הצטרפו לנבחרת הסקי בפסח

הצטרפו לנבחרת הסקי בפסח

נבחרת הסקי פותחת את שעריה בפסח למועמדים חדשים - ילדים וילדות בכיתות ד`, ה`, ו`. המועמדים יצטרפו למחנה האימונים האחרון לעונת הסקי הנוכחית, שיערך באוסטריה. המועמדים שיבחרו יצטרפו לנבחרת ישראל בסקי לילדים. לפרטים נוספים, פנו לאתר נבחרת הסקי: www.skiteam.co.il בתמונה המצורפת: אסף מירון בן ה-11 תפס את המקום ה-38 מתוך 60 מתחרים מ-40 מדינות, בתחרות הסקי לילדים שנערכה בסוף השבוע האחרון באיטליה.

alonaski

New member
כל הכבוד לאסף מירון!!!

יפה מאוד!!! תמשיך ככה!!!
אגב, אני מנחשת שבטח כל ילדי הנבחרת הם מן הסתם - ילדי נווה אטיב... אני צודקת?

ילדי נבחרת הסקי

תודה על הברכות. ילדי נבחרת הסקי הם ילדים 'רגילים', ממרכז הארץ ברובם, שהחלו לגלוש בחרמון ובסקימולטור. על המרחק מהשלג במסגרת הנבחרת מפצים בנסיעות רבות לחו"ל. אגב, לא רק ילדי נבחרת ישראל נוסעים לחו"ל בכדי להתאמן ולהתחרות בסקי: גם נבחרות בריטניה, הולנד, בלגיה, ומדינות רבות אחרות נוהגות כך. אגב, מעניין לקרא את הכתבה בקישור המצורף.

alonaski

New member
מממ.. מעניין מאוד! ומי אתה? אבא של?

אח של?...
ספר לנו קצת על אסף: מאיפה הוא בארץ, מאיזה גיל הוא גולש באיזה תחרויות-קטגוריות הוא מתחרה? כמה גביעים/מדליות יש לו כבר בבית? מה השאיפות שלו בתחום?.... תוכל לצרף תמונה שלו - שנדע איך נראה צ'מפיון העתיד שלנו?...
בכלל - אשמח לקבל מה שיותר פרטים על המתחרים שמרכיבים את נבחרת ישראל שמתחרה בתחרויות בחו"ל...

assaf meiron

New member
תודה רבה

לאלונה, תודה רבה על המחמאות... רק יש לי שאלה: מאיפה ידעת על התחרות ועל הכל? קוראים לי אסף מירון ונולדי ב1991 (כך שאני בן 11 וחצי היום), התחלתי ללמוד סקי בערך בגיל 6, עד כיתה ה' אבא שלי לימד אותי לעשות סקי (כיום הוא מדריך באיגוד מדריכי הסקי הישראלי) ובפסח של כיתה ה' (2001 נראה לי) הלכתי לנבחרת ישראל בסקי בפעם הראשונה, ומאז אני מצטרף איתם לכל טיסה. הנבחרת - קיימת כבר הרבה שנים ומכילה בינתיים (כמו שאבא שלי ציין עד ההצטרפות של הילדים החדשים בפסח) 6 ילדים ו3 בוגרים וכולם בנים, המאמנים של הנבחרת הם: א. דוד בלוך: אלוף אירופה לשעבר בטלמרק ולקח מקומות מכובדים גם בסקי מגלשיים, כיום הוא לא מתחרה. מאמן ב. סטנלי רובינשטיין: מנהל התאחדות הסקי בישראל ולמד בבית ספר הטוב בעולם לסקי. מאמן ראשי ג. יוליה וולכוביצר: מאמנת גם בסקימולטור, הייתה מקום 28 בעולם, כיום היא לא מתחרה. מאמנת כושר ולאחרונה גם מאמנת בסקי. נ.ב. אבירת מירון הוא אבא שלי, הוא בנה את האתר של הנבחרת סקי וגם את של האיגוד מדריעי הסקי בישראל

assaf meiron

New member
תמונות שלי ותחרויות שעשיתי

א. פינוקיו (התחרות שבה התחריתי) הייתה התחרות הראשונה שלי בנבחרת... בפסח זה יהיה שנה להיותי בנבחרת ב. התמונות המצורפות הם שלי מכל מיני אימונים, אין מקום לכמה תמונות אז אני אוסיף קבצים

alonaski

New member
אחלה! ../images/Emo13.gif אבל אולי, בנוסף לתמונות

תחרויות שלך... שלח לנו גם "תמונה קייצית" שלך
כזו שנוכל לראות את פניך בבירור...?...
אז מאיפה אתה בארץ? ומעניין אותי לדעת: אתה אוהב סקי באותה המידה שאתה אוהב להתחרות בסקי? או שתחרויות סקי הן עבורך "עיסוק מקצועי" והאם יש לך תחביבים אחרים שאתה עוסק בהם? ואיך זה מסתדר עם הלימודים - כל הנסיעות האלה לתחרויות ואימונים (אני מניחה שהאימונים בטח מרוכזים בתקופות החופשים מבי"ס...)? ומה תרצה להיות כשתהיה גדול?
= סקיאן מקצועי?... משהו אחר לגמרי אולי?...

למעלה