דומה תמונה דומה... ומה לעזאזל הכובע הזה שיש לטום?
L Lex 1 New member 27/6/07 #151 מהה?? אני חולה על הכובע הזה שיש לטום!../images/Emo99.gif אבל המכנס מזעזע... אהבתי כל כך את של דני!! טחחח דפק כובע... מצחיקק
מהה?? אני חולה על הכובע הזה שיש לטום!../images/Emo99.gif אבל המכנס מזעזע... אהבתי כל כך את של דני!! טחחח דפק כובע... מצחיקק
ה המלאכית בלבן New member 27/6/07 #145 אההאאאאאאאאאאההההההההאאאא העיניים שלי!!!!!!!! הוא פאקינג מחזיר אור!!! לבנבני!! לבנון!! לבנההההההההההההההההההההה!!!!! לא נורא, טומסי, אני עדיין אוהבת אותך 3> XDDD
אההאאאאאאאאאאההההההההאאאא העיניים שלי!!!!!!!! הוא פאקינג מחזיר אור!!! לבנבני!! לבנון!! לבנההההההההההההההההההההה!!!!! לא נורא, טומסי, אני עדיין אוהבת אותך 3> XDDD
K kelly7i New member 28/6/07 #174 הקעקוע הזה קצת דפוק לא יודעת, הוא פשוט נראלי ממש סתמי ותקוע כזה..=\
M m i c k e y 15 New member 27/6/07 #125 ידעתי שהוא השמין!!! חחחחחחח אני עדיין אוהבת אותו נו מאטר וואט!!
ה ה א ל י מ ה XD New member 27/6/07 #119 חחח כנראה שהוא התגבר על אוליביה יפה מאוד ../images/Emo8.gif ...זאת לא אוליביה, נכון?
M m i c k e y 15 New member 27/6/07 #126 לא לא לאאאא...אולי זאת אוליביה...לא לא רוצה שזאת תהיה מישהי חדשה פשוט לא! חחחחחח אחח איך הייתי רוצה לשבת לידו ככה...
לא לא לאאאא...אולי זאת אוליביה...לא לא רוצה שזאת תהיה מישהי חדשה פשוט לא! חחחחחח אחח איך הייתי רוצה לשבת לידו ככה...
L LironPoynter New member 28/6/07 #189 עזבי אותו, היא יצאה כמו איזה ניגרית שעברה הגדלת חזה. סתם, לא ניגרית. אבל אחת שעברה איזה הגדלה