הצילוווווווווווווווווווווווו

klapim

New member
הצילוווווווווווווווווווווווו

אני לא סובל את לאון, רק לאון מגיע למקום הלכו השחות המענינות לאון מעצבן אותי ככ שבא לי לשבור תטלוזיה לא יכול לראות אותו ולא יכול לשמוע אותו, שפרה רצתה לספר לצבר מה הפסכלוגית אמרה לה בא לאון המפגר ומפריע לשיחה.

redflower1

New member
לאון חושב שפרה וצבר הם אמא ואבא שלו

כזה שפוט ותלותי כמו בובת מריונטה שלהם זה דוחה

אפרילA

New member
לא בדיוק.

הוא לא שפוט שלהם. ליאון הוא פיקח והוא משתמש בהם כדי לנצח. הבן-אדם האמיתי והלא תחמן והכייפי בבית הזה, זאת ונסה. תצביעו לה, אסור שתלך!!!!

Sימה2

New member
היא יוזמת להיכנס לעצמות שלו כל רגע

עם ליטופים ונשיקות אז גם הוא יוזם ומנג'ס אבל האמת שאני מרגישה כמוך - הוא דוחה עושה את עצמו טמבל ובשעת אמת אצל האח הגדול רואים שהוא "ערס" גדול

קופנגן

New member
לאון הוא בעצם אינה

אותה התנהגות. זה נורא מצחיק שהוא מתעב אותה. על זה שהיא לא סותמת, אומרת משפטים שלא במקום, היפר-אקטיבית, מציקה. זה בדיוק ליאון. ככה הוא היה עד שהם באו. הציד לשי ללא הפסקה, תמיד הפריע והיה הליצן. והוא הרכלן מס' 1 יחד עם רנין.

klapim

New member
אין לו טיפת אנטלגנציה

לא שמעתי ממנו שום שיחה מענינית, מילא היה לו קול יפה,נו,אז תשיר,אבל יש לו קול של צרצר,וכל הזמן לא מפסיק לשיר, לדעתי הוא הורס תתכנית, כי יש שחות מענינות צבר ושפרה בלי קשר אם אוהבים אותה או לא,,אבל שהוא מגיע הלכה השיחה, חבל,כי אנשים לידו לא יכולים להתפתח להתבטא כמו שרוצים, לפחות אינה יש תואר ראשון והיא אנטלגנטית,וללאון אין כלום מה להציע, חבל שנצטרך לסבול אותו עוד הרבה זמן.

למעלה