הצילווווווווווווווווווו!!!

טל עדתו

New member
הצילווווווווווווווווווו!!! ../images/Emo53.gif

אוקי...אז זה הולך ככה... הלכתי היום למסיבה של גלגלצ בתל אביב...על הים (מן הסתם) והיה ממש סבבה. אבל זה החלק היפה שבעינין... אני די שזופת עור אז ברוב טיפשותי מרחתי קרם הגנה רק פעם אחת - בבוקר...וכל שאר היום לא מרחתי שוב...וגם בפעם היחידה שכן מרחתי אז לא מרחתי על הפנים. עכשיו...אני שרופההההההההההההההההההההההה כמו שבחיים שלי לא היתי שרופה!!!!!!! כל כך כואב לי כל הגוף...מרחתי קרם גוף וזה לא מרגיע לי את העור...אני הולכת ומרגישה את העור שלי כל כך כואב... שלא נדבר על הפנים שלי שבכלל שרופות כליל...ועוד החלק ה"משעשע" זה שיש לי סימן של משקפי שמש בפרצוף...ממש "נחמד" ניסתי ללכת לישון אבל אני לא יכולה לשכב בכלל על הגוף...שורףףףףף!!! אולי מישהו יודע מה אמורים לעשות כשנשרפים בעור , מה למרוח שירגיע את העור (קרם גוף כבר ניסיתי וזה לא עוזר!) אני מיואשתתתתת טל ששרופה משהו בן **** כואבב לי אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אוי טל...תנסי אלו-וורה קרה...זה טוב

ומה עם קאסוס?! ככה את משגיחה על אחיך הקטן?! אולי הוא הלך לאיבוד?!

barakas

New member
צודק

בתור מישהו שגוון העור שלו גורם לכוס חלב ממוצעת להראות כהה תמיד השתמשתי באלוורה (או במקרים באמת קשים בטיודנטול-משחה לכוויות עור יש בכל בית מרקחת) ועוד משהו,אדון משנה תורן היקר,אני בטוח שכולנו שמחים שפיתחת קשר כל כך אדוק עם כמה מחברי הפורום אבל ההתעסקות הבלתי פוסקת הזו בקאסוס כבר מתחילה להיות מגוכחת

Iron-Maiden

New member
סליחה????

איך אתה מדבר??!??! תאר לך חלילה אחיך הקטן והאהוב היה הולך לאיבוד בנבכי הפורום הוירטואלים - הכיצד היית מרגיש??? שיווווווווווווווו - איזה אכזרררררררררר כואב לי כל הגוףףףףףףףףףףף...... נשרפתי בשמשששששש............

Iron-Maiden

New member
אדון שפירא היקר

אם יש לך השגות כלשהן ו/או הצעות כלשהן לגבי, אנא נסה לעשות זאת בצורה מתורבתת ומנומקת יותר, ולא כבן-אדם חסר כל תרבות דיבור ראויה לשמה. לשונך הכושלת לא רק שמביישת ומביכה אותך, אלא שהיא גם מביישת את הפורום כולו ואת כל המשתתפים בו.

Dana_Maor

New member
אולי...

אני יודעת שתרופת סבתא זה למרוח יוגורט על המקומות שנשרפת בהם. אני פשוט לא בטוחה אם זה עוזר אחרי כמה שעות... אני יודעת שזה נשמע קצת ג´יפה, אבל זה די יעיל, עד כמה שאני זוכרת. קר ונעים :))

elinor18

New member
עצה ממבינה!!!!!!

בדיוק כמוני אני הלכתי לים ונשרפתי בכפות רגליים וזה לא בדיוק תענוג... תמרי הרבה קרם אלו וורה אבל אל תמרחי קרם גוף אסור למרוח קרם לחות אחרי שנשרפים......רק קרם אלו וורה והרבה וזה יעבור תוך כמה ימים(האדום ירד אבל ישאר לך חום כי נשרפת) אלינור

טל עדתו

New member
אוקי...תודה רבה על כך העצות

אני עדיין מרגישה ממש רע...אבל תודה בכל זאת. משנה תורן - אין לי מושגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג! כבר שאלתי פה מאה פעם איפה הוא...הוא נעלם...אם הוא רצה להעלם אז זה כבר עינין שלו...אני כבר הפסקתי להתעינין בנושא. אירון מיידן היקר - אהמ...למקרה שעוד אנשים כמוני לא הבינו...אולי תועיל בטובך להסביר לי מה הסיפור של: "כואבבבב לי " ובלה בלה בלה...כאילו...זה ניסיון חיקוי עלוב שלך אותי?! כי אם כן אז צר לי להגיד לך - שהוא ממש עלוב...ואם לא...אז אנא ... עשה טובה לאנושות והסבר מה רצית להגיד בזה...או ש...תן לי לנחש...כרגיל רצית להראות את "חוכמתך" המשפריצה לכל צד....וליצור עוד רושם שלנו לגביך...או ליצור עוד פרובקציות...או ליצור עוד ויכוחים...? טל.

Iron-Maiden

New member
פירשת לא נכון

סך הכל ניסיתי לעמוד לצידך, וזאת אחרי שתקפו אותך על כך שאת מחפשת את קסוס - רציתי להראות להם שבאמת מדובר במשהו חשוב. להבא אל תהיי פראנואידית.

למעלה