הציייייייייייייייללללללללללללוווווו

• פותח הנושא sod4
  • פורסם בתאריך

sod4

New member
הציייייייייייייייללללללללללללוווווו

קניתי מצלמה דיגיטלית חדשה של emage+כרטיס זיכרון cf של 128 מגה צילמתי וצילמתי עד שאין לי כבר מקום!!! עכשיו חיברתי את המצלמה למחשב והוא זיהה אותה והכל אבללללל הוא זיהה אותה בתור מצלמה רגילה-מצלמת רשת.... למה הוא לא זיהה אותה כדיגטלית??? ואיך אני יכולה להעביר את התמונות מהמצלמה לחמחשב????? :( תודה רבהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לכל מי שיעזור לי!!!

masterboy

New member
צריך להתקין את הדרייברים

שבאו עם המצלמה. אם לא באו כאלו כדאי לחפש באתר של החברה. בכל מקרה כדאי לך לדעת שקניית מצלמה של emage לא הייתה הצעד הכי נבון שעשית בחיים שלך....

מצטרף ..

לא הייתה הצעד הכי נבון שעשית בחיים שלך.... בכל אופן ... קנה קורא / כותב כרטיסים !!! כך תוכל גם להעביר תמונות מהמחשב לכרטיס ... ( להעביר לפיתוח וכו' ) הפשוטים עולים סביבות 50 ש"ח ... מומלץ ...

sod4

New member
תרשו לי לומר לכם

שאתם טועים לחלוטין!!!!!!!!!!!!! המצלמה הזאת מצלמת באיכות מדהימה!!!!!!!!!!!! הפאק היחידי שבא זה שאין קול בסרטוני וידאו!!! חוץ מזה זו אחת המצלמות הטובות שניתקלתי בהן!!!

DeathWing

New member
איש איש ודעתו ומה שמתאים לו

אם בעיניך זו המצלמה המושלמת (ומספר סימני הקריאה מעיד על כך כנראה) אז אתה אדם מאושר. אני בעל D50 ניקון, וכבר פוזל לעבר עדשות חדשות. מקנא בך. אולי גם אני אחליף לemage... (!!!!!!!!!)

למעלה