הצטרפות

הצטרפות

בוקר טוב לכל הבנות... "בצער רב" אני מצטרפת לפורום נחמד זה. אני מקווה שהשמש תזרח אצל כל אחת ואחת. יום נעים

ברוכה הבאה, הבית הזה בכלל לא נורא

מסכימה איתך שבצער רב את מגלה קשיים בהקמת משפחה. א-ב-ל... אשרייך שמצאת בית מקסים שכזה. כאן את יכולה לפרוק, להתייעץ, לבכות, ולשמוח. עם כבר נגזר עלינו לעבור קשיים אלו, לפחות הבית הזה מקל עלינו ע"י אוזן קשבת. מקווה שלא תשארי כאן זמן רב, אבל כל עוד את כאן שתהיה לך שהות נעימה. שנה טובה ופוריה שרה

מרב.

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo42.gif

אכן בצער רב, אך אם כבר צער- אז טוב מקום שכזה לפרוק בו את הצער. מאחלת לך שאת הסמליות בשמך תגשימי בקרוב.. מרב

oritgz

New member
../images/Emo42.gif הי שמש זורחת...

לפי השם אני מגלה אופטימיות זהירה... למרות כל הצער אני רוצה לאחל לך הצלחה, שיהיה זריר וקל!

שחר חדש

New member
ברוכה הבאה שמש זורחת ../images/Emo39.gif

תגלי פה פורום תומך ומבין. מקווה שהצער יתחלף לו מהר מהר בשמחה גדולה.

טלי2

New member
אל תצטערי ../images/Emo20.gif

כי אם כבר נקלעת אל מסכת הטיפולים בדרך אל האושר (ומקווה שבמהרה תצאי ממנה), הרי שלפחות מנסיוני, עדיף לעשות את זה יחד (לפחות וירטואלית) ומקווה שתווכחי כמוני, כמה זה עוזר... אז מקווה שהשמש תזרח לך ובהצלחה!

שלום שמש

קודם כל שם יפה בחרת לך. ברוכה הבאה לביתנו החם והנעים בתקווה שתעברי מהר לפורום אחרי תגלי שלא בצער הצטרפת כי נעים וטוב פה איתנו מתחת לעץ בפרדס... כל טוב בהצלחה זוהרה

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מקווה שלא תספיקי לשהות איתנו הרבה ובינתיים, שתמצאי כאן את העזרה והתמיכה לה את זקוקה מרב

yaelhul

New member
ברוכה הבאה שמש

אמנם זה לא מועדון חברים מומלץ לכל נפש חיה, אבל אם את כבר בעניין, זה המקום להיות בו כדי להתיעץ, למצוא אוזן קשבת וכתף יציבה לבכות עליה. שמחים שהגעת אלינו, ועוד יותר נשמח אם תעזבי מהר לפורום הריון אחרי טיפולים. יעל.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו שמש ../images/Emo45.gif

נכון שעדיף לעלות על סירות אחרות. אבל אם את כבר בסירה שלנו- עדיף שזה יהיה איתנו בפורום. השמש תזרח על כולנו, ואולי יהיו ימים מעוננים לפעמים. אבל החברה, האוירה, התמיכה והאהבה שיש כאן מספיקות לכולן. בנתיים תציצי בסיור המודרך בפורום, כדי להשתלט קצת על העניינים.
נועם

למעלה