הציור השבועי לילד

דקל נור*

Well-known member
המאייר יוסף ג'קסי ג'קסון הלך לעולמו היום וזה זרק אותי בערך 45 שנה אחורה, לימים שעוד לא קראתי עיתון והצעד הראשון שלי בעולם העתונות היה למצוא את הדמות המסתתרת. פעמים רבות לא הצלחתי ואבי היה מדגיש לי אותה בעפרון בשבתות בבוקר.
למיטב זכרוני, באותם ימים לא היו סודוקים,תשבצי היגיון או אפילו תשחצים. רק תשבץ רגיל והציור השבועי...

סופהו 1

Well-known member
המאייר יוסף ג'קסי ג'קסון הלך לעולמו היום וזה זרק אותי בערך 45 שנה אחורה, לימים שעוד לא קראתי עיתון והצעד הראשון שלי בעולם העתונות היה למצוא את הדמות המסתתרת. פעמים רבות לא הצלחתי ואבי היה מדגיש לי אותה בעפרון בשבתות בבוקר.
למיטב זכרוני, באותם ימים לא היו סודוקים,תשבצי היגיון או אפילו תשחצים. רק תשבץ רגיל והציור השבועי...
זרקת אותי 41 שנה אחורה כשעבדתי בין לבין בידיעות אחרונות, במוסף 7 ימים.
איני מצליחה להיזכר אם היו כבר תשחצים במוסף, אבל זוכרת את כל הכתבים/עיתונאים/גרפיקאים וכו, ביניהם ג'קי כשבידו הציור לילד, בדרכם אל הדפוס. (משם עשה הציור את דרכו עם השליח אל הצינקורגפיה, חזר מוצמד לגלופה, נבדק וצורף לעמוד לקראת הדפסה. מעניין כמה דקות לוקח התהליך בימים אלו).

לפני יותר מחצי שנה היתה תכנית על הציור השבועי לילד, כשמלאו לו, לציור, 60 שנה.
לא צעיר הילד.
גם לא ג'קי.
ז"ל.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אני עד היום לא מצליח.

קלייטון.ש

Well-known member
לא הבנתי, מה למצוא דמות מסתתרת? איזו דמות מסתתרת? אחותי היתה תמיד צובעת את הציורים האלה בין הקווים, והייתי בטוח שזו המטרה.

סופהו 1

Well-known member
לא הבנתי, מה למצוא דמות מסתתרת? איזו דמות מסתתרת? אחותי היתה תמיד צובעת את הציורים האלה בין הקווים, והייתי בטוח שזו המטרה.
אתה רציני? צריך למצוא את הדמות שג'קי סיפר עליה ונעלמה לו (במקרה הזה ג'קי)

אז איפה ג'קי?
ידיעות אחרונות · 7 ימים · הציור השבועי לילד

למעלה