שיפסיקו ככה סתם סדרה באמצע. אני מתכוונת לשלוח מכתב לכל אמצעי התקשורת והעיתונים, מאחר שזה יהיה תחת "מכתבים למערכת" אני מניחה שזה יתפרסם ויעורר הד בקרב הצופים האדוקים של הסדרה. אני רוצה לציין שאני ישראלית צברית, אינני מבינה מילה ברוסית וזו הסדרה היחידה שראיתי בערוץ 9, מדובר במעשה שחורה לי מאוד, עד שכבר התמכרתי לסדרה ככה מפסיקים אותה באמצע? זה מעשה שלא ייעשה! מאחר שאיני מבינה רוסית, גם לא אוכל לדעת מתי הסדרה חוזרת, אם בכלל... אני מבקשת לשלוח לי במסר אישי רשימה של כל שמות האנשים המעונינים בהחזרת התכנית + עיר מגורים + אימייל (רצוי) כדי שאוסיף אתכם לעצומה שלי ואני מקווה שזה יעזור. האם למישהו מכם יש פקס של ערוץ 9? לא הצלחתי להשיגו. תודה!

irisiris1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo208.gif../images/Emo206.gif../images/Emo53.gif

irisiris1

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif

irisiris1

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif

../images/Emo214.gifהיי ../images/Emo13.gif

בדיוק כתבתי בפורום שיכול להיות נעשה עצומה בקרוב, כרגע אנחנו מחכים לתשובה מהפקת התכנית בעניין...

white angels

New member
אין בעיה רק בואי נחכה..

עד שמנהלת הפורום(הדר
) תקבל תשובה מהערוץ/מהנהלת תפוז טוב? אחרי זה ניתן לך כל מה שצריך,אבל תתני את הקישור של העצומה כדי שנוכל להפיץ אותה..

JANJANIK

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo153.gifמצטרפת

זה בזיון מוחלט אי אפשר להפסיק ככה ו לשדר שוב את הסדרה אומנת הנפלאה שלי שכבר בא להקיא ממנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

למעלה