יפה מאוד
על כל ציור חדש שאתה מעלה יש לי פחות ופחות הערות, אבל הנה בכל זאת כמה. את נושא הקשתות סיכם יפה נבות, בטח טוב יותר משאני אוכל לסכם; אני יכולה רק להגיד שגודל הקשת באמת הפריע לי קצת, אבל עד לפני כמה חודשים גם אני ציירתי ככה קשתות, אז זה רק עניין של לקלוט פתאום את הטעות ולתקן להבא. אני מאוד אוהבת את הבטן והאגן שלה: יש בהם רכות נשית, אבל הם עדיין רזים ושריריים. הקפלים שלך השתפרו מאוד, בעיקר ביד המקופלת. על הקפלים במגפיים עוד צריך לעבוד: הרי לא הגיוני שחומר דק ועדין כמו החולצה ייצור את אותו עובי קפלים כמו חומר גס כעור של מגפיים. אבל אם אנחנו כבר בנוא, המגף נראה טוב וכף הרגל מצוירת מצוין בזוית הבעייתית הזו. הרגל המקופלת צריכה להיות מעט עבה יותר באזור הברך: יש שם חיבור של שני שרירים - אחד מכל צד של הרגל - וכשמקפלים את הרגל השוק נצמד לירך וגורם להם לבלוט החוצה. את הפנים שלה די אהבתי, אבל אני מוצאת בעייתיות מסוימת בשפתיים. יכול להיות שהקו בו הן מצוירות עבה מדי, כי הפה נראה כאילו הוא צויר על הפנים ואינו חלק מהן. אני דוקא חושבת שהיא יצאה די יפה, בייחוד בהתחשב בעובדה שאתה לא נוטה לצייר כל כך הרבה נשים, אבל אולי הייתי עובדת קצת על השיער - יש לו מראה...סמרטוטי משהו. דבר אחרון: אם היית מסיט את החלק מהכתפיים ומעלה, או מהשדיים ומעלה, מעט שמאלה, זה היה יותר הגיוני. כרגע זה נראה כאילו החלק העליון שלה ברח ימינה ממה שהוא אמור להיות. יפה מאוד, שיפור ניכר, המשך כך ותהיה בריא.