הצילווווו. יש לי בעיה חמורה באיריבר

הצילווווו. יש לי בעיה חמורה באיריבר

הצילו,!! אתם חייבים להציל אותי. לפני כמה ימים, בשהותי בבסיס שלי (אני חייל), המכשיר נתקע\קפא. ולא הצלחתי לשחרר אותו אז הוצאתי את הבטריה (נראה לי טעות חמורה)... כשחיברתי אותה שוב, הופיעה לי הודעה בסגנון של: missing system files. to restore system files connect h10 to iriver plus אוקיי. הושבת לי המכשיר למשך השבוע וחצי. והיום חזרתי הביתה... חיברתי את המכשיר למחשב אבל המחשב כאילו לא מזהה אותו.... לא מופיע לי ההאפשרות לבחור בין לפתוח את התיקיה או להציג תמונות או להפעיל מוזיקה.. (אפשרות של ווינדוס), והאייריבר פלוס לא קופץ לי ישר ומעדכן רשומות..... מופיע לי למטה שההתקן חובר ויש לי אפשרות לנתק בצורה בטוחה אבל למשל ההתקן לא מופיע לי בין רשימת הכוננים (כפי שקרה עד עכשיו).... מה לעשות???? תודה מראש

bitonano

New member
תוריד את ההתקנה של הפירמוור החדש

ביותר שמצוי 2.05 ותעדכן אותו מחדש. אני מאמין שזה יפתור את בעיותך.

JustThomas

New member
אבוי...

כפתור זה הציל אותי מספר רב של פעמים. במיוחד עם הרוקבוקס.

weird dust

New member
בסוף הצלחתה להתקין אותו?

פעם שעברה אני זוכר היתה לך בעיה.

JustThomas

New member
כן, הצלחתי ../images/Emo13.gif

פשוט האתר כ"כ מסובך למשתמשים "רגילים" (שהם לא מתכנתים או טכנאים). מה שהיה צריך לעשות בסוף זה לפטפטץ' (To Patch...
) את הקושחה המקורית עם איזו תוכנה קטנה (שנמצאת באתר) ורק אז להעביר את הקבצים של הרוקסבוקס.

weird dust

New member
ואיך זה לשחק פוקימון?

זה הדבר הכי מגניב ברוקס בוקס - האפשרות לשחק במשחקי גיים בוי

JustThomas

New member
פוקימון קצת מעיק - אבל פקמן כיפי.

השליטה נחמדת, הגרפיקה.... וובכן, זה אפילו לא גיימבוי. זה אומנם מחסל בטריה ועוד לא הבנתי איך שומרים את המשחק.

bitonano

New member
אבל אמרת שהוא כן מזהה...

איזה גרסא אמריקאי או אירופאי? יש אותו במחשב שלי?

הוא לא מזהה..

אין לי אותו במחשב שלי... אני חושב שזה אירופאי (איך מבדילים?) קניתי בבאג, זה אומר משו?

OniOn Of a dOwn

New member
אירופאי

האיריבר פלוס לא מזהה אותו? תנסה חיבורים שונים של USB תעשה ריסט (למחשב)... אם יפעל - תאתחל את המכשיר אם הוא לא מכיר את המכשיר אחרי כל מה שעשית תפנה לשירות לקוחות. 09-9578270 אבל הם זמינים רק א-ה.

למעלה