הצילווווווו

marlboro man

New member
הצילווווווו

אנשים אני תקוע עם ווינדוס XP שעושה בעיה בהתקנה יש למשהו אולי פיתרון? זה דחוףףףףףףףףףף

marlboro man

New member
אז ככה

windows xp pro דורשת פלטפורמה של 98 או 2000 בשביל ההתקנה התחלתי להתקין ולאחר העתקת הקבצים למחשב היא עושה איתחול ולא מתאוששת ממנו בקיצור היא נתקעת אין לי שמץ למה אין לי שמץ איך לסדר את זה והכי מעצבן שכל פעם צריך לפרמט מחדש בכדי להתקין 98 ולהתחיל התקנה של ה XP שוב! והCD-ROM הזה תקין אתמול הוא עבד על מחשב אחר1

panda1

New member
כנראה לא בטוח

אבל כנראה שיש לך בעיה ב BIOS אבל אם אתה מנסה להדליק ידנית את המחשב לאיזו מערכת אתה נכנס

marlboro man

New member
אפשר להיות חוצפן ולבקש טלפון

או אמצעי קשר רציף יותר? וכתשובה אז.אחרי שהוא נתקע ועושים איחול הוא בכלל לא עולה הוא שוב נתקע

marlboro man

New member
הכל נמחקקקקקקקקקקקקק

התקנתי 98 בפורמט הכי פשוט בשביל להיכנס לפה ולחפש עזרה

kataby

New member
השערה לבעיית ההתקנה

אדם יקר. קראתי את הודעתך ואני מנסה להבין על איזה מחשב בדיוק את מנסה להתקין את Windows 2000 XP pro. ייתכן מאוד שדרישות מערכת ההפעלה גבוהות מידי לעומת הכוח שהמשחב שלך מספק.

marlboro man

New member
לא יכול להיות

יש מספיק זיכרון ויש מספיק מקום הבעיה היא כנראה בהתנגשות של דיסק קשיח אבל תודה בכל אופן

kitt

New member
מה הנתונים של המחשב עליו אתה מנסה

להתקין את הXP?

@poet

New member
מי שלא צריך xp שלא יתקין אותו

זה דיי טיפשי שכל בן אדם בארץ יתקין winxp pro בגלל התלהבות כמו שזה טיפשי שאנשים התקינו בעבר winNT workstation מי שלא מריץ רשת בבית או לא חלק מחברה גדולה , שיחכה ל home edtion בה אין סרביסס , והיא לא פועל על nt ובטח ובטח לא ממליצה לאנשים לעשות ntfs על מחיצת ההתקנה

למעלה