הצטרפות

• פותח הנושא NSH2
  • פורסם בתאריך

guysa2

New member
בטח!!

אף לא מאוחר מדי אחויה! ( או גברתי)! איפה את\ה גר\ה?

NSH2

New member
חחח

אני גרה בהרצליה (וכפי שבטח הבנת אני גברתי...) אשמח אם תספר לי קצת על מה שאתם עושים ואם אני אצטרף עכשיו מה אני אוכל להשיג?

guysa2

New member
קודם כל

אם את גרה בהרצליה, אז מקומך בצופי ים הרצליה למרות שהייתי שמח אם היית בכל זאת מצטרפת אלינו לתל אביב. אבל החלטה שלך... לדעתי אף פעם לא מאוחר מדי להצטרף לצופי ים! בין אם זה יהיה בתל אביב או בהרצליה, כל יום בשבט עובדים על הסירות או סתם עושים כיף וצחוקים!! יוצאים להפלגות בים בימי שבת בסירות מפרשים (מזכיר קצת את שודדי הקאריביים) בחופשים יש הפלגות ארוכות בין ערים בארץ (למשל תל אביב-אשדוד ביומיים). טיולים שבטיים בארץ תחרות חתירה ארצית בין שבטי צופי ים ישראל!!!זה יהיה ב-16/2 ממליץ לך לבוא, בפורים נוסעים 3 ימים לאילת לגלישת רוח והפלגות!! וגם............ סוף שנה כל השביעיסטים (אלה שבין יא' ל-יב') יוצאים יחד לשבועיים הפלגה לקפריסין!! בקיצור מאוד מאוד מומלץ בחום להצטרף, גם אם זה בגיל כזה (היו דברים מעולם), עדיין נשארו מפעלים רבים וטובים בשנתיים האלה... מקווה ששכנעתי אותך ועוד יותר מקווה שתבואי אל הטובים (תל אביב!!!) בברכת רוח במפרשים, גיא שדות :)

NSH2

New member
אם כך...

אבוא לבדוק איך זה בת"א... מתי ימי הפעילות?

אוהד ט

New member
אה!

אני אוהד מהרצליה,שמיניסט ,את יכולה להתקשר מתי שבא לך ולשאול שאלות 9568005 ימי פעילות - כל השבוע חוץ מראשון,והשבט הוא בחוף זבולון ליד מלון אוקינוס!! יללא תבואי יהיה מגניב...

guysa2

New member
הנה לך

ימי הפעילות שלנתחלקים לפי שכבות. שלישי- כל השכבות פועלות שישי- ה' ו' ט' פועלים שבת- ז'-ט' מפליגים בים. אני מציע לך להצטרף קודם כל לפעילות הייחודית של צופי ים, פעילות שקשורה בים או סירות. הפעילות הקרובה שלנו (צופי ים תל אביב!!!) היא ביום שבת ה- 24/1, כנראה נפליג תלוי במזג אוויר. (את יכולה לצאת עם אחת הסירות). הפעילות היא במרינה תל אביב שסמוכה למלון הילטון (רחוב הירקון) במזח 6, היא מתחילה ב8:30. בעיקרון שכבת הגיל שלנו (גם אני יא') מדריכה שכבות צעירות יותר (ז'-ט') ביום שבת לכן תוכלי להצטרף לסירות של שכבת י' !!! אני משוכנע שתהני!!! מקווה לראותך בשורותינו בקרוב!!! אם יש בעיות/שאלות/בקשות/ברכות ואיחולים- שלחתי לך את המספר שלי בהודעה פרטית. מוזמנת להתקשר 24-7!!

Sweety Shiri

New member
גיא שדות

תעשה לי ילד

guysa2

New member
ת'אמת

לנוכח ההודעות האחרונות עלו בראשי כמה תגובות בנושא הרצליאניות ותל אביביות טיפוסיות (
) אבל לא יפה להתבטא כך בפורום כה מכובד... חחחחחח........... מקווה שלא נפגעתן... יודעות שאני אוהב אתכן!!

guysa2

New member
כן אה

איך השיחה זו כבר מזמן לא בנושא.... לעלמא- זו שאלה לא הוגנת!!!

captain ToT

New member
לא!! בואי אליינו!!

לא תבואי להרצליה!! אחנו פי מאה יותר שווים! אפיל נשדך לך את מיכאל...! בואי אליינו יותר קרוב יותר טוב!

למעלה