הציטוט השבועי

הציטוט השבועי

לא יודעת לאן נעלמה הפינה ! אבל למי שחדש . כותבים ציטוט מיומני הערפד (רק לסמן ספוילרים) אם אהבתם ציטוט אחד תעשו
או
בסוף מי שיקבל את מספר הקולות הרב ביות יפתח את הפינה בשבוע הבא. בהצלחה!!!! מקווה שהיה ברור

שלי

No Elena I won't go to your badroom with you דיימון צועק : לא אליינה אני לא אלך לחדרה השינה שלך איתך . סורי על השגיאות

yt2104

New member
שלי

Damon: I look at you and I see myself. A less dashing, less intelligent version דיימון: אני מסתכל עליך ואני רואה את עצמי. פחות מרשים, גרסה פחות אינטליגנטית.
דיימון

NoAmItA ChAn

New member
כןןןן

ואז שהוא מתנחל לה על המיטה עם הדובי XDDDDDD ואז שהוא מחטט לה במגירות ומוצא חזייה שלה וכולו כזה "WOW", הייתי על הרצפה XDDDDDDDDDDD

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDD

וואי, לא היה את הקטע הזה בשום מקום בערך ביוטיוב! וואי, אני לא יכולה, אני פשוט מתה על שפת הגוף שלו. על צורת הדיבור שלו, על התזוזות הקטנות של העיניים, של הגבות. "How long is it gonna take before he's back to normal?" "A few days, give or take" "It's been a few days" "Give then, I don't know" XDDDDDDD הוא כזה שנון. ובחיי, אם הוא היה בא אליי הביתה, מנתחל לי על המיטה עם דובי או מתחיל לחטט לי במגירות של הבגדים, הייתי לגמרי זורמת.

NoAmItA ChAn

New member
שלי

? דיימון: "I do believe in killing the messenger guy. Know why? Because it sends a message". תרגום: "אני מאמין בלהרוג את השליח. יודעת למה? כי זה מעביר מסר". זה נשמע יותר טוב באנגלית XP זה אחרי שדיימון התנשק עם אליזבת', ואז בסוף תפס אותה ואיים עליה ואמר לה את זה *-*

Ice margarita

New member
../images/Emo45.gif אחד האהובים עלי. מוסיפה עוד אחד

Elena: Where's Damon? Stephan: Somewhere inflicting misery (ולמתקשים: אלנה שואלת איפה דיימון וסטפן עונה: "אי שם משרה אומללות".)

יש לי מלא אבל נעלה אחת מהפרק האחרון

בסוף לא רק אחד XD בוני: למה אנחנו עושים א זה? דיימון: כיאני לא רוצה ללכלך את השטיח בוני: ידעי שתגי משהו כזה כאיל מה זה לא היה ברור? XD קת'רין: אני מבינה שמיסון לידך דיימון: כן הוא לידי אבל הלב של בצד השני של החדר הנה עו שתיים כי אני בשונג סטפן: את בוהה בי אלנה: אני מסתכלת עלי סטפן: זה מפחיד אלנה: זה רומנטי (פשוט נקרעתי ה מצחוק) אלנה: אני צריכה לכת להתקלח סטפן: אהבתי בואי

yt2104

New member
עוד אחד מהגיגיו של דיימון

Stefan: Maybe they're ninja turtles. Or zombies. Werewolves. Damon: This is reality, and there's no such thing as werewolves .סטפן: אולי הם צבי הנינג 'ה. או זומבים. אנשי זאב. דיימון: זוהי המציאות, ואין כזה דבר אנשי זאב.
דיימון

למעלה