הציור הגמור...

The Crusader

New member
הציור הגמור...

בבקשה... תתנו הערות יפה... היא לא יצאה אבל לא נורא... פעם הבאה... מה לעשות אני עייף מכדי להשקיע... בכל אופן תיקונים... ועוד משהו... לא עשיתי כמעט הצללות כי אני חושב על לעשות אינקינג וצביעה... מה דעתכם כדי לעשות לציור הזה?

The Crusader

New member
לא יצא משהו אני מודה...

אבל תוותרו לי הפעם... אני עייף וחולה

Atomic Gerbil

New member
קשתות...

אני הסמכות האחרונה שאפשר לשאול אותה על ציור דמויות אנושיות, אבל אני אעיר לך על הקשת, ולו רק בגלל שאני אוהב לצייר כלי נשק. קשת קצרה, היא קשת באורך של מטר עשרים... קשת ארוכה היא קשת באורך 2 מטרים שנכפפת לבערך מטר וחצי, הקשת שלך לפי פרופורציה היא לכל היותר שישים סנטימטרים... קצת קטן מידי, אלא אם כן יש לה מתקן מתיחה מיוחד. עד כאן הריאליסטיות. שקול את הקשת ושפר מראיה, אולי בעזרת פיתוחים ותציב מקום להצבת הקשת, עדיף גם שטח מגולף שיחזיק את המיתר. מצטער על הביקורתיות, אבל כלי נשק הם המומחיות שלי :) האישה עצמה לא רעה בכלל, אם כי היד המקופלת באמת צריכה להיות מעט גבוהה יותר, מלבד זאת נהוג להחזיק קשת או ישר מתחת לניצב החץ (המקום בו מציבים את החץ) או בשליש התחתון של הקשת (קשתות יפניות). עד כאן, נבות רם.

ailag

New member
הממ

אהבתי את הציור, הפוזה והזווית.. כמה הערות: 1. יד ימין - אלו קפלים? הדוגמא של הבגד? 2. מה יש לה על כף+זרוע יד שמאל? (דרך אגב, הקיפול של החולצה על יד שמאל יפה.. אחד מהדברים הקטנים האלה שעושים הרבה, לפחות לדעתי) 3. מה היא עושה? אם היא הרגע שחררה חץ, החוט לא יהיה סתם מתוח.. (היא נהנית לקפוץ סתם באוויר עם קשת? :) ) זהו בינתיים, בטח כבר הלכת לישון. תראה מחר.

apathic

New member
הפרצוף מצויין

ההבעה שלה ממש טובה. אני חושב שכבר מההתחלה עשית אותה רזה מדי ולכן היא נראית כל-כך מוזר... לא באמת, היא ממש רזה.

chatenoire

New member
יפה מאוד

על כל ציור חדש שאתה מעלה יש לי פחות ופחות הערות, אבל הנה בכל זאת כמה. את נושא הקשתות סיכם יפה נבות, בטח טוב יותר משאני אוכל לסכם; אני יכולה רק להגיד שגודל הקשת באמת הפריע לי קצת, אבל עד לפני כמה חודשים גם אני ציירתי ככה קשתות, אז זה רק עניין של לקלוט פתאום את הטעות ולתקן להבא. אני מאוד אוהבת את הבטן והאגן שלה: יש בהם רכות נשית, אבל הם עדיין רזים ושריריים. הקפלים שלך השתפרו מאוד, בעיקר ביד המקופלת. על הקפלים במגפיים עוד צריך לעבוד: הרי לא הגיוני שחומר דק ועדין כמו החולצה ייצור את אותו עובי קפלים כמו חומר גס כעור של מגפיים. אבל אם אנחנו כבר בנוא, המגף נראה טוב וכף הרגל מצוירת מצוין בזוית הבעייתית הזו. הרגל המקופלת צריכה להיות מעט עבה יותר באזור הברך: יש שם חיבור של שני שרירים - אחד מכל צד של הרגל - וכשמקפלים את הרגל השוק נצמד לירך וגורם להם לבלוט החוצה. את הפנים שלה די אהבתי, אבל אני מוצאת בעייתיות מסוימת בשפתיים. יכול להיות שהקו בו הן מצוירות עבה מדי, כי הפה נראה כאילו הוא צויר על הפנים ואינו חלק מהן. אני דוקא חושבת שהיא יצאה די יפה, בייחוד בהתחשב בעובדה שאתה לא נוטה לצייר כל כך הרבה נשים, אבל אולי הייתי עובדת קצת על השיער - יש לו מראה...סמרטוטי משהו. דבר אחרון: אם היית מסיט את החלק מהכתפיים ומעלה, או מהשדיים ומעלה, מעט שמאלה, זה היה יותר הגיוני. כרגע זה נראה כאילו החלק העליון שלה ברח ימינה ממה שהוא אמור להיות. יפה מאוד, שיפור ניכר, המשך כך ותהיה בריא.

yonabarak

New member
בעיה חוזרת אצלך

בית החזה ארוך וגדול מידי ביחס לשאר הגוף. אני חושב שזה אחד הגורמים למראה המוזר של האיזור הזה. גם לי לא ברורה הטקסטורה על הידיים: זה בגד גוף או שפשוט אין לה עור שם? לגבי כל השאר אני מצטרף למה שכבר נאמר.

Lotus floweR

New member
ככה לא יורים בקשת.

ככה החץ יגיע בקושי מטר ממנה, מצטערת. אני חושבת שכמה שיעורי חץ וקשת יעזרו לך בקטע הזה.

The Crusader

New member
לכולם תודה רבה על התגובות

קודם כל אני מרגיש טיפה יותר טוב... בכל אופן בנוגע לקשת... אני מודע לעובדה שהיא צריכה להיות יותר גדולה (נשקים זה גם מומחיות שלי...) אבל בכל זאת רציתי לעשות אותה קטנה יותר וקמפקטית... ככה שהגודל הוא בכוונה... אז בבקשה על תסקלו אותי כמו עם ה"היי יש לו חרב מרובעת...פריק!" חחחח בכל אופן i ment (spelling error?) to do that... בקשר לזרוע+חצי גב/כף יד... זה אמור להיות מעין לייטס או בגד מבריק וצמוד... לכן יש שם נסיון להצללה שחורה שמקובלת בסוג הבד הספציפי הזה.... בקשר לקפלים אני לא אתווכח... מכיוון שאין לי מספיק ידע בזה... ואני מסכים שבמגף לא יצא טוב... בקשר לבית החזה והאגן.. אני אישית מעוד מרוצה מזה.... אבל תמיד יש מקום לשיפור... השיער... למען האמת חשבתי שווקא זה יצא טוב... אבל אני יודע למה זה נראה סמרטוטי.. בגלל העפרון... אם אני אעשה אינקינג אני אנקה את זה וזה ישתפר.... מה שאני חוזר ושואל... כדי לעשות אינקינג ולצבוע? בקשר לתנוחה... היא שחררה כבר את החץ.... כלומר עכשיו היא בתהליך של להוריד את היד... והיא בדיוק התחילה קפיצה לצד ימין שלנו וטיפה למעלה... מקווה שעניתי על השאלות... ובאמת.. כדאי לעשות אינקינג?

The Crusader

New member
אם לא אכפת לך לפרסם

את זה כשתסיים... אני אשמח להזדמנות לצבוע את הציור...

illustrator

New member
מחר

הסורק שלי במשרד. אני חייב לציין שדי מטעה לעבוד על ציור מודפס.

illustrator

New member
ניסיתי...

אבל הודעות עם קבצים פשוט לא עולות. ברגע שתתוקן הבעיה, אפרסם את זה.

chatenoire

New member
That´s some great ink work

הדבר היחיד שמפריע לי קצת הוא ההצללה בשדיים, שמדגישה את הטעות בציור (חלק הגוף העליון שזז ימינה). אחלה עבודה על השיער, הפנים והמגפיים.

למעלה