הצטרפות נציגי מדור מתנדבים לפורום

הצטרפות נציגי מדור מתנדבים לפורום

צהריים טובים לכל המלשבים והחיילים,
כפי שאתם יודעים, או תשמעו בפעם הראשונה, התא הקטן שלנו הפך למדור לפני מספר חודשים בלבד.
מלבד גדילה משמעותית בכמות החיילים במדור אשר מטפלים באוכלוסיית המתנדבים, נמצא לנכון לשפר את התקשורת ביניכם לבין המדור.

אי לכך, בנוסף לקיום האימייל האזרחי הפועל גם בימים אלו ([email protected]) נפתחה מרכזיית מתנדבים (03-738-7157) והפקס עודכן (03-738-7206).
המרכזייה פועלת בימים א'-ה' בין השעות 8:00-17:00 ונותנת מענה הן למלשבים והן לחיילים.
בנוסף, מדי יום תימצא בפורום נוכחות שלנו, נציגי מדור מתנדבים, אשר יעניקו מענה מלא לכל השאלות.

שיהיה לכולם יום ושבוע טובים!

liavavraham

New member
כל הכבוד!

מעולה, הגיע הזמן שיהיה דבר כזה בפורום, בהחלט יתרום ויעזור מאוד לכל המלש"בים ולאלו שכבר נמצאים בשירות.

נ ו ע ה 12

New member
אני ממש שמחה על שיתוף הפעולה

אין ספק שזה יתרום מאוד למלש"בים ולחיילים מתנדבים רבים.

Humbug

New member
חזון אחרית הימים

מאוד משמח לקרוא את מה שכתבתם. את הפורום הזה ייסדנו דיזן (איפה היא באמת??) ואנוכי לפני יותר מעשור,
אחרי שגיליתי שבתהליך האישי שלי לא היה באינטרנט שום מידע בנושא - ועניתי על שאלות בנושא בפורום מתגייסים.
נלחמנו במשך שנים להכרה של תא מתנדבים, שהתנערו מהמדיה הזאת משלל סיבות.

גם אם זה לא קרה בתקופתי, מחמם את הלב לדעת שדברים טובים אכן קורים בסופו של יום (או עשור), ואני בהחלט
מצדיע למי שהיו מעורבים בתהליך (הן בכניסתכם לפורום, והן בהפיכתכם לגוף אמיתי). שמח שנפל האסימון שהמתנדבים
לצבא הם הם אותו כור היתוך שמכרו לנו במשך שנים, וכאב לי כל השנים האלו כשידעתי מהו היחס לו הם (אנחנו) זוכים.

בהצלחה לכם וכמובן - בהצלחה לכל המתנדבים.

למעלה