הצ'ט נפתח כולם מוזמנים להיכנס לצ'ט לדיבורים וסתם שטויות.. פשוט לחצו למעלה על CHATV...
I idanshaf2 New member 8/2/06 #1 הצ'ט נפתח כולם מוזמנים להיכנס לצ'ט לדיבורים וסתם שטויות.. פשוט לחצו למעלה על CHATV...
I idanshaf2 New member 9/2/06 #2 אני רואה שחלש פה היום אני רק מקווה שלא תשכחו מהפורום... אני מצפה לראות פה עוד הרבה דיונים סוערים
J john middas loves ch New member 9/2/06 #3 נצל"ש ../images/Emo26.gif לא הבנתי מה עושים קישורים לאתרים של אגד, דן ורכבת ישראל בקישורי הפורום... ?
נצל"ש ../images/Emo26.gif לא הבנתי מה עושים קישורים לאתרים של אגד, דן ורכבת ישראל בקישורי הפורום... ?
A assafein New member 9/2/06 #4 זה נמצא תחת קטגוריה כללי, וזה אומר. שאם תצטרכי איזה אוטובוס כדי לסוע לחברה בסניף ראשון, אז תדעי איזה אוטובוס לקחת
זה נמצא תחת קטגוריה כללי, וזה אומר. שאם תצטרכי איזה אוטובוס כדי לסוע לחברה בסניף ראשון, אז תדעי איזה אוטובוס לקחת
Y yoyole123 New member 9/2/06 #5 יש לי עצה קטנה ../images/Emo13.gif זה לא כל-כך טבעי להיכנס סתם ככה לצ'אט. הרבה יוצר נוח לקבוע מועד מסוים שבו כל מי שיוכל יכנס לצ'אט. (אבל לא היום כי... יש לנו מכבי )
יש לי עצה קטנה ../images/Emo13.gif זה לא כל-כך טבעי להיכנס סתם ככה לצ'אט. הרבה יוצר נוח לקבוע מועד מסוים שבו כל מי שיוכל יכנס לצ'אט. (אבל לא היום כי... יש לנו מכבי )