הציור קיר החדש ליד סוואנה בלו חשבתי שיהיה נחמד לשים את זה בפורום הזה למי שלא שם לב.
K KaNiJa New member 4/9/04 #1 הציור קיר החדש ליד סוואנה בלו חשבתי שיהיה נחמד לשים את זה בפורום הזה למי שלא שם לב.
K KaNiJa New member 4/9/04 #3 וגם זה קרה השבוע... למי שלא שם לב... וקשה שלא לשים לב לשלט המסתובב הענקי והזוהר בלילה שהותקן על גג אולמי השרון.
וגם זה קרה השבוע... למי שלא שם לב... וקשה שלא לשים לב לשלט המסתובב הענקי והזוהר בלילה שהותקן על גג אולמי השרון.
B badboy3919 New member 4/9/04 #4 תמונות ממש טובות...תודה האוזר תשנה את התמונה בכניסה לפורום לאחת מהתמונות האלה... והציור על הקיר ממש יפה...עברתי ליד בזמן שציירו אותו.. אגב,בשביל מה השלט ששמו מעל אולמי השרון?
תמונות ממש טובות...תודה האוזר תשנה את התמונה בכניסה לפורום לאחת מהתמונות האלה... והציור על הקיר ממש יפה...עברתי ליד בזמן שציירו אותו.. אגב,בשביל מה השלט ששמו מעל אולמי השרון?
K KaNiJa New member 5/9/04 #5 בשמחה... ../images/Emo13.gif והשלט מעל אולמי השרון הוא למטרות פרסום כמובן...
A angelil6 New member 7/9/04 #11 טיפים ? יש לי את המצלמה כמה חודשים. בגדול גיליתי שאני מעדיף לצלם ברצף. הרי לא ממש אכפת לך לבזבז תמונות.... מתוך כל חמישייה של רצף יוצאת תמונה או שתיים ראויות. אם יש לך שאלה עניינית, ואני אדע....
טיפים ? יש לי את המצלמה כמה חודשים. בגדול גיליתי שאני מעדיף לצלם ברצף. הרי לא ממש אכפת לך לבזבז תמונות.... מתוך כל חמישייה של רצף יוצאת תמונה או שתיים ראויות. אם יש לך שאלה עניינית, ואני אדע....