הצילוווווווווווווו

הצילוווווווווווווו

נותחתי לפני שנתיים (טבעת) וירדתי במשקל כמו שרציתי הגעתי למשקל הנכון
לפני חודש פתחתי פתיחה ראשונה ומאז עליתי המון
הרופא שניתח אותי לא נימצא בארץ (ד"ר לנסברג) ודווקא עכשיו שהוא חזר יש שביתה מה עושים ????
יש רופא אחר שיכול לסגור?אפילו פרטי ???מוכנה לשלם כל סכום :(
אני בקופת חולים כללית להם אין תשובות בשבילי...בבקשה עזרה :(

אופירA

New member
מנהל
יש רופאים אחרים. איפה את גרה?

תעשי בפורום "חיפוש מתקדם" על המילה "מיכלבסקי" או המילה "רוז'ין" בתוכן, ושם הניק אופירA. יבואו לך כמה תשובות.

כרגע עשיתי בשבילך את החיפוש. מדובר בשרשור על פתיחה, אבל הרופאים הללו עושים גם סגירה. במיון לא עושים סגירה. בביקור חולים ובלניאדו אולי כן עושים סגירה בימים מסוימים. להתקשר ולברר.
להבא כדאי לעשות חיפושים לבד. אני אעלה את השרשור הזה להודעות נבחרות, אז גם שם כדאי לחפש (לפי נושא ההודעה).
בשרשור יש גם המוקד באלעד שמקבל את כל הקופות, בהודעה של פרח הלילך.

כדי לא להגיע למצבי "הצילוווווווווווווו", אני מאוד ממליצה לך להתייעץ לפני פתיחה וסגירה עם בעלי הניסיון בפורום. כנראה פתחת יותר מידי.
חובה לשמור על המשקל לכל החיים. זה אומר שקילה מסודרת, מעקב מסודר קבוע. אין הנחות. אין מצב שלא תעשי חשבון, ופתאום תגלי שעלית המון במשקל.
לא חבל על כך שעלית המון? ועכשיו תתחילי לרדת המון? סגנון חיים של ה"יו-יו" הזה נורא לא בריא. את מודעת לכך שכל עלייה וירידה גורמת להאטה נוספת של חילוף החומרים ולמצב שבו הגוף צריך הרבה פחות מזון כדי לרזות מכאן והלאה? למה לא למנוע מצב כזה בהתנהגות מונעת מושכלת?
את צריכה להגיע למצב של מודעות להשמנה ולהרזיה שלך, ולדעת למה את משמינה ולמה את מרזה, ולתכנן מראש ולא לקבל הפתעות לא נעימות, כי הן פוגעות בבריאות שלך. אם אינך יודעת, את צריכה ייעוץ והדרכה בנושא.

את הטלפון שלי כבר כולם יודעים?

אופירA

New member
מנהל
חבל... עניתי לך כל כך יפה בשרשור הקודם

על אותה שאלה בדיוק.

למה לא לבדוק לפני שמבקשים ממני לבזבז שוב זמן יקר שלי?
לא המטרה כאן לתת שירותי מזכירות. המטרה בפורום לתת ייעוץ ומידע חיוני. זה קצת לא נעים שגולשים מתעצלים לחפש/לעזור לעצמם/לרשום לעצמם בצורה מסודרת, ומבקשים ממך להיות המזכירה שלהם...
אם זה לפני הרבה הרבה זמן, מילא, אני לא מקפידה על קוצים. אבל פה בכלל לא התייחסת לתשובה...

זו פעם ראשונה שאני מציינת את זה, ואולי הגיע הזמן לומר זאת:
אני קצת מצפה שאת היחס שאתה לא רוצה לקבל בפורום לא תתן לחברי הפורום מצידך.
לשאול שאלה ולא להתייחס לתשובה - יש הרבה גולשים שעושים את זה. אוקי, לא מקפידים על כך, אבל זה די חוסר דרך ארץ, אז חבל.
לבקש עזרה, אבל לא לשתף פעולה כשמבקשים ממך לעזור לנו לעזור לך (ע"י מתן פרטים שחסרים בפורום או בטלפון). חבל, זו הבריאות שלך.

קוביd1

New member
הצילווו מה קרה

עוד מעט תיכנס אופירה אני מקווה שהיא תיכנס יש לה רשימה של רופאים פרטיים שפותחים וסוגרים

קובי

אופירA

New member
מנהל
תלחץ על F5. הייתי פה לפניך

באר שבע

אני גרה בבאר שבע ואפילו לאחיות בקופת חולים או במרפאות חוץ אין תשובה
את לא צריכה להתעצבן אופירה ואת לא חייבת גם לענות עם זה כל כך קשה

אופירA

New member
מנהל
את מתחמקת סתם מהתייחסות עניינית

ומפילה את הבעיה עלי, כאילו אני התעצבנתי, כאילו אני מתלוננת שקשה לי. נו, באמת...
את יודעת מצוין שלא התעצבנתי. הערתי לך שזה קצת לא נעים. ושזה חוסר דרך ארץ.
וכן, זה מרגיש ניצול כאשר הנעזר לא מנסה לעזור לעצמו ומטיל את כל כובדו על העוזר, בלי להעניק שום יחס חוזר.
אי אפשר לתת לך ביקורת בונה?
לא מפריע לך שחוסר היחס שלך קצת לא נעים? מפריע לך רק שהעירו לך כי לא בא לך על הערות? אין לך שום צורך להתנצל, ועוד יש לך מה להעיר לי?

שוין.

תבררי במזכירות המחלקה הכירורגית של סורוקה אם יש שירות מחלקתי, ותתקשרי לכירורגים באיזור מגורייך שמקבלים דרך הקופה, אחד אחד, ותשאלי אם הם נותנים שירות סגירת טבעת.
אם את מוצאת כירורג כזה, של הכללית, הייתי שמחה מאוד אם היית מעניקה את שמו ומספר הטלפון שלו לשאר חברי הפורום.

למעלה