הצטרפו למעגל נשים באיזור השפלה!

linisun12

New member
הצטרפו למעגל נשים באיזור השפלה!

מהו מעגל נשים ? קבוצת נשים הנפגשת פעם-פעמיים בחודש, ומתלכדת לכדי אחוות אחיות (sisterhood). היחסים בין החברות מבוססים על שיוויון וחוסר היררכיה. המנחה משמשת כמצפון רגשי, ומנתבת את הפעילויות למטרה הנשאפת. בסיוע המנחה בוחנות הנשים אירועים שכיחים מחיי היומיום של האישה המודרנית, ולומדות להפיק לקחים אחת מניסיון רעותה. שיחה תומכת, תרגילי דמיון מודרך והרבה אנרגיות טובות מסייעים לכל אישה ואישה, בדרכה ובזמן שלה, להשתחרר מכבלי הפחד והבושה – ולפרוש את כנפי הפוטנציאל לרווחה! המפגשים מתקיימים בבית המנחה ברחובות, או בבית החברות, לבחירתן. נא להביא משהו טעים וללבוש לבן! מנחה: נטאיי-לימור ניסני, מורה לרייקי ומטפלת הוליסטית מוסמכת 054-8120476 בואו מאהבה!

linisun12

New member
ילידם לא עושים אותך אישה

את לא צריכה ילדים כדי להיות אישה. העוצמה הנשית שלך מתבטאת בכך שיש לך קוס ואת יודעת להשתמש בו, לא רק לצרכי רבייה או עינוג מיני.

מאריונת

New member
../images/Emo12.gif

לא רק לצרכי רבייה או עונג מיני
? מה עוד אפשר לעשות איתו ולא ידעתי
? פיפי?

linisun12

New member
על כוחו של דם המחזור שמעת, יקירתי?

טקסי דם המחזור היו ויהיו תמיד זמן טוב להתחבר לנשיות שלך, למקור הכוח האמיתי שלך. אני יכולה להישמע זיינית שכל, אבל אני ממש לא.

מאריונת

New member
האמת ששמעתי

ואף פעם לא הבנתי מה הקשר בין קריסת הדם שבדפנות הרחם כשאין התעברות לבין מקורות כוח מיסטיים או התחברות למשהו חוץ מלטמפונים. אשמח לשמוע.

linisun12

New member
זה ארוך, וזה גם שווה התנסות

את כבר יודעת איפה למצוא אותי. או שפשוט תחפשי לבד מקורות מידע...

Kalla

New member
ואת הקשר בין ההפרשות הלא דמיות

מהנרתיק לכוחה הרוחני של האישה לא שמעת? או שרק הדם נחשב?

Kalla

New member
אז נשים שמסיבה כלשהי אין להן

מחזור או שהגיעו לגיל הבלות אינן "נשיות" ויאן להן "מקור כוח אמיתי"? תהנו!

linisun12

New member
תראי, ותקשיבי

חמודה, אפשר עד מחר להתעסק בקטנות: יש מחזור אין מחזור, יש ילדים אין ילדים... אני לא בראש של שטויות, אני בקטע של תכל'ס. לקשקש באינטרנט זה אחלה אם אין לך מה לעשות. אבל אם את רצינית, תני לעצמך קצת כבוד ותבואי לראות במה מדובר. אחות, הזקנות של השבט שבטח לא מזיינות או מתמרחות בדם וסת פעם בחודש - יודעות ים דברים ורוצות להעביר הלאה. התפקיד שלנו הוא להקשיב להן דרך מדיטציה וחיבור אחת לשנייה. סבבה? את יודעת איך להשיג אותי...

Kalla

New member
חמודה? תני לעצמך קצת כבוד?

אחות? התפקיד שלנו? ככה מדברים אצלכן במעגל? ממש סבבה.

קרנית "לא מרשה" להשתמש

במילה פרחה, אבל קאלה, הציטוטים שבחרת מצביעים על לימורי שלנו לכיוון אחד.

magicgirl1983

New member
לא שמעת יש שימוש חדש

תיעול אנרגיות חיוביות!! אוח אני כל כך לא בקטע...

magicgirl1983

New member
יש גם גברים שלא רוצים ילדים

זה לא עושה אותם פחות טובים מאיתנו...

למעלה