הצילוווווו!!!! מי היא חושבת שהיא???

הצילוווווו!!!! מי היא חושבת שהיא???

כריסטינה אגילרה הרגה אותייי לא רק שהיא רוצה להיות שחקנים אבל לא משהו מסריח אלא היא רוצה משהו נועז כמו התפקיד של אנג´לינה ג´ולי בנערה בהפרעה ,הרי זה ברור שכל זמרת פופ מצליחה הופכת לזמרת או ששחקנית לא מצליחה הופכת לזמרת פופ מצליחה (לא יביא דוגמאות יש הרבה) היא אמרה גם שאם היא לא תמצא תסריט,יש לה כבר תסריט שהיא כתבה שהיא רוצה להפוך שהוא יהיה סרט כאילו שחקנית זה היה ברור,שהיא תהיה מתישהו אחרי שבריטני ומאריה קארי נהייו שחקניות הגיע תורה של הבימבו הקטנה רגע תעצרו אותי!!! מי היא חושבת שהיא????

IM WITH YOU

New member
נו ו...

עם הרבה זמרות יכולות אז למה שכריסטינה רוצה את/ה קופץ/ת אז תרגיע/י את עצמך little bitch ואל תתקוף/תתקפי את כריסטינה כי את/ה תשלמ/י על זה ביוקר

yanivtr

New member
לדעתי הוא צודק...

כריסטינה באמת מפגרת חייקנית..... בעקרון אני אומר את זה כי אני פשוט לא סובל אותה, ואת כל ה"שינוי" הזה שהיא עשתה עכשיו... אבל גם הוא לדעתי דיי צודק...

מי אמר שהיא לא יודעת לשחק?

ראית אותה משחקת איפשהו שאתה אומר שהיא שחקנית לא מצליחה? חכה שיצא הסרט ואז נדבר. עד אז אי אפשר להגיד על כל זמרת שעושה הסווה לשחקנית שהיא גרועה. וחוץ מזה אם יש לה כסף ורצון לשחק בסרט, זכותה.

DJ JuVi

New member
שתתפשט. זה יביא הרבה קהל.

היא דווקא דומה לאנג´לינה....יש דימיון, אני חושב שהיא הרבה מעבד לבסדר גמור....הרבהה מעבר. היא יכולה להצליח - ויותר מהיריבה החביבה בריטני (איך אפשר בלעדיה...). אבל הבעיה האמיתית של כריסטינה זה האיחור שלה. היא איחרה ביציאת הדיסק הראשון, איחרה ביציאת השני, עשתה את זה לא נכון, לא פיתחה את הקול המדהים שלה (יש לה איכות ווקאלית מדהימה שהיא לא משתמשת בה, טיפשה) ופשוט עשתה את זה לא נכון. יש לה גוף מדהים - אבל לדעתי (ואני לא מאלה שיתנגדו לראות מה שהיא עשתה אבל עדיין...) היא טעתה בגדול בצורה שבה היא החליטה לעשות את הדברים. או בצורה שהחליטו בשבילה....!!! ועוד משהו - אם היא התפשטה בקליפ הראשון, למה היא לא מתמידה ולפחות מתפשטת בשני?!?! א-כ-ז-ב-ה

כריסטינה דומה לאנג´לינה ג´ולי?????

בבקשה,בבקשה תגיד לי שאתה צוחק. אתה מעיז להשוות את השווה בנשים(אנג´לינה האלוהית) לעקומה האנורקסית הזו??? כריסטינה אגילרה היא דוגמא לזה שכל פלוצה שתופיע בMTV תעבור מיד שידרוג ל"כוסית"(ראה גם מקרה אבריל לוין).אם היא לא הייתה "כריסטינה אגילרה מהMTV" אלא סתם גמדה עם בעיות אכילה אף אחד לא היה מסתכל עליה.גוף טוב???יותר בכיוון של ניצולה מרואנדה. עדיף שלא תתפשט ותתרכז יותר בכישרון הווקלי הבאמת עצום שיש לה.

Azar Azar

New member
אני כאחד שלא שונא את כריסטינה

אמרת שהיא דומה לאג´לינה ג´ולי הרגת אותי אנג´לינה ג´ולי היא אחת הנשים היפות וכריסטינה ממש לא דומה לה

1Shadow

New member
כריסטינה = אנג´לינה????????????????

תגידו לי אתם נומליים???? אנג´לינה היא אחת הנשים הכי שוות בעולם כיום (זה שהיא בחרה לחלוק זאת איתנו זו מתנה)! וכריסטינה? אומנם יש לה קול נהדר (אם תמשיך לפתח אותו - היא לא משתמשת בו עד הסוף), אבל היא לא משפשפת את העקב של המגף של אנג´לינה. בבקשה, גם אם את/ה שרוף עליה - אל תגזים, היא כזו שווה.

למעלה