הציטוט הכי טוב

tommeir

New member
הציטוט הכי טוב

אוקי, זה נשמע מאתגר, אני יודע, אבת תגידו לי: מהו הציטוט הכי טוב מסדרת discworld? (אפשר ורצוי לתת יותר מציטוט אחד)

ויימס

New member
אלה הציטוטים האהובים עליי (כרגע):

6. "זה יכל להיות גרוע יותר. זה יכל להיות אני." 5. "קוואנטום!" 4. הם צמחו מהקירות. ורודים. הם היו ורודים. 3. ".The trouble is, that things never get better. They just stay the same, only more so" 2. אין צדק. יש רק אותי. 1. .If it ends somewhere, it ends here ויש עוד הרבה, אבל זה מה שאני יכולה לחשוב עליו כרגע.

dino_din

New member
אוי, יש כל כך הרבה

וכמובן שאני לא מצליח להיזכר כמעט בכלום... אולי הגיע הזמן לרענו את הזיכרון באיזה ספר או שניים... בכל מקרה, זה מה שיש כרגע: "אם תוסיף לזה חמאה ומלח, יהיה לזה טעם של חמאה מלוחה" "you can never cross the same river twich" "don't forget rule number one" זהו בינתיים, דינוווווווווווווווו.

dino_din

New member
מקווה שאני מדייק :

"סיכוי של 'מיליון לאחד' קורה בתשעה מקרים מתוך עשרה"

keynant

New member
אני יודע שאני לא מדייק, אבל...

ההמשך(בערך) לציטוט הזה: "(טוב נכנעתי, אני פותח את הספר...)Nobby put his head on one side. "It looks promising," he said critically. "We might be nearly there. I reckon the chances of a man with soot on his face, his tongue sticking out, standing on one leg and singing The Hedgehog Song ever hitting a dragon's voonerables would be ... what'd you say, Carrot?" "A million to one, I reckon," said Carrot virtuously"

ויימס

New member
(חובטת במצחי)

איך שכחתי את "סיכוי של מיליון לאחד מצליח בתשעה מקרים מתוך עשרה"??

עוד אחד או שניים

כהרגלי, יהיו כתובים בשפת הקודש (אתם לא חושבים שאליעזר בן יהודה היה מין סתמרוח קטן שכזה? לוזר חסר תועלת לכאורה, שכולם צחקו עליו אבל היום, בזכותו (או בעטיו) העולם טוב יותר, עשיר יותר ומקום יפה יותר לחיות בו.) נתחיל בטוב מכולם, אף על פי שנהוג לסיים בטוב מכולם איך קוראים לרגש ששוכן בראשך ומבטא צער עמוק על כך שהדברים הם כמו שהם נראים? עצבות, אדון. אני חושב. עכשיו... אני עצבות. ועוד: הוא חשב שהגיע הזמן לכמה מילים אחרונות. מה שהוא יגיד עכשיו עשוי להיות בעל חשיבות רבה. אולי אלה יהיו מילים שייזכרו, ויועברו מדור לדור, ואולי אפילו ייחרטו עמוק על לוחות גרניט. לכן יש לבחור במילים בלי הרבה אותיות מסתלסלות. "כמה הייתי רוצה לא להיות כאן," הוא מלמל.

ויימס

New member
אני... עצבות!!!

שכחתי כמה מהציטוטים הכי טובים! אליעזר בן יהודה..? הממ, בהחלט יש משהו בדבריך. ועוד סתמרוח: "חיוני שתזכור מי אתה באמת. זה חשוב מאוד. לא כדאי לסמוך על אנשים אחרים או על דברים אחרים שיעשו את זה במקומך. הם תמיד טועים." "אתם רוצים שאעשה איזשהו כשף?" "אתה יכול לגרום לרגליים שלך לרוץ יותר מהר?" "רגליים! רוצו יותר מהר! תראו, הן עושות את זה!" "אהפוך אותך לשיח ורדים!" "אבל... תמיד רציתי לראות דרקון!" "מבפנים?" יש לו את הציטוטים הכי טובים..

ויימס

New member
והנה דברים מפירמידות:

"עזור לי לקפל את אחיך." צ'פט, צ'פט, עושה הטבעות, יוצק המתכות. רק עכשיו הוא יצא מראשינו, וראו כיצד ציפורניו גדלו והפכו לטפרים... לא כך דמיינתי אותו. תחנה לבדיקת אקסיומות. זהירות- עקרונות יסוד לא פתורים. "לא ראית שום צב, כן? יצורים זריזים וארורים, הולכים כמו קליעים משומנים, אי אפשר לעצור את הממזרים הקטנים. תסיר מהם עיניים לשנייה, ו-זזזזז!" וכמובן- "האם, לדעתך, זה גודל קבוע? רעיון מדכא. הקוטר מחולק בהיקף, אתה יודע. זה היה צריך להיות שלוש פעמים. היית חושב כך, נכון? אבל האם זה כך? לא. שלוש נקודה אחת ארבע אחת והמון ספרות אחרות. אין סוף לממזרות האלה. אתה יודע כמה זה מעצבן אותי? זה אומר לי שהבורא השתמש בסוג הלא נכון של מעגלים. זה אפילו לא מספר אמיתי! כלומר, שלוש נקודה חמש, אפשר לכבד. או שלוש נקודה שלוש. זה היה נראה בסדר. שלוש נקודה אחת ארבע. איזה סוג של מספר היית קורא לו? היכן שהוא מישהו בנה יקום עם ערך מכובד והגון של, של, של פאי. לא איזה מספר ארור שלעולם לא מגיע אל סופו."

Greebo

New member
we are dealing with a sick twisted

mind..... but wait sir, nobby was with us all along.... או משהו דומה... אני חושב שזה מman at arms... אבל אני לא בטוח....

Gdil

New member
שניים איכותיים...

מתוך "שומרים! שומרים!: "הקדשה אפשר לקרוא להם שומרי הארמון, שומרי העיר או הסיירת. השם לא משנה, תפקידם בכל יצירה העוסקת בגבורה ובפנטסיה הוא זהה: בערך בפרק השלישי (או כעשר דקות לאחר תחילת הסרט), עליהם לפרוץ לחדר, לתקוף את הגיבור אחד אחד, וליפול טבוחים. אף אחד אפילו לא שואל אותם בכלל אם הם רוצים לעשות את זה. הספר הזה מוקדש לאותם גברים אמיצים". ומ"ראי-נוע": "הארכינשיא טלטל את ראשו 'לא סובל בדיחות. לא סובל טיפוסים שמסתובבים כל הזמן ומנסים להצחיק. זה בגלל כל ההסתגרות הזאת בפנים. כמה ריצות של עשרים מיל וראש הפקולטה יהיה אדם אחר.' 'ובכן, נכון,' אמר הגזבר. 'אדם מת.' 'הוא יהיה בריא.' 'כן, אבל מת'.

The Mad Hatter

New member
חיכיתי שויימס תכתוב את זה..

כי היא כתבה פעם שהיא כותבת את הדיאלוג הזה בין סוזאן למוות בsoul music בכל מקום, אבל היא לא כתבה אותו פה, אז, ברשותכם, אני כותבת. אני פשוט BUT MOST PEOPLE ARE RATHER STUPID AND WASTE THEIR LIVES. HAVE YOU NOT SEEN THAT? HAVE YOU NOT LOOKED DOWN FROM THE HORSE AT A CITY AND THOUGHT HOW MUCH IT RESEMBLED AN ANT HEAP, FULL OF BLIND CREATURES WHO THINK THEIR MUNDANE LITTLE WORLD IS REAL? YOU SEE THE LIGHTED WINDOWES AND WHAT YOU WANT TO THINK IS THAT THERE MAY BE MANY INTERESTING STORIES BEHIND THEM, BUT WHAT YOU KNOW IS THAT REALLY THERE ARE JUST DULL, DULL SOULS, MERE CONSUMERS OF FOOD, WHO THINK THEIR INSTINCTS ARE EMOTIONS AND THEIR TINY LIVES OF MORE ACCOUNT THAN A WHISPER OF WIND. ... "No", whispered Susan, "no, I've never thought like that." ... YOU MAY FIND THAT IT HELPS ובטח יש עוד, אבל אין לי כח לחשוב כרגע..P:

Ergil

New member
אה, ציטוטים... המומחיות שלי

Just twist the first thing you can grab, as the High Priest said to the vestal virgin It seems we need someone who knows what colour a liver is supposed to be By and large, the only skill the alchemists of Ankh-Morpork had discovered so far was the ability to turn gold into less gold. "And his table manners! Did you notice them?" "No" "Ex-actly!" There's a dwarfish saying: "All trees are felled at ground-level" -- although this is said to be an excessively bowdlerized translation for a saw which more literally means, "When his hands are higher than your head, his groin is level with your teeth." I'm reminded of the time when old Prince Lasgere of Tsort asked me how he could become learned, especially since he hadn't got any time for this reading business. I said to him, 'There is no royal road to learning, sire,' and he said to me, 'Bloody well build one or I shall have your legs chopped off. Use as many slaves as you like.' A refreshingly direct approach, I always thought. Not a man to mince words. People, yes. But not words. "...and then Jack chopped down the beanstalk, adding murder and ecological vandalism to the theft, enticement and trespass charges already mentioned, but he got away with it and lived happily ever after without so much as a guilty twinge about what he had done. Which proves that you can be excused just about anything if you're a hero, because no one asks inconvenient questions." Some things are fairly obvious when it's a seven-foot skeleton with a scythe telling you them. The members of the Guild of Assassins considered themselves cultured men who enjoyed good music and food and literature. And they knew the value of human life. To a penny, in many cases. Pride is all very well, but a sausage is a sausage Seven thousand years are just one day at a time He had come to believe that the Sun Emperor was not, in fact, the Lord of Heaven, the Pillar of the Sky and the Great River of Blessings, but an evil-minded madman whose death had been too long delayed. If we was men, we'd be talking about layin' down our lives for the country. As women, we can talk about laying down What's the good of having mastery over cosmic balance and knowing the secrets of fate if you can't blow something up? Courage, bravery and the indomitable human spirit are fine things which nevertheless tend to take second place to the combination of courage, bravery, the indomitable human spirit and a 6:1 superiority of numbers Just because someone's a member of an ethnic minority doesn't mean they're not a small-minded little jerk

Athaclena

New member
באמת קשה להחליט...

אני אלך על אלה בינתיים (עד שאני אזכר באלה ששכחתי...)
SNH, SNH, SNH I'm too short for this sh*t! "Yo!" "Yo!" "Yo!" "Yo-yo!" "Really Bursar, can't you get it right even once?" I'm Sam Vimes, and I'm a really suspicious bastard INFINITY IS BLUE אוף, ואיזה שיר של דטריטוס שאני לא ממש זוכרת... משהו כמו Now we sing dis stupid song! Sing it as we go along! Dis stupid song don't rhyme!​

למעלה