הצטרפתי.

הצטרפתי.

רק רציתי להגיד שלום, אני חדשה כאן, וחצי שנה במשפחת ההורים לילדי PDD - מאז יום האבחון. הלילה חלמתי שהבן שלי אומר - אף אחד.

נונינה1

New member
אמביולנטיות

כמעט יצא לי "ברוכה הבאה" אבל נתקעתי כי בעצם כולנו היינו שמחים אם היית מקבלת פטור מלהכנס למשפחה שלנו אבל......את כאן ואנחנו הופכים להיות המשפחה שלך ונשמח לעזור בידע ובנסיון שלנו, ולהשתתף בתהליך הארוך הזה של ללמוד להיות הורה לילד פדד. ומה שנשאר לי "ממרומו נסיוני" לאמר לך ברגע זה הוא - הם ילדים נפלאים, מקבלים מהם המון, לומדים בזכותם המון, ואפשר להיות מאושרים איתם על אף הכל ! ואני מאחלת לך שחלומותיך יתגשמו

תודה תודה תודה תודה

זה מרגש זה נהדר זה מחמם ואת מקסימה! אין ספק שהילדים היפים האלה הם אושר גדול, ואני רואה רב הזמן את הדברים החיוביים הגלומים בסיטואציה הזאת, גם להתפתחות האישית שלנו, גם במשפחה (יש לו עוד שתי אחיות), ואפילו אני יודעת שבסוף הוא יהיה בסדר ומצוין, מה שלא יהיה, זה לא הופך את הדרך ללא קשה ואינסיבית, או לקצרה יותר, ועכשיו, דוקא אחרי חצי שנה של תפקוד נמרי אני מתפרקת וכואבת יותר מקודם, אבל זה נראה לי טבעי וברוך הבא. - ואוו איזה נאום יצא לי! תודה לכולם, והרבה אהבה,אמא של.

Diana M

New member
והינה אני אומרת, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום אמא של אוהב. יש כאן קבוצה נהדרת של הורים אשר ידעו להשיב על רבות משאלותיך וגם לתת כתף תומכת וגם אני כאן לסייע אם אוכל. שבת נהדרת דיאנה

למעלה