הצייייייייייילללללווווו!!! תעזור לי

הצייייייייייילללללווווו!!! תעזור לי

בננות! בננים! הצילו יש לי היום אסיפת הורים! מה נראה לכם/ן שאמא שלי תגיד?! על הציונים הבאים; אנגלית 74,63 (63 זה בסדר כי זה היה של 5 יחל´ של מבחן מעבר או בדיקה וכאלה...בקיצר זה היה הציון הכי גבוהה בכיתה!! חח לא משנה) גיאוגרפיה (5 יחל´) 80. 87. 86. ( ועוד מצוין 1) סוציולוגיה נכשל אחד..בלי ציוןֱ הייתי אמורה לעשות אותו שוב כי הייתי חולה ובקיצר בלאגן! ועוד עבודה של יפה מאוד ועוד אחת של 70 לשון 70. 72. 59 (היא תהרוג אותי עם ה 59) ספרות הבת זונה אני היחידה שמדברת איתה בשיעור ...היחידה שמשתתפת! היחידה שעונה ככה אפילו בלי להסתכל ולנסות להבין! וקיבלתי 50! שתיחנק ! מתמטיקה 88. 97. 90 היסטוריה 100.85.95.55 (55 זה היה בוחן דפוק בטירוף! אבל נראה לי שהמבחן יצא לי משהו בפצצות!) מה נראה לכם?! אחותי שהיא הייתה מורה הראתי לה את הציונים והיא אמרה יפה מאוד מצוין! לא נורא תמשיכי כך...אבל אני מפחדת מהתגובה של אמא שלי! כמה שכולם משחקים אותה אני עדין ילדה של אמא ואני עדין פוחדת ממנה!
בתאלי. (הןעןורןבור התחרפנתי מהציפורנים! קשה לכתוב איתן!)

Black Cat15

New member
אמממ... אוייש... ../images/Emo10.gif

אין לי מושג זה תלוי איך אמא שלך... כי שלי!! מתחרפנת אם אני מקבלת פחות מ80... אז... לא נראה לי שצריך להשוות... ההורים שלי כאלה מעצבנים!! כל הזמן מתייחסים שאני כאילו גאוות המשפחה שתלך ללמוד ותוציא בגרות מעולה וכו´ וכו´ ובינתיים אני מרגישה שאני רק מאכזבת אותם
כי כל הציונים שלי עד עכשיו היו לא משהו (70-80). חוץ מ... לשון!!!!!!!!! בכל המבחנים קיבלתי 95-100!!!!!!!!
שיהיה
באסיפת הורים ואל תשכחי לספר לנו איך היה אח"כ...

Iris Carmon

New member
זה היה בציניות?????????????????????

49 בתנ"ך, בספרות המורה הדפוקה אמרה לי להכין ש.ב. והיא לא נותנת ש.ב., 98 בלשון (בבוחן, תודה לאל שהיא לא הספיקה לבדוק את המבחנים), 79 בהסטוריה, 70 במיומנויות למידה, גיאוגרפיה בסדר (קיבלתי 55 במבחן. חחחחח), 72 במתמטיקה, 85 במדעים, 70 באנגלית, 65 בצרפתית, חינוך גופני אין לי ציון כי עדיין לא רצתי 600 וזהו... איזה זונות המורות!!!!!!!!!!

טוניה

New member
אוקיי אז ככה...

אנגלית- את צריכה קצת לשפר ואת יודעת זאת...
גאוגרפיה-לפי דעתי מצוין!!
לשון-אם תשקיעי עוד קצת,זה ילך לך...
מתמטיקה-מ-ע-ו-ל-ה!!
היסטוריה-הכל מעולה חוץ מה-55 אבל חפיפ..את תשפרי...
חוץ מזה נראה לי שאת תלמידה בסדר גמור ואפילו יותר...אל תילחצי!! מאחלת לך בהצלחה,מתוקונת!
(((((
בהצלחה
))))) שלך,קרינוש!

ענת פ.

New member
אוייש

לי כבר היה יום הורים... בערבית הייתי אמורה לקבל מאה, אבל המורה לא נתנה לי את המאה שהייתי אמורה לקבל(היא אמרה לי בפירוש שמגיע לי מאה) כי "נורא קשה לה לת 100 ביום הורים הראשון", מה שלא הפריע לה לתת מאה לתלמידה אחרת... בהיסטוריה איכשהוא, מ-94 במבחן ומצוין בעבודה היא הגיעה ל-90, אלוהים יודע איך בספרות המורה שלי היא חתיכת כלבה , קיבלתי 80 במקום איזה 93 שאני יודעת שהיתי צריכה לקבל גיאוגרפיה- זניח, 98 במקום 99, היתה לי בבחן טעות כל כך מגוחכת שאני מתביישת שעשיתי אותה(בלי הטעות הייתי צריכה לקבל 100 והייתי מקבלת 99 ביום ההורים בלשון קיבלתי במבחן 92, 20 נקודות יותר מהבחן, לכולם היא החשיבה רק את המבחן ולי היא עשתה ממוצע המעצבנת בתנ"ך אייכשהוא היא הצליחה, כדבריה, "לעשות שקר בנפשה" ולתת לנו ציונים מספריים, הביאה לי 85 שאין לי מושג מאיפה היא הקריצה אותו אבל שיהיה באומנות המורה שלי היא הכי מקסימה שיכולה להיות, ולמרות שלא הבאתי לה שום עבודה עד יום ההורים היא נתנה לי שמונים! נכון מתוקה? חוצמזה באנגלית 97 ובמדע 95, עדיין מנסה לעכל את העניין(אני אחת החלשות בכיתה במדע ובמבחן קיבלתי את הציון הכי גבוה בכיתה) טווח ציונים מ-80 עד 98, ממוצע 87, טוב מאוד בכל ההליכות, 0 איחורים, חיסור אחד, בספורט, מוזיקה ומתמטיקה קיבלתי בדיוק כמה שהייתי אמורה לקבל

*STARSHINE

New member
אצלנו עוד לא היה יום הורים- אבל...

יש לנו בכל שבוע בסביבות ה- 3 מבחנים וכמה בחנים.. פשוט טירוף.. נראה לי שאני אתייאש בסוף ואכשל בכולם. נמאסססס לי!!!! גררררר..!! וואף! וואף! (התחלתי לנבוח כפי שאתם רואים.. אסור לשגעעע אותי)! טוב. להירגע. שחר.

למעלה