הצטרפו לפורום נירוונה!

rabeat

New member
הצטרפו לפורום נירוונה!../images/Emo120.gif

פורום נירוונה בתפוז (478) הוא אחד מפורומי המוזיקה היותר וותיקים בתפוז, הפורום קיים כבר מעל ל-5 שנים.. נירוונה למי שלא מכיר, נירוונה הייתה להקת גראנג' אמריקאית מאברדין. בעיני רבים כלהקהת הדגל של גל הגראנג' נירוונה פרצה בעזרת הסינגל Smells like teen spirit ובעצם סגרה את פרק האייטיז והתחילה עידן חדש (שאומנם לא נמשך הרבה זמן). ההצלחה המסחררת של Nevermind, ההופעות האנרגטיות, העוצמה בIn Utero, הלכלוך בBleach והקסם בהופעה האקוסטית ביססו את נירוונה כאחת מלהקות הרוק הגדולות יותר שהיו קיימות. בזמן האחרון במיוחד הפורום קצת רדום. למה? השלד העיקרי של הפורום נשאר כבר ממש הרבה זמן, ומבחינתנו נירוונה היא להקה שאנחנו יודעים עלייה הכל, ומבחינת הפורום כבר דנו על כל נושא שקשור בלהקה. לכן, אם אתם אוהבים את הלהקה, שמעתם שיר\שניים ממנה וברצונכם להתעמק יותר, אם אתם רוצים לקחת חלק בקהילה ממש כיפית, אתם יותר ממוזמנים לפורום נירוונה בתפוז (478). http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=478 see you! יום נעים!

rabeat

New member
אה אגב:

בלקפילדבלקפילדבלקפילדבלקפייייילד והמון סטיבן!!

כמה דברים:

ניקו, מצטער שלא נשלח לך כנראה מסר לבקשת אישור לפרסם את ההודעה. אבל אני מקווה שזה בסדר
המטרה היא להחיות את הפורום כמו שבטח הבנתם. ואם יהיו פחות תגובות כמו של Apoca1ypse יהיה יותר נחמד. תודה מראש. חגי- מנהל פורום נירוונה.

בכיף, חגי

נראה לי שגם אני צריך לקחת יוזמה כזאת ולהתחיל לבקש לפרסם בפורומים
למרות שקיוויתי שזה לא יגיע לזה

LightbuIb sun

New member
למה?

אני דווקא ממש אוהב אותם. כל האלבום Nevermind הוא מאסטרפיס בעיניי, פלוס מספר שירים כמו: Where did you sleep last night Heart shaped box שפשוט מעולים לדעתי. יש להם מה להציע לדעתי

Benn Is Kane

New member
הם עדיין אוברייטד לדעתי.

בצורה אדירה אפילו. Nevermind טוב, אבל הוא לא כ-ז-ה טוב כמו שעושים ממנו. פארל ג'אם למשל, להקה שאוהבים להשוות אותה לנירוונה, הרבה יותר טובים מהם.

Apoca1ypse

New member
בחיאת ראבק

נירוואנה זה אקורד וחצי, אם כבר דייב גרול שווה משהו הוא וTD ;)

Benn Is Kane

New member
דייב גרול ../images/Emo99.gif

הוא עושה את דמות השטן בסרט Tenacious D In The Pick of Destiny כ"כ טוב!!!

singlestroke

New member
../images/Emo207.gif - למכירה סט תופים !!!

יאללה, אחת ולתמיד. לאחר שיקולים שלי עם עצמי (כי יותר מדיי דעות פשוט מזיינות לי את המוח), החלטתי שאחרי כמעט שנתיים (מבורכות) אני אעשה הפסקה לא קטנה מהתופים. מכיוון שהצבא בדרך, והשאיפות שלי בעניין הן גבוהות (אולי מאוד), אני מעדיף להשקיע בדברים שיקדמו אותי לכיוון המטרות ההן, מאשר בתיפוף. כמובן שאני אשאיר אצלי ציוד מינימלי כדי להנות מהאומנות הזאת (פד לדאבל, דאבל, פד אימון ומקלות), אבל חוץ מזה חברים... הכל הולך. הכל. מכך נובע => סט פרל אקספורט בצבע שנהב למכירה! הסט בן 9, אולי 10. הוא במצב נהדר! צריך כיוון או אולי סט עורות חדשים (למרות שעם העורות האלה לא הלכתי עד הסוף) אבל חוץ מזה - שומדבר. פירוט: הסט מגיע עם התופים הבאים - בס 22", סנר 14", תמתמים 12"+13" ופלור תום 16". על הסנר יש עור של קונטרולד סאונד (Remo), על התמתמים יש אמפרורים לבנים, ועל הפלור יש עור של ימהא. על הבס PS3. העורות התחתונים הם עורות סטוק ועדיין עושים את התפקיד כמו שצריך, מומלץ אולי לבדוק את זה כמובן שזהו לא הסוף. נעבור להארדוור: 3 סטאנדים למצילות! האחד הוא סטאנד הייהאט של טאמה, סטאנד ישן אבל מדהים. רגליים מסתובבות, מאסיבי. משו מטורף. השני הוא סטאנד של סנצ'ורי. קצת ישן אבל עדיין מתפקד היטב. אני הייתי משתמש בו בשביל הרייד שלי. הסטאנד השלישי הוא סטאנד של מאפקס, חדש-חדש מכלי זמר. סטאנד בום מאסיבי שעושה ת'עבודה נהדר. סטאנד סנר כמובן גם כלול. הוא ישן אבל שוב, גם מתפקד טוב. זרועות לתמתמים כמובן גם כלולים, של פרל, מה שהגיע עם הסט. פדאל של פרל, דגם P-100P, מעט ישן אבל מפציץ (אין "קמטים"). נתן לי המון שעות של נגינה מהנה לפני שקניתי את הדאבל. יש עוד! מצילות: 3 מצילות נהדרות נמכרות בדיל הזה - הייהאט 14" מבית פייסט, סדרת 2002 הפצצתית! דגם מדיום. קראש 17" - פייסט 2002, נשמעת בנזונה בהופעות והקלטות, וגם סתם בבית. רייד ישנה של סאביאן שנותנת בראש, 20", נשמעת נהדר גם, בהופעות והקלטות. יש לה בל שנשמע קטלני! **) אופציות רכישה: -ניתן לקנות את הסט עם ספלאש 12" של פייסט 2002! מכירים ת'ספלאשים הגדולות יחסית (11", 12") שנשמעות כמו קראשים קטנות? אז הספלאש הזאת היא ספלאש גדולה שנשמעת בדיוק כמו ספלאש גדולה! היא נהדרת. מהירה וחותכת! פצצה בהקלטות. אופציה זו כוללת תוספת במחיר. -ניתן לקנות את הסט עם רייד של פייסט 2002 בגודל 20", בדגם הכבד שלה (Heavy). אופציה זו גם כוללת תוספת במחיר (כמובן שהרייד הזאת מחליפה את זו הכתובה למעלה). -לאלה הלא מעוניינים ברכישת סט שלם, אך הרייד או הספלאש (או שתיהן!) דגדגה את סקרנותם, ניתן לרכוש אותן בנפרד! וחבר'ה, יש גם מתנות! המתנות הן: -תיק לנשיאה ביד של פרמייר. הרצועת כתף נקרעה. ישנו חור קטן בגוף התיק, לא משהו רציני. לא מסכן את המצילות. -תיק מקלות עם זוג מקלות Vic Firth 5B, זוג מקלות Vic Firth Jack DeJohnette Signature, זוג מברשות של Regal Tip בצבע שחור וזוג זרדים ישן של Vic Firth. -מפתח תופים **) הסט לא נמכר עם כסא! דרכים ליצירת קשר: עדיפות גבוהה למסרים פה בתפוז. במידה וזה לא הולך, דברו איתי בטלפון - 0525607803 (שמי שיר). אם לא, אימייל - [email protected] (רשמו בנושא האימייל 'בקשר לקניית סט התופים'). ואם גם זה לא?! אייסיקיו! 433160889. אה, ואני מת"א. מחירים: אוקיי, הגעתם עד כאן. יפה. -הסט עצמו (התופים, ההארדוור ושלושת המצילות המוזכרות) נמכר במחיר כולל של 4,200 ש"ח. -במידה והחלטתם להחליף את הרייד סאביאן ברייד פייסט 2002, המחיר יעלה ויהיה 4,450 ש"ח. -במידה והחלטתם להוסיף לסט ההתחלתי המוצע את הספלאש, המחיר יעלה ויהיה 4,275 ש"ח. -במידה וגם החלפתם את הרייד וגם לקחתם את הספלאש, המחיר יהיה 4,550 ש"ח. -מחיר הספלאש לקנייה ללא רכישת הסט - 150 ש"ח. -מחיר הרייד לקנייה ללא רכישת הסט - 500 ש"ח. מיותר לציין שרמת הגמישות שלי בנוגע לסיפור הזה היא אפסית. עברתי יותר מדיי קונים משועממים בהצעות הקודמות שהחליטו לשחק איתי. אז בהצלחה לכם! ולי!

handlessman

New member
חח נשמע מגרה, אבל מאחר שאני לא מנגן בתופים...

פירסמת גם בפורום כלי נגינה ונגנים?

singlestroke

New member
לא חשבתי על זה ../images/Emo6.gif

בינתיים פרסמתי רק במתופפים... (ובפורומים אחרים שאני חבר בהם).

handlessman

New member
אז כדאי שתעשה את זה...

זה המקום למכירת כלי נגינה וציוד, כל הזמן עוברים שם אנשים שמוכרים וקונים. אפשר להגיד שזה כמעט כל מה שיש שם.

handlessman

New member
טוב, בהצלחה עם זה.

ואתה מתכנן אחרי הצבא וכל שאר התכנונים לחזור לתיפוף ולקנות לעצמך איזה משהו סופר מקצועי כזה?

למעלה