הצטרפו למאבק במלחמה בסרטן

junkam

New member
הצטרפו למאבק במלחמה בסרטן

אתר טכנו הוא אתר בנושא מחשבים וטכנולוגיה המכיל קהילה פעילה מאד של חברים. קהילת האתר החליטה להרתם למלחמה בסרטן על ידי הצטרפות לפרויקט מיחשוב מבוזר. עיקרון היסוד של מחשוב מבוזר הינו לחלק את מטלות חישוב מורכבות בין מספר רב של מחשבים ובכך לקצר את משך החישוב הכולל. במקרה שלנו מוקצים משאבי המחשב לסינון טריליוני מולקולות, בכדי למצוא את אלו בהן ניתן יהיה להשתמש לפיתוח תרופה לסרטן. תוצאות החישובים מועברות לחוקרים מאוניברסיטת אוקספורד אשר בעזרתם מנסים לפתח תרופות חשדות את הפרטים המלאים על הפרויקט וכיצד להצטרף תוכלו לקרא כאן בקצרה כל מה שצריך לעשות זה להתקין תוכנה קטנה על המחשב אשר תבצע את החישובים בזמן שהמחשב פנוי ותעביר את התוצאות לשרת המרכזי. התוכנה אינה מפריעה לפעילות השוטפת של המחשב ולא תופסת הרבה מקום. אז אנא הצטרפו למאבק והתקינו את התוכנה על מחשבכם.

junkam

New member
זה בטוח לא וירוס

הפרויקט הזה קיים כבר 5 שנים והוא בטוח לגמרי. הוא ממומן על ידי אירגונים מאד גדולים כמו אינטל, IBM אוניברסיטת אוקספורד ועוד. היו עליו מספר כתבות בעיתונות והוא לגיטימי לגמרי. אגב בעזרת הפרויקט הזה הצליחו למצא מועמדים לתרופות לאנטרקס תוך חודש ימים בלבד, דבר שהיה אורך שנים רבות בלעדיו. בכל מקרה מה שרציתי להגיד זה שהוא בטוח לגמרי (ואני אישית כבר מריץ אותו משנת 2001 בלי בעיות, ואני פריק של אבטחת מידע)

בוזיקית

New member
שום דבר באינטרנט לא בטוח

ועמך הסליחה אם במקרה הספציפי שלך הדבר הזה כשר לחלוטין! אף פעם אי אפשר להיות יותר מדי זהיר...

הודגיק

New member
זה לא ... אבל ..

זה לא וירוס , אבל ככה פורצים לבנקים . משתמשים בהמון כח עיבוד של מחשבים וככה מגלים אם מספרים הם ראשוניים או לא .

רמי28

New member
איך הלכת לנו לקולנוע?

פורץ מחשבים מבוזבז שכמותך... סתאאאאם אחרי שראיתי את הבוק עבודות שלך אני בטוח שתפרוץ את הדרך להוליווד או בתור התחלה פסטיבל ירושלים (גם טוב לא?) רמי

junkam

New member
OT

תאמין לי שלא ככה פורצים למחשבים. יש דרכים הרבה יותר פשוטות

למעלה