הצילווווווווווווווווווווווו

soficat

New member
הצילווווווווווווווווווווווו

הצילווווווווווווווווו שבוע טוב לכולם! אמא שלי עברה לפני חצי שנה שני ניתוחים להוצאת גידולים שהיו לה בגוף . הוציאו לה את הרחם וחלק מהראה היה .לפי הבדיקה הפתולוגית הגידול היה ליומיוסרקומה. אחרי הניתוחים היא התאוששה מהר והכל נשכח עד שבוע שעבר שפתאום התחילו לה כאבים ושיעולים שוב .היא עשתה צילום סיטי והסתבר שהמחלה חזרה יש לה שני גידולים בבטן וכמה גרורות בראה. הבטן שלי מתהפכת מפחד אני כולי רועדת ולא יודעת מה לעשות. היינו אצל האונקולוג והרופאים שוקלים מה לעשות ניתוח שוב או טיפולים. ואני זועקת הצילו מה אני יכולה לעשות. אני אפילו לא בדיוק מה אני עושה פה ומה אני רוצה ממכם. אני אובדת עצות אבודה תלויה בין שמים לארץ ואני זועקת לעזרה. כל דקה שעוברת אני פוחדת אני מרגישה שאני במרוץ נגד הזמן.מתי כבר יחליטו מה יהיה מתי כבר יעשו משהו בנידון. ואני משתגעת ...... האם יש פה אנשים שמכירים את המחלה? שיכולים לתת לי איזה שהיא עצה? האם יש פה אנשים שיכולים להמליץ לי על אונקולוג שמומחה בסרקומה? האם יש תקווה ? אני נואשת שיהיה לנו שבוע נפלא ואנא אדונייי שאני אשמע רק בשורות טובות אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

rachell

New member
טוב שבאת אלינו

רק כדאי להתחזק ולהיות יותר חזקה ליד אמא הככאב והקושי הוא גם שלך כמלווה את אמך החולה אני יכולה לשלוח לך חיבוק ותמיכה אין לי תשובות לשאלות רק חיבוק ותמיכה השילוב הקשה בין הטיפול הן בהורים מצד אחד והן בבית ובילדים מצד שני הוא לא קל חפשי לך תמיכה ופירגון איפה שתוכלי למצוא זמן לקרוא משהו, לבקר אותנו בפורום, זה חשוב ומחזק
מכל ה -

למעלה