הציילו...

Black Star

New member
הציילו... ../images/Emo9.gif

טוב, זה רשמי - הקראש הקטן הפך להידלקות רצינית. על המפקד של חברה שלי. אני פשוט כ"כ רוצה אותו! ואנחנו מפלרטטים וכאלה כשאני פוגשת אותו או ככה, אבל רוב הזמן, אם כבר, יוצא לי לדבר איתו בטלפון ("בענייני עבודה", עאלק), ואז אנחנו עוקצים אחד את השני ויורדים על השני כל הזמן
ובנוסף לכל העניין החברה הזו שלי שם. היא יודעת ששמתי עליו עין, והיא לא כ"כ מעודדת את זה. אני לא בטוחה אם היא רמזה לו או משהו כזה, או שהיא סתם מדכאת כל אפשרות שאני אפגוש אותו, או שכלום מכל זה - אבל סתם לא אוהבת את הרעיון. בכל מקרה אני רוצה אותו נורא... אבל אין לי מושג איך להשיג אותו. אני מרגישה כ"כ לא בליגה שלו. הוא מדהים (וכמעט כולן רוצות אותו..). אבל כל פעם אחרי שאני מדברת איתו פשוט מרוח לי חיוך טיפשי על הפרצוף... מה אני עושה עם זה? אני לא רוצה שזה יהפוך לאובססיה. עד עכשיו זה סתם היה כיף...

newKiticat

New member
גאד...

יש עוד כמוני!!! אני אוהבת שזה חביב, אבל שונאת את זה בגלל שאני יודעת שזה מועד לממש אהבה ואובססיה.. לא יודעת מה להגיד לך... למה חברה שלך לא אוהבת את מה שקורה ביניכם? חוץ מזה, נראה לי שבניגוד אלי, יש כאן הדדיות.....

Black Star

New member
לא יודעת למה זה לא שלח קודם ../images/Emo13.gif

כן, אני נורא נורא מועדת לאובססיות. אני חייבת לעשות עם זה משהו... קראשים קטנים אצלי הופכים לבעיה של חודשים ואפילו שנים.. זה מסוכן
לא יודעת למה חברה שלי לא אוהבת את זה. עוד לא "קורה בינינו" כלום (דגש על העוד לא!!!
), אבל היא ממש לא מעודדת בכלל שאני אדבר איתו או אראה אותו. היא רעה... והדדיות? לא... לא נראה לי.. (הלוואי
). ומה הסיפור אצלך? ספרי ספרי!

newKiticat

New member
אצלי זה בחור

שעובד באותו מדור אבל לא אותו דסק (אז אנחנו לא עובדים אחד על השניה, אבל עדיין שייכים לאותו מפקד/מפקדת). עיניים כחולות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!!!!!

newKiticat

New member
אגב

אני נורא מזדהה עם הקטע של האובססיות המטורפות... עכשיו גם תגידי לי שכל סימן נחמדות ואדיבות מהצד השני יכולה לעורר מחשבות שזו בעצם משיכה כשזה סך הכל להיות נחמד וידידותי כמו לכולם....

Black Star

New member
אובססיות - זה רע, אבל איך אפשר בלי?

אצלי - אני לא בקשר יום-יומי איתו (הוא ביח' אחרת שאני עובדת איתה, אז אני רואה אותו מדי פעם, ומדי פעם מדברים בטלפון "בענייני עבודה"... שיחה שנמשכת חצי שעה של פלירטוטים...). לפעמים נראה שאולי יש מצב שזה יהיה הדדי (אפילו כבר העירו לנו איזה יום "אולי תפסיקו עם הפלירטוטים האלו ותעשו עם זה משהו?"), אבל לפעמים הוא סתם פארש. והוא מהשרמנטים האלו, אז רוב הסיכויים שהוא פלרטטן ככה עם כולם. (ידיד שלי העיר לי שגם אני פלרטטנית משהו עם כולם, ושזה לא נראה שאני מתנהגת בצורה שונה כלפי הנ"ל, אז מי יודע?). אני משתגעת מכמה שאני רוצה אותו!

newKiticat

New member
האממ

אצלי זה מועד לאובססיות ברורה. בגלל שהוא בחדר שלידי ובאותו משרד. זה לא ייגמר בטוב. מכירה את זה שיש לך תחושה שמשהו לא כשר בכל העסק וזה יפול? שאין לזה תקווה מהרגע הראשון? אובססיות זה חלק מהעסק אצלי. לא מכירה בלי.

למעלה