הצטרפות לתנועת צופי ים לפני גיוס לקורס חובלים

• פותח הנושא uk14
  • פורסם בתאריך

uk14

New member
הצטרפות לתנועת צופי ים לפני גיוס לקורס חובלים

שלום, אני אוריאל מהרצליה והתקבלתי לקורס חובלים שלשום. רציתי לדעת אם יש אפשרות שאצטרף לצופי הים כדי ללמוד על הים ודברים הקשורים לי גם כשאני אחרי כיתה י"ב? אני בן 17 , בגיל של תלמיד י"ב, ואני רוצה להכיר את הים וללמוד אותו לפני שאני מתגייס לקורס. האם האופציה פתוחה בפניי? מה עליי לעשות כדי להתחיל?

אוהד ט

New member
שמע

בעקרון כל הי''בניקים מדריכים או מרכזים ואין לנו סמן פנוי יותר מדי,חוצמזה כמה שאני בטוח ששהייה בים תעזור לך בשירות אני לא בטוח שחודש או חודשיים יועילו במשהו,יש הרבה אנשים שששרתו בחיל הים ולא הכירו את הים לפני זה,בהצלחה!! דרך אגב אם עברת את הגיבוש לפני כמה ימים אז העביר לך אותו אדם בשם ליאור קפלן בוגר צופי ים הרצליה : ]

uk14

New member
אבל

חמישה חודשים לפני הגיוס להתחיל ולנסות זה ממש יעזור לי...אפילו אם זה רק ללמוד כמה קשירות משוגים ולהרגיש את הים...זה מה שאני רוצה...להיות טיפה מוכן לקורס.

Amaliale

New member
הבחור רוצה להרגיש את הים!

יאללה אוהד קח אותו לאיזה רונדל על סנונית! שיהיה מאושר!!!

uk14

New member
אכן בהרצליה...אם אפשר להצטרף וללמוד זה יהיה

נהדר

avrilevin

New member
באחד הנושאים פה

יותר למטה יש בחור בשם קוחו שמבקש אופניים בשביל השבט והוא נתן את המספר פלאפון שלו.. הוא ש"ש בשבט צופי-ים הרצליה אתה יכול להתקשר לשם ולברר את כל הפרטים.

חיפה ישמחו לעזור

מזל טוב אחי בהצלחה בהמשך הקורס... אני בוגר צופי ים חיפה אם אתה רציני בקשר ללמידה שלך בים קפוץ לחיפה אני מבטיח אישית ללמד אותך ימאות בסיסית למרות שאני חושב שאתה לא צריך את זה בכלל :) בכל מקרה אם בא לך באמת להשקיע להגיע לחיפה וללמוד להכיר את הים ולהנות צור איתי קשר במסרים... גלעד

למעלה