הצטרפו עכשיו לאגודה!

הצטרפו עכשיו לאגודה!

נגד הממציא של המזרוני גבינה (הגדולים האלה ) הוא המציא אותם עם כיסוי מחוספס ככה שאם אתה נופל על זה כולך שיפשופים בואו נתאגד ונכין מזרוני גבינה חלקים ככה שלא ישרוף אחרי נחיתה שגם ככה כואבת

שפשופים ממזרון גבינה עוד לא קרה לי

אבל מה לגבי השערוריה שיש אולמות שהכיסוי של הרצפה ממש תולש את העור מהרגל?

חוץ מזה גאטו

בטוח יש משו שאתה לא מרוצה ממנו (ואל תגיד מהקיטורים שלנו כי זה לא נחשב)

Kalimac

New member
אתה תופתע

אל תקח דבר כמובן מאליו. לא הכל הוא שחור על גבי לבן.

כן

מה הקטע של הוופלות החדשות למה זה חום בחוץ לבן בפנים ושאני אגיע להיות גראדואדו ומקום ראשון בארץ (כבוד) אני גם לא אתלונן אבל עד אז אני נהנה מהפריבילגיה של להתלונן

ToryMaster

New member
אני דווקא חושבת

שדווקא כשתגיע לשם, אז תוכל להגיד שהרווחת ביושר את הזכות להתלונן על כל העולם

זאת גם

דרך חשיבה אבל זה אחרי עבודה קשה אז אם כל כך הרבה תלונות היו לך למה התאמצת כל כך אז לעתי מתלוננים בהתחלה ומתרגלים

Kalimac

New member
אל תצא משום נקודת הנחה

בכך שתניח ש"עבדתי קשה" בשביל לזכות במשהו; זו מעולם לא הייתה המטרה שלי. ה"עבודה" שלי לא נגמרה, והמטרה שלי יותר גדולה ממה שאתה עלול לחשוב. פעם הבאה, שאל לפני שאתה מניח.

Kalimac

New member
כמה שזה היה לא במקום

זה לא פיקניק להיות גרדואדו, וסביר להניח, שכשתגיע לדרגה, התלונות שלך יוכפלו
לומדים להפיק את המיטב. כן, פעם הייתי מתלונן על הרבה מאוד דברים עד שהבנתי שחבל על האנרגיה שהשקעתי בזה. אפשר לעשות איתה דברים מועילים יותר.

נו כן

לזה התכוונתי אתה כבר מפסיק להתלונן הכל זה ותק אני עוד לא יכול להגיד "פעם היה ככה פעם עשיתי ככה" אתה כן בקיצור אם הבנת זה שיא כי להבין אנשים עם הפרעות קשב וריכוז זה קשה רק אל תכעס עלי ]= והנה כמה פסיקים סדרו בהתאם והצודקים יקבלו סוכריה ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

למעלה