הצטרפו להפגנה!

kill taco bell

New member
הצטרפו להפגנה!

"הצרכנות רוצחת-רוצחים את הצרכנות. בחברה הנשלטת ע"י תאגידים, בעלי-חיים הופכים למוצרי צריכה, לאחר חיים של סבל במשקים מתועשים. אנשים לא תמיד מודעים למה שעומד מאחורי מוצר ארוז יפה, על מדפי הסופר: יצירת מעמד חדש של עבדות מודרנית במדינות העולם השלישי (והעולם הראשון), פגיעה בסביבה או סבל של בעלי-חיים. תחת הסיסמא "צרכנות רוצחת" נשחרר עגלות סופרמרקט מתפקידן המסורתי כמשרתות התאגידים הגדולים, ונזכיר כי המוצרים שהן מתמלאות בהם מדי יום מיוצרים באמצעות רצח, עינוי ודיכוי של מיליארדי בני-אדם וחיות אחרות, בשם הרצון להגדיל רווחים. יום שישי ה27.9.2002 בשעה 13.00 נפגשים בכיכר דיזינגוף" ההפגנה מאורגנת על ידי הקבוצה האנרכיסטית לזכויות בע"ח.

Gal-Mo0D

New member
אנרכיזם לא יעזור בגרוש

מה לעשות, אנשים שיראו את זה שלא מהקבוצה או מפעילי זכויות בעלי החיים לא יראו את זה בעין יפה. הנזק גדול מהתועלת.

guruyaya

New member
אני אגיד לך מה

זה לא שאני מתנגד לאיטליז פרטי פחות ממה שאני מתנגד למקדונלדס (מעבר להיקף הגדול. בוא נגיד ששבע מאות אלף איטליזים היו גרועים יותר ממקודונלדס). אני יכול להתנגד לשיטה התאגידית, אבל זה לא חלק מתפיסת העולם שלי בנוגע לבעלי חיים.

xenocide

New member
זה טיפשי.

והרי כבר נאמר שאח"כ תופסים את הקבוצות שפועלות למען זכויות בעלי החיים כאנרכיסטיות ולא רציניות שעוברות על החוק אני גם חושבת שמחובתינו להבהיר שלא כולם מנסים להגיע לאיזושהי אנרכיה... hadar

kill taco bell

New member
תגובות לכולם.

הקבוצה האנרכיסטית לזכויות בע"ח (ומצטערת אם עיוותי את השם קצת, הזיכרון שלי לא משהו) היא גוף שהוקם לפני זמן לא רב ע"י קבוצה של פעילי אנונימוס לשעבר. ההתפלגות נבעה משתי סיבות: 1. ההתמקדות של אנונימוס במאבק נגד פיטום אווזים גרם לדעת חברי הקבוצה להזנחה של שאר התחומים הקשורים לזכויות בע"ח. 2. ההפרדה שאנונימוס יוצרת בין זכויות בע"ח לנושאים אחרים. לדעת חברי הקבוצה יש קשר בין העובדה שאנו חיים בעולם קפיטליסטי לדיכוי בע"ח לגלובליזציה וכו´ וכו´... רק רציתי לציין שאני לא חלק מהקבוצה, והשמידע שמסרתי מבוסס על סדרת שיחות שהיו לי עם פעילים מרכזיים בקבוצה החדשה. המידע הזה הוא לא הודעה רשמית או משהו. ובקשר לאנרכיזם- היה ויכוח על זה בתוך הקבוצה. השם של הקבוצה הוא שם זמני.

למעלה