הצ'יזבטרון ומגהדת' ב-
אנשים

JuSt My LuCk

New member
חחחח אני ראיתי!!! (גם יש להם תמונה בטופ 10)

אני כזה חושבת לעצמי : "אוף שוב אין שום דבר על מקפליי" ואז ראיתי את התמונה בטופ 10 הזה ואז אני מעבירה עוד שני דפים ופתאום אני רואה את התמונה של הפוסטר ואני התחלתי לצרוח כמו לא יודעת מה! (מזל שהייתי לבד) והתחלתי לדבר אליהם XDDD (לא אני לא משוגעת סתם צעקתי "אתם כל כך חתיכים פהה!!! אהההההההההה!!@$#@$$#^%^&^*&)&*^%&^$%^@@@@##@#$#") חחחח XDDD זה עשה לי מזה מצב רוח טוב

shakedy69

New member
הבנים בחופשה ../images/Emo13.gif

הם יצאו לחופשה רק ארבעתם ביחד חחחחחחח איזה חמודים! אההה ויש שמועה שאוליבייה זרקה את דני =/ פייי אני מנצל"שת הרבה היום חחח

shakedy69

New member
בתמונה ששמתי למעלה OMFGGG

לא שמתי לב שזאת היא הארייייייייייייי ניראה כולכךךךךךךך טוב הוא נישרף והוא קורא ספר !! **אני יודעת שאני נישמעת פאקצה אבל פאקקקקקק תסתכלו עליו**

The Psycho Girl

New member
חחח תראו איך היה מסתכלת על הארי ../images/Emo6.gif

omfg הבן אדם כל כך שווה תבוא לפה ותעשה לי ילד עכשיו !!!

McFly rullz

New member
אויי אלוהים

הארי נראה פה ממש טוב$$%#$@#~%&*)&*)*^ וואייי איזה שקסס הואא פההה$&%$@# סחתין על התמונותת מאיפה הם??

חחח היא?? אותו??

למה מי היא בכלאאאללל, סתם מישהי עם שם של חברת ממרחים לטוסט >< ממש יופי יופי, תפסה טוסיק ><

Sivan McFLY

New member
וואי היא מטומטמתתת

יענו לא מספיק שהיא נראית כמו סבתא זקנה גם יש לה שכל של ציפוררר לא רגע אפילו ציפור יותר חכמה ממנהה איך אפשר לזרוק מלאך כזה.. בטח הוא זרק אותה והיא סתם המציעה.. טוב עם הכיעור שלה לא נראה לי היא תמצא עוד מישו... נקווה שזו לא רק שמועה!

lilosh1212

New member
חחחח....

אבל לפי איך שהיא מסתכלת יותר הגיוני לי שהיא שמה לב לצלם...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תמיד חשבתי שטום הוא מהאנשים האלה שהם כל כך לבנים, ומהסוג שתמיד שם עליהם קרם הגנה ותמיד אבל תמיד נשאר להם בוכטה של קרם הגנה על הפנים. וכן, רואים על דאגי שהוא מהסוג של האנשים שתמיד עם הבגדים שלהם. להתפשט בהופעות- בטח! להוריד חולצה בים כמו בן אדם נורמלי- זה לא! אבל יש לו את משקפי השמש היותר מגניבים. והארי כל כך אדום!!! חיחי... XDDD וחוצמזה, אם הם מחפשים מיקרוגל להישרף בו- שיבואו לישראל... דני נראה כל כךךךךךךך מוזררררררררררררררר....... טוב, להלהלה, אני אלך לי לראות בחזרה לעתיד 3. הורדתי אותו בהמלצת מקפליי, וזו אחלה של טרילוגיה :)

מאיושSP

New member
OMFG ../images/Emo99.gif הם כ"כ חמודים!!

דני שם טיפה מוזר גרר.. ובתמונה של הארי עם הספר.. ררררר אני עוד שניה נמסה מרוב שהוא סקסי שם. ד"א.. מאיפה התמונות? ואת יודעת איפה הם היו בחופשה?

MoVe AlOnG

New member
שמת לב...

קלטתם את דני שם על הכיסא מאחור??? הוא ממש נשרף בכתף...מסכן זה המקום הכי מעצבן להשרף בו. הוא שותה משו ונראה די מוזר מבחינת השיער... חחחח.... טום סקסי גם אם לא רואים כל כך את הפרצוף שלו ודאגי!תתפשט כבר!

למעלה