הצטרפתי לתרבות פרס

pary sany

New member
הצטרפתי לתרבות פרס

ואני רואה בזה צד חיובי של חיבו למקורות שלי. תצטרפו גם אתם עם החברים שלכם.........פרי

פרויז1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo63.gifלסופרת הפרסיה המפורסמת :../images/Emo124.gif

הגברת פַּרי סאני, הצטרפותך לפורום תרבות פרס, כבוד הוא לנו
הסופרת והמרצה פַּרי סָני, ילידת איראן. עלתה ארצה בהיותה בגיל 18. היא למדה באוניברסיטה העברית בירושלים בחוגים : השפה הפרסית הערבית ותרבות האסלאם והוסמכה כבוגרת האוניברסיטה בחוגים הנ"ל. מה עוד יכולים לבקש בפורום תרבות פרס, אה?
ספרה הראשון שהיה לרב מכר בתפוצה רחבה - תרנגול פרסי - מועמד לפרס ספיר ולפרס ספרות יפה. פַּרי מרצה בחוגים רחבים על איראן, לדבריה : "ארץ מדהימה שלא הכרתם" , ועל תרנגול פרסי ספרה הראשון. ספרה השני של החברה שלנו פַּרי, נמצא במחצית הדרך. (ואל תגידו לה שסיפרתי
) הנה הטלפון והמייל של פַּרי שברוב אדיבותה הסכימה לפרסם אותם בפורום : [email protected] 989102 - 0544 פַּרי ג'אן
את מצטרפת לניהול הפורום, אל החברים האדומים הותיקים
את אחראית לנושאי הספרות וסופרים, וכל היוצא באלה, לרבות כל נושא.

מורד3

New member
הסופרת פרי סאני

לפרויז, אני מחזק ומאשר את דברך אודות פרי סאני . הגברת הנכבדה תתרום רבות לעדה דרך הפורום הצלחה לכולנו ושבת שלום

פרויז1

New member
לא ! אתה נשאר הממונה על התרבות ובידור,

כולל כל מה שאתה מוצא לנכון, כולל בדיחות גסות. אש!!!

YEKI 1

New member
אני המלצתי כאן על תרנגול פרסי לפני 4 חודשים

קודם כל ברכות לסופרת פרי סני להצטרפותה לפורום !
אני חייבת לציין שכבר לפני יותר מ 4 חודשים,ובעצם מייד לאחר שפורסם הספר "תרנגול פרסי" ,של הסופרת פרי סני , אני המלצתי כאן בפורום , על ספר נהדר זה.
הנה כאן הקישור להודעה שלי מיום 12-3-2011 לספר תרנגול פרסי : http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2097&MessageId=150560442 (אבל כמובן שאשנה אחי'ה מנהל'ה , אחא פרויז ,חברוש, לא הבין את הרמז שלי,לא היתיחס אלי,ולא קנה לי את הספר במתנה עבורי ,במסגרת תחרות הסיפורים שהיתה בפורום באותו חודש) במסגרת תוכנית הרדיו "קול שישי" התראינה פרי סני ,פעמיים לפחות, על ספרה החדש ,לשדרן הרדיו ירון אנוש ("וירום בשתה" אם זה היה בחודש מרץ או אפריל)אודות הספר ועוד נושאים מעניניים. ראיונות רדיו אלה היו מרתקים. יהיה נחמד מאד,אם יתאפשר לעלות לכאן לפורום, את הקלטות שתי ראיונות האלה - מומלץ מאד ! ("קול שישי",קול-ישראל,רשת ב,יום ו,16:00,עורך ומגיש ירון אנוש). (אחא פרויז לטיפולך
) טוב עכשיו גה אני רוסה, מבקשת סאליחה, מאחא מנהל פרויז (קורוש בושקה אישללא),גה אני לא באתי פה הרבה א'זמן , זה ביגלל גה יש לי הרבה סרות הו בעיות בלי סוף. גם מישטרה סבאית מחפשת אותי כל הזמן, רוצים יקחו אותי לצבא. אבל עכשיו אני לא יכולה,ביגלל גה כל הזמן אני הולכת אחרי חבר חדש שלי:שימשון שיבולת (גה הוא תפקיד שלו זה סגן ראש זירת אירן במוסד תפקידי מיוחדי - פאאלה הרצליה זיויה), והוא לוקח אותי איתו בכל מדינות בעולם , הו אני ביכלל "אסלן" לא יודעת איפו אני נימסת איתו, הו מיתחבת כל הזמן. גם מאז שאני סיפרתי פה לפני כמה חודשים שעכשיו אני חברה של שימשון שיבולת מהמוסד, כל הזמן באים במחשב שלי כל מיני וירוסים ולג'אן אחרים,ומפסיקים מחשב שלי.... פפ http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2097&MessageId=150560442

פרויז1

New member
../images/Emo1.gifBB ../images/Emo70.gif בּיבּינם../images/Emo70.gif אצ'נכּ'

נכוּI גה היה פה תָאחָארוּתֵה סיפּור אישי וו שלוּשה ספרים של פַּרי חילקנו שלוּשה סֵפרים איפּרס. באמת התוּרה, בבן עמרם, במוּסָווֹמוֹהַמֵד גה דורוע'תון נה וואווה : ע'סה אשנכה שומה וואן, חיילי בא חסיסי אשנכ נבשתה בוד. אין דראז נבּוּד. הליתון שוווווד? בֵּג'ונהחּלה ע'ל ע'לה זן, וואללה ! פֵּה צ'טוֹוּ צ'י גה מנה אין ע'דר נרהת בכרתי? אן? וו בגו ביבינם! אין וור פרידה כייה גה בֵּש מירי חוס לָאָרס? מגה תו דהאתי ניסי? אין כָּרו רפתרה נג'אבּת ני !

YEKI 1

New member
בבניד אחא פרויז

ספרים גה תו חילקתה בתחרות לא היו של פרי , אלא של סופרת אחרת ! פאס אוסתם דורויי אל תגיד . לגבי שאלות למה אני הולכת בחוס לארץ עם אחא שימשון, הו גם אם אני דהאתי ניסי ? אז אני עונה לך : בתוש צ'ה ? ? ? אני רק יכולה להישבע לך בחיי עלי , מוחמד , ואחמדי שאני אשאר בתולה בתולה עד אריסה מאן במנזל תוש ! כי אוי ואבוי לדותה אספאוני אם זה לא יהיה כך ! ועכשיו בקשה ממך -------------------- השארתי לך הודעה היום בשירשור על בתי כנסת בטהרן בעמוד הזה. ניסיתי גם להקפיץ את השירשור ולא הצלחתי. (אתה יכול למחוק את ניסיונות ההקפצה,)אבל אנא ממך הקפץ את השירשור הזה. ונודה לך מאד אם תוכל לעזור בבקשה של הדוד שלי הרצל ! צ'אש

למעלה