הצטרפתי!!!

נעה פ

New member
הצטרפתי!!!

שלום לכולם
השבוע הצטרפתי אליכם, אני בת 28 נשואה ויש לי שני ילדים מקסימים. כרגע אני לא מקבלת שום טיפול, רק בחודש הבא תהיה לי פגישה עם הרופא, אני בהחלט מתלבטת לגבי סוג ואופי הטיפול, אשמח לקבל תשובות מבעלי נסיון..תודה

RomiVais

New member
ברוכה הבאה נעה ../images/Emo24.gif

את בטח תקבלי פה תשובות של החברים האחרים, אבל אני בדיוק כתבתי לירון היום על הניסיון של אמא שלי עם הריביף... את מוזמנת לקרוא... איך את מרגישה היום? ואיזה סימפטומים יש לך בכלל? <את לא חייבת לענות כמובן> מאחלת לך ים של בריאות ומקווה שתרגישי כאן כמו ב
רומי

anat11

New member
שלום נעה ../images/Emo45.gif

ברוכה הבאה תחת "כנפי" הפורום. אני בטוחה שאנשים כאן ישמחו לענות על כל שאלה, כמיטב ידיעתם ונסיונם וכמובן - הכי חשוב לשמוע מה הרופאים אומרים. כדי שאפשר להיות יותר ממוקדים במה שאומרים, יהיה טוב אם תוכלי לפרט קצת יותר לגבי מצבך: מתי אובחנת, מה היה הסמפטום שהביא לאבחון, האם לדעתך היו גם התקפים בעבר, אצל איזה רופא יש לך פגישה וכולי. את ממש לא חייבת לענות, פשוט קצת קשה לתת מידע "כללי", אבל אם לא מתאים לך, או שזו חשיפה מדי בשבילך, תרגישי ממש נוח לא לפרט. זה באמת מתוך רצון לעזור. אני גם ממליצה לך לדףדף אחורה, כי יש בהתכתבויות הרבה מידע על טיפולים אפשריים ומה הנסיון של האנשים עם הטיפולים שהם עצמם מקבלים. שיהיה לך רק טוב,
ענת

רחלית

New member
ברוכה הבאה

הברכות הן כמובן להצטרפות לפורום אני חושבת שכדאי לך ךנגיע בחודש הבא לפגישה אצל הרופא עם ידע לגבי הטיפולים ואןלי גם לגבש דעה לגבי מה את מעונינת, לי זה עזר כשבאתי מוכנה לפגישה. איפה את מטופלת? יש כמה טיפולים וגישה שלא לטפל מיד בהתחלה אם תדפדפי אחורה בפורום ניו די הרבה דיונים בטיפולים השונים. כמו אוונקס, בטפרון, רביף (כולם מאותה משפחה) או קופקסון יתרונות וחסרונות של כל אחד מהם וכו´ זה מאד כללי, אם יש לך שאלות יותר ספציפיות יהיו כאן הרבה שישמחו לענות כולל אני, לילה טוב

לילית7

New member
הי נעה

גם אני בת 28! אפשר לדעת בני כמה הילדים? את כבר אחרי שלב החלפת החיתולים ? לי יש תינוקת בת 5 חודשים. לא יכולה לענות על שאלות ספציפיות לגבי טרשת כי אני סובלת ממשהו אחר שנקרא CMT אבל אשמח לעזור בכל ידע נוסף בתחום הנויורולוגי. בתחום הזה אני מרגישה כמו אינציקלופדיה מהלכת, בטח בגלל כל חומר הקריאה על הנוירולוגיה כבר אין לי מקום בראש לשום דבר אחר

סיאמית

New member
ברוכה הבאה נעה!!!

נשמח לספר לך מנסיוננו... את יכולה לספר על עצמך קצת קודם? מהלך המחלה... כיצד אובחנת? מה שלומך??? ככלל, יש כמה אפשרויות לטיפול שהוכיחו את עצמן יעילות וכדאי גם שתתיעצי עם נוירולוג בכיר סטייל: אברמסקי/קורצ´ין/אחירון ושות´ (וסליחה שלא הוספתי תארים). שיהיה לך ערב מצויין!!!

למעלה