הצטרפתי למקוצרים !

הצטרפתי למקוצרים !

בעצם - למוגבלים. חזרתי היום מבי"ח מאיר, לאחר ניתוח לאפ-בנד, שבוצע ע"י דר´ שוורץ (תודה לדר´ שוורץ ולכל הצוות...). אני רוצה להודות לחברים הפעילים בפורום - בזכותכם הגעתי להחלטה, וגם היתה לי הכנה טובה לתהליך. שאלה: קראתי פה בעבר המלצה - למרוח קרם לחות על הצלקות. מתי להתחיל עם זה? מותר כבר עכשיו? שלומית

באיה

New member
ברוכה הבאה שלומית ב

בקשר לצלקות. האם עדיין יש לך סיכות/תפרים? כי אם כן, מלבד טוש במים חמים אני לא ממליצה לשים שומדבר. זו דעתי. אני שמחה לשמוע שאת כבר אחרי, וברוכה הבאה למקוצרים, אך בהחלט שלא מוגבלים. יתכן שעדיין את חשה מעט מוגבלת, אבל זה לא יהיה לאורך זמן. בחלוף שבועיים לערך, את תרגישי כאדם חדש ובפחות קילוגרמים. תדווחי לנו לעתים קרובות על התקדמותך, ואנו נשמך לענות על שאלותיך.
וברוכה הבאה

באיה, התכוונתי למנותחי הגבלת קיבה,

להבדיל ממנותחי קיצור קיבה. יש לי עדיין סיכות. תודה על הברכות. שלומית.

webaction

New member
בהצלחה../images/Emo6.gif ולכל.....

שאלה תמיכה או סתם שיחה אנחנו פה

RomiVais

New member
ברוכה הבאה שלומית!!! ../images/Emo24.gif

למה מוגבלים??? ממש ממש לא. אם את חשה טיפה מוגבלת בגלל הכאבים - אז תראי שזה עובר תיק תק - הבטחה שלי
אני פחדתי קצת לשים כל דבר שלא יהיה מים וסבון (מיוחד למניעת זיהום) בתקופה הראשונה. אבל אני חושבת שאחרי שיוציאו לך את הסיכות (בעוד כעשרה ימים) תוכלי כבר למרוח קרם לחות - אומרים שזה עוזר. המון המון בהצלחה
בדרכך החדשה מכל הלב, רומי

בולדוג

New member
שיהיה בהצלחה ../images/Emo50.gif

אסותא מצוין למעשה אין צורך להביא כלום אם כי מומלץ כפכפים או נעלי בית הצוות נחמד מאוד ולגבי בגדים אם תבקשי פיגמה יש להם , ואם זה התאים לי זה בטח יתאים לך. ושוב בהצלחה מכל הלב.

שלומית ../images/Emo91.gif

בתור מנותחת לשעבר אני ממליצה מכל ה -
והריאות אפילו, על מריחת שמן נבט חיטה (קונים את הבקבוקון באריזה סגורה בבית מרקחת או בית טבע במחיר נורמלי) ומורחים על איזור הצלקת (בעזרת צמר גפן)ללא כל חשש- זה לא שורף ולא מגרד ואין כל תופעות לוואי זה פשוט נ ה ד ר ומאוד מאוד מומלץ. אני נותחתי פעמיים על אותה צלקת (פתיחה מלאה של הבטן) וגם אבי שעבר ניתוח מעקפים - השתמשנו בשמן הנ"ל וממש מרוצים מהתוצאה - צלקת ורדרדה לחלוטין שכמעט ואינה נראית לעין.

gal33

New member
בשעה טובה, בהצלחה!

מצטרפת לדודה העתידית לגבי ההמלצה על שמן נבט חיטה, אך רק לאחר שכל הפצעים הפתוחים שם יסגרו ועוד יומיים ליתר בטחון. בהצלחה, גל

כמובן שהתכוונתי../images/Emo41.gif

לשים את שמן נבט החיטה אחרי הורדת הסיכות (התפרים) וכמה שיותר מהר - יותר טוב !!! נבדק ונוסה בהצלחה רבה על ידי.
שירלי.

ורד *

New member
../images/Emo49.gif ורוב שלומות לשלומית

גם אותי ניתח דר. שוורץ בדיוק, אבל בדיוק (8.8.01) ארבעה חודשים לפנייך.מהלך ההחלמה היה מהיר אודות לעדינותו ומקצועיותו של הדר. העדין והשקט הזה. גם אני מצאתי בפורום הזה בית תומך ומבין, וגם אני נעזרתי בחבריו ע"מ להתגבר על כל מיני פחדים. ושוב ברצוני להודות לכולם על התמיכה והזמינות של כולם בעת הצורך. שיהיה לכולנו חג חנוכה שמח. ורד.

star22.

New member
לא שמעתי על זה אף פעם, זה באמת

נכון? אם אני ימרח קרם אז מה יקרה? יהיה פחות בולט או מה? ושלומית המון בהצלחה!!!

תודה לכולם על הברכות ועל העצות.

אני רוצה שוב להבהיר - כשכתבתי "מוגבלים" התכוונתי למנותחי הגבלת קיבה, ולא לשום דבר שלילי. חג שמח לכולם, שלומית.

רוייקו

New member
היי שלומית, שימחת אותי פעמיים:

1. זיהית והפרדת מראש בין שני סוגי הניתוחים השונים, שהם באמת שונים בתכלית אחד מהשני ולצערי, מרבית האנשים עדיין לא לא מזהים את ההבדל ונוהגים לכנות את כל סוגי הניתוחים תחת גג אחד: קיצורי קיבה. אני מקווה שבעתיד ידעו אנשים שקימות כמה גישות ניתוחיות . יש הגבלת קיבה ויש קיצורי קיבה וגם תחת כל אחד משניהם יש כמה שיטות ואפשר לבחור באחת מהן. 2. אני שמח שהצטרפת אלינו. בי"ח מאיר באמת אחד הטובים. שמעתי טובות אודות דר´ שוורץ והמחלקה שלהם שנחשבת לותיקה ומקצועית בתחום ניתוחי הגבלת קיבה. תמיד היו להם קבוצות תמיכה שונות וצוות רב העומד לטובת העניין. לפני כמה שנים פתחו גם קבוצת תמיכה למנותחים שנכשלו בניתוח ועברו לקבל בנוסף לניתוח טיפולים מסוג אחר, כגון טיפול פסיכיאטרי, טיפול פסיכולוגי וכדו´. כל הכבוד להם שם. 3. קיימת משחה חדשה בשוק שנקראת "קלו-קוט". שופפרת פיצית אבל ממזרה. אומרים שהיא ממש משפרת את המראה של הצלקת על כדי טשטושה אצל מנותחים מסויימים. שווה לנסות. 4. השארי איתנו. בהצלחה. רוייקו

למעלה