הצטרפתי ../images/Emo171.gif
שלום לכולם. קראתי את הפורום וכל כך הזדהיתי. אני בת 25 (כמעט) 1.55 ו 68 קילו. זו עלייה חדשה מהחודשיים האחרונים
וחוסר שיפור מה- 65 שאני תקועה עליו כבר שנתיים. עליתי, מחיים במידה 38 צרה, ל 42 מתרחב, וזה מתסכל ומעצבן. ניסיתי הרבה דיאטות, והבעיה שלי היא כח רצון כשאני לא נמצאת בבית. בבית אין לי בעיה, המקרר מלא בירקות, לחם קל וכל הממתקים שאני לא אוכלת אז אין לי איתם בעיה. כשאני יוצאת או כשחברים באים- מתחילה הבעיה. אם פיצה
תישאר ליידי, אני אתחוב לפה ארבעה משולשים בלי לשים לב. אם יוצאים למסעדה, גם אם אני אזמין סלט, אני אטעם מהאחרים עם הפסטות ברוטב שמנת למיניהם שלהם
ואז אני מתעצבנת על עצמי שאני לא עומדת בזה. התחלתי עכשיו שוב דיאטה כדרך חיים. משהו חדש, בלי זעם, אבל עם נחישות. התחלתי לשתות בכמויות ולרשום כמה אני שותה, ירדתי לכפית סוכר אחת במקום שלוש, ואולי אני אוכל לא לבדוק מה אחרים אוכלים, that is yet to be seen. התחלתי גם להתעמל באופן לא קבוע בערך פעמיים בשבוע, אני מנסה להעלות ל-4 אבל אני די עצלנית. אני מתעמלת בבית עם קלטת, וכשהמצב ישתפר קצת, אני גם אגיע לבריכה. הסיבה שהצטרפתי היא לקבל תמיכה והבנה, ואולי גם לחלוק הצלחות (בתקווה), מאשר לקבל ביקורת כל הזמן מהמשפחה והחברים, שזה די כואב. אז בהצלחה לכולנו.
שלום לכולם. קראתי את הפורום וכל כך הזדהיתי. אני בת 25 (כמעט) 1.55 ו 68 קילו. זו עלייה חדשה מהחודשיים האחרונים