הצילוא - חולה

הצילוא - חולה../images/Emo70.gif

אתמול הייתי מצונן מעט עם קצת כאבי גרון. שתיתי תה וכאלה כדי להקל על המצב. היום בבוקר קמתי, יש לי כאב ראש נוראי, הגרון כואב ברמות הרבה יותר קשות ופתאום אין לי קול. מה לעשות??

ה מוזה

New member
לגרון,לראש,לנזלת ../images/Emo28.gif

אתה מוזמן לקרוא הרבה תרופות סבתא נהדרות לכאבי גרון בטוחה שאחת או יותר יקלו על הכאב בגרון ,גם לימון ודבש טוב לגרון ועוד מיני תרופות סבתא שתמצא במילון המונחים בקישור שצורף לנזלת , לטפטף מי מלח לכל נחיר לכאב ראש מצרפת קישור ולהכנס למיטה לנוח ולהיות בריא מהר מהר
תרגיש טוב
ובטח יש יהיו עוד עצות טובות מהחברייא כאן בהמשך

משו שלמדתי מהמדקרת שלי

איך שמתחיל לכאוב בגרון לוקחים חצי לימון, שן שום כתושה וכפית גדושה דבש(לא לוותר על הדבש). מערבבים הכל ושותים ככה מהר. אפשר פעמיים ביום. ובכלל, לאכול הרבה שום חי.

תה עם לימון המוןןן בלי הפסקקק

ודבש בתוכו לא יזיק בכלל... עיצה... ישר כשמתחילים להרגיש שמתחילים להתקרר עושים תה לימון... הלימון עשיר בויטמין סי וגם מחטא מצויין ויטמין סי מאבד מערכו אך לא לגמרי במים רותחים אולי עדיף להוסיף אותו כשהמים של התה לא ממש רותחים... אני בעצמי עצלנית ושופכת ישר מים על לימון שלם שחתכתי לפרוסות אפשר לנצל את הלימון הזה לכמה כוסות תה... ובסוף גם אפשר לאכול את הלימון .. מצויין! שמעתי על כדורים טיבעיים של ויטמין סי בוקר צהרים וערב בשביל להשבית את כל המזיקים...
לבריאות

למעלה