הצילווווווווווווווווווו

נשנשון

New member
הצילווווווווווווווווווו../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

אני מחפש את השיר ששרו לכבוד זוהר ארגוב לשיר קוראים חזור אחי ומה שאני יודע זה ככה: זוהר ארגוב היה עוד בחיים שכתבו עליו את השיר הזה והוא לא רצה לשיר אותו למרות שהוא ידע שהוא הולך למות אח שלו שר את השיר הזה לכבודו גם איציק קלה שר את השיר הזה לכבודו אין את השיר הזה על דיסק רק על קלטות הוא מאוד ישן וקשה למצוא אותו אני מחפש את השיר הזה בנרות אם מישהו יודע על קלטת של השיר הזה מילים שלו או כל דבר שקשור אליו בבקשה שיפנה אליי תודה מראש דודי אפשר לפנות אליי גם באי מייל שלי [email protected]

באללי

New member
בוא נעשה סדר

ראשית ,לא מדובר כנראה באותו שיר "חזור אחי"-שר אכן אח של זוהר, בצלאל ארגוב ואותו, נכון להיום, כבר אי אפשר להשיג לא ע"ג דיסק ולא ע"ג קלטות למרות ש........!!!!! (לא מגלה..) והשיר שאיציק קלה שר נקרא "הזוהר לארגוב" ואותו כן ניתן להשיג בקלות. ולדעתי.....שניהם נכתבו אחרי מותו של זוהר!!! תהנה

נשנשון

New member
תודה באמת על העזרה../images/Emo10.gif

למרות ש.....מה? תראה אני פניתי לפורום הזה בכוונה לקבל עזרה ולא לקבל כל מיני רמזים לא מובנים!!!!!!!!!! את השיר חזור אחי שר אח של זוהר ארגוב וגם איציק קלה ולא אני לא מתכוון לשיר הזוהר לארגוב אלא לשיר חזור אחי שאותו שרים גם בצלאל ארגוב וגם איציק קלה אם מישהו שכן יודע פרטים ואיך אפשר להשיג את השיר הזה ומוכן לעזור אני מאוד יודה לו נשנשון

למעלה