הצטרפנו רשמית ל"מועדון החמש"

joe2b

New member
הצטרפנו רשמית ל"מועדון החמש"

כלומר, קיבלנו מכתב שהתיק אושר, וזימון לבדיקות יגיע תוך 3-5 חודשים. וזה אחרי שנה ותשעה חודשים מפתיחת התיק.

זאת אומרת שבינתיים פחות או יותר 24-27 חודש

לתהליך מלא. אני מקווה שזה יימשך כך. בקנדה מדברים כל הזמן על הצורך לתקצב הגדלה של היעדים, אולי עוד יהיו הפתעות חיוביות לקראת סוף 2008......

roz האחת

New member
ז"א שיש מצב שהשנה יבקשו מאיתנו להביא מסמכים ?

למגישי ראשוני ספטמבר 2006 ....... יש תקווה ...
?

בוביקון

New member
אפשר לשאול מתי בדיוק הגשתם?

אנחנו הגשנו בסוף מרץ ועוד לא קיבלנו כלום. וכמובן מבל טוב!

joe2b

New member
לשאול, תמיד אפשר...

אבל האמת שגם אפשר לקבל תשובה: הגשנו בתחילת דצמבר 2005. לגבי מרץ - אם אני זוכר נכון 3/06? - נדמה לי שג'סוס צריך לדווח עוד לפניכם, אבל אני מאחל לכולם שזה יגיע בקרוב

בוביקון

New member
המון תודה ושוב, מזל טוב ובהצלחה

אנחנו כבר בקנדה, אז ההמתנה פשוטה יותר.

gesus

New member
איך אני שמח בשבילכם!!

עשיתם לי את היום, ברצינות. אני הגשתי בפברואר 2006, אז ככה שלדעתי בעוד חודש-חודשיים גם אני אכנס למועדון.

gesus

New member
אז למה אתה לא פותח את הפה?

לא נראה לך מוזר שאנשים שהגישו לפנייך כבר נכנסו למועדון ה-5 (כל הזכויות שמורות לג'ו) ואתה מחכה בחוץ גלמוד וערירי? לך לשגרירות ותתחיל להפוך שולחנות יא ווזווז!!!

shipy1234

New member
לא הבנתי

קיבלתי כבר את המכתב. התכוונתי לחלק שבו חשבתי שעוד חודשיים אני אהיה בקנדה כמו מגישי אוגוסט 2005 שכבר שם...

לא מסתדר לי החישוב

כיום אנשים שהגישו שנה וחודשיים לפני מקבלים מכתבים (הגשתי פברואר 2007) אם הקצב ישמר אני אקבל מכתב עוד שנה וחודשיים עד שנה וחצי ז"א שנתיים מתחילת פתיחת התיק. אבל אם פתיחת התיק במכתב מצוין שלא תהיה שום התקדמות שנתיים וחצי שלוש. האם יתכן שתהיה איזה שהיא תזוזה לפני השלוש שנים? אפשרי? מה דעתכם?

Astroo

New member
מספטמבר 2006 הוגשו כנראה יותר בקשות

בגלל התהליך המפושט והמלחמה. לכן התור התארך

למעלה