הצ'ט של הפורום בלינק ישיר

limors2

Active member
טחח../images/Emo54.gif

וללחוץ על "צ'אט" בשורה למעלה לא מוביל לבדיוק אותה תוצאה?

chen010189

New member
../images/Emo6.gif

איך ידעתי שאין מצב שפשוט יגידו לו "תודה" וייבשו אותו

limors2

Active member
שלא יביא לינקים מיותרים../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

chen010189

New member
נראה לי שהוא קלט שאף אחד לא

סובל אותו, אז הוא מנסה להיות נחמד ולא הולך לו

limors2

Active member
כבר ממזמן../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

אבל הוא נהנה לחזור לסורו!

גלעד2211

New member
אפילו כשאני תורם זה לא טוב

שם זה בפתיחת עוד דף כאן זה ישיר שאפשר לפרסם \גם לאנשים מחוץ לפורום. אבל חפיף לא נתרום יותר שום דבר לא טוב לכם רק מקטרים כל הזמן שיהיה.

limors2

Active member
לא יודעת איך האינטרנט אצלך,../images/Emo54.gif

אבל אצל כל מי שאני מכירה זה בדיוק אותו דבר

גלעד2211

New member
כן אותו דבר גם אצלי אבל

כשאת לוחצת על זה נפתח לך עוד חלון כאן זה במסך מלא ולא קטן והייתרון של זה שגם אפשר לפרסם לכולם וגם אפשר לשנות את זה למה שבא נניח במקום גלגלצ אפשר לרשום סתם לדוגמא: נעמי רביע וזה יכנס לחדר הזה ואז מפרסמים לכולם אבל כמו שציינתי אפשר לפרסם את הלינק הישיר לצ'ט גם לעצלנים והוא גם טוב יותר כי הוא מתפרס על פני כל השטח ללא פרסומות.

limors2

Active member
אבל זה לא ככ שימושי../images/Emo54.gif

אנחנו לא מבלים בצ'אט ככ הרבה, אז אין סיבה שנפרסם אותו ואנשים יבואו ויכנסו ויהיה שם ריק

גלעד2211

New member
וזה ממש חבל בחיי כי

למשל ב103 בצ'ט שלהם כשזהבי <וסליחה שאני שוב מביא אותו כדוגמא> נכנס הוא וסגל היחידים שנכנסים לשם כל השדרים כמעט וכבר לא אז מלא מלא מאזינים קבועים בין 11 ל2 בצהריים נכנסים מתכתבים שם וגם השדרים מגיבים להם ונוצר שם מעין דבר מאוד מאוד נחמד מדברים על הכל מהכל ואפילו יש מפגשים מידי פעם <שאני לא הולך אליהם אבל שיהיה>.. וגם כאן זה יהיה נחמד שיכנס שדרן ומלא מלא אנשים יהיו בחדר ויתכתבו כשהוא שם. הרי למה נועד צ'ט של תחנה עם לא לדבר המגניב הזה?:)

limors2

Active member
אבל אצלנו השדרנים בפורום עצמו../images/Emo54.gif

שזה הרבה יותר נחמד, כי תמיד אפשר לקרוא, ומי שלא היה בצ'אט לא יפספס!

גלעד2211

New member
גם נכון אבל אפשר לשלב במידה ויש להם

זמן. תיראי איזה מוזר זה אני מאזין לתחנות אחרות שיש להם פורומים ואני לא מתכתב שם בפורומים שלהם ואפילו מנסה לתרום לתחנה הזאת שאני לא אוהב ומקבל מה שלא מגיע זה נשמע כמו זכיסופרניה אבל אני נהנה לתרום כל עוד לא רצחתם אותי אז זה בסדר

limors2

Active member
גלגלצ הם תחנה צבאית עם מחשב../images/Emo54.gif

צבאי, אז הצ'אטים לא עובדים להם משם...

גלעד2211

New member
לא תמיד אני מכיר חיילים שגלשו

מהצבא בצ'טים. זה לא אומר שזה עובד אצל כולם אבל בטוח בתחנת רדיו כן.

גלעד2211

New member
טוב אז סליחה לא ידעתי לי אין

מקורבים שמשדרים בתחנה או לפחות לא הייתי בתחנה. לך יש 1 מהשניים או שקיבלת מידע מהיכן שהוא
אגב אפשר כל הגנה להסיר עם ירצו בזאת תאמיני לי שהמנהל יזמין איזה מומחה שיעשה זאת. אבל לא חשוב זה סתם בשביל הפאן וזהו

גלעד2211

New member
אגב בלי שום קשר

נסעתי עם חבר באוטו שאת לא רוצה לדעת איזה חיים קשים עברו עליו זה אוטו של האבא הוא לא טיפל בו נראה לי לפחות 5 שנים קיצר הרדיו שם קלט רק 103 ו91.8 ומכיוון שאני לא אשמע כל הדרך משירי ארץ ישראל הישנה<ברובה וקצת מהחדשה> ובחלקה הטובה ב103 פתחתי על גלגלצ כן זה קלט קצת עד שהיו הפרעות כי האנטנה והרדיו שם לא ממש בסדר יש שם איזה נייר שתקוע ברדיו שמזיזים בשביל שהוא יפתח. בקיצור היה שם את מייק אולדפילד עם MOONLIGHT SHADOW שיר ענק! והיה שם גם את COLDPALY עם LAT'S TALK גם אדיר! אהבתי אהבתי ברגע שזה לא קלט והיה שם טיפה רעש הוא כיבה. רדיוס 100 אף אם זה לא קלט בכלל מה שניסיתי מהתחלה לשים שם.

גלעד2211

New member
עזבי חן תיראי את היחס

אפילו לא בדקו למה הבאתי את זה ובמה זה יכול לתרום העיקר לתקוף זה שיש למעלה זה אומר שזה מיותר להביא גם אחד ישיר בלי חלון נפתח שאפשר לפרסם גם לאלה שלא בפורום ולא יכנסו כי לא אוהבים פורומים או מתעצלים. אבל עזבי לכי תביני אותם שום דבר לא טוב להם גם עם עכשיו אני אחבר שיר שגלגל"צ הם ה' הם ימשיכו לקטר זה בסדר.

למעלה