הצילווווו

SWEETYY

New member
הצילווווו../images/Emo7.gif

היי לכולם קודם כול בהצלחה לכל מי שניגש לפסיכומטרי אז ככה אני מיואשת מכל הפסיכוזיפת הזה מאוד קשה לי עם החלק בכמותי ואני על סף יאושששש:( ואני לא יודעת מה לעשות כמה שאני מנסה לשבת ולנסות לפתור תרגילים אני לא מצליחה והסוף מוצאת את עצמי סוגרת את הספר ומתייאשת אני ניגשת למבחן במרץ ולא יודעת איך אני יצליח בכלל אם למישהו יש עצה או משהו להגיד אני אשמח לשמוע ביאוש רב SWEETYY ביי ביי

aniani

New member
אל תשקיעי בכמותי.

פשוט תעזבי את החלק הזה של המבחן, תוותרי עליו- הוא רק גורם לך ללחץ (ובמילא במבחן יהיה הרבה יותר קל החלק הזה). פשוט אל תתכונני אליו! בהצלחה!!!

בטח שהיא צריכה להשקיע!

גם אצלי החלק הכמותי היה לי הכי קשה. אבל השאלות לא קשות, זה פשוט עניין של אימון. למה לי להשקיע בדברים שאני יודעת? השקעתי את כל המרץ שלי בכמותי, וזה השתלם. תשקיעי!

traker

New member
לפני שאני יגיד לך משהו

שישמח אותך.. אני רוצה לשאול אותך שאלה! מאיזה ספר את לומדת לפסיכומטרי??

traker

New member
אז ככה:

אם את לומדת מספר של קידום אז רק שתדעי שהרמה שם גבוהה פי כמה וכמה מהשאלות בפסיכומטרי. וכמו כן גם מכל שאלות בספר אחר.. השאלות בפרק הכמותי בפסיכומטרי הם דיי קלות יחסית לשאלות בספרי הלימוד! מה נותר לך לעשות זה ללמוד טוב את הכללים ... ואם את לא מצליחה לתרגל בספר -לא נורא השאלות בכמותי בפסיכומטרי יותר קלות.. אבל אל תזלזלי..תמשיכי לנסות!

aniani

New member
רגע, תגיד

איך הספר של high-q? הוא כמו הרמה של המבחן עצמו או מעט יותר קשה?

traker

New member
high -q ???

אני לא מכיר ספר כזה..אני מכיר את של אייקיו.. אולי אתה מתכוון אליהם. אם אתה מתכוון אליהם -אז כן! הרמה שם טיפה יותר קשה מהשאלות בפסיכומטרי.. אם אתה רוצה לראות בערך ואני מדגיש בערך!! את הרמה של השאלות בפסיכומטרי תקנה אוגדן של מבחן סימולציה שהמרכז הארצי מוציא לנבחנים.. שם תפתח פרק כמותי ותראה בערך את הרמה(קלה למדיי) *הדגשתי בערך כי הרמה טיפ טיפה יותר קשה במבחן עצמו מאר הסימולציות האלה..!

aniani

New member
כמה לעזאזל קיבלת בפרק האנגלית?

אייקיו = high q damn אין ספק שבספר של אייקיו הרמה נמוכה יותר מאשר בקידום.

traker

New member
חחחחח ככה רושמים את זה??

טוב..... זה מראה עד כמה אני דפוק באנגלית..! אנגלית זה נקודת התורפה שלי במבחן הפסיכומטרי! אני אף פעם לא עובר את ה 110!

SWEETYY

New member
HIGH Q

אני לומדת מהספר של HIGH Q ששם רמת השאלות היא ברמה של הפסיכומטרי אבל בכל זאת אני מתקשה מאוד עם השאלות וקשה לי להתמודד איתם

traker

New member
אז זהו שלא..

עברתי על הספר הזה איזה פעמיים...(כמותי) והרמה שם קצת יותר גבוהה מהפסיכומטרי!

traker

New member
עשיתי פעם אחת ויחידה!!!

במועד האחרון...מועד פבואר..!! אני תלמיד כיתה יב ולמרות כל הלימודים שיש לי על הראש...הצלחתי לשבת חזק על הפסיכומטרי ולעבור על 4 ספרים שונים של כל קורס שאני מכיר.. איי קיו , קידום(למדתי בקורס שלהם) , אמריקן ישראל קולג , קידמה עברתי על כל הספרים האלה..ואני בהחלט יכול להגיד שהפרק הכמותי נחשב קל יחסית לשאלות בפסיכומטרי..אבל!! לצערי הרב!! המסיחים הם מבלבלים!! ואני נפלתי בהרבה מהם... ): שביזות! מקווה לטוב.. אל תדאגי יהיה בסדר אם הבעייה שלך זה הפרק הכמותי

guypele

New member
גם אני מאוד חששתי...

איזה ציון את צריכה ? בכל מקרה גם אני ממש כמוך התיאשתי מהר מהכמותי ובכך כמעט ולא התכוננתי לבחינה. אין שום סיבה - הבחינה היא קלה בהרבה מכל התרגולים עם הספר בבית. השאלות הכמותיות לא מסובכות ולא ממש מבלבלות כמו שעושים מהן. אין יותר מדי מילים מאלוהים-יודע-איפה במילולי והאנגלית בכלל לא היסטרית. אני אומנם התאכזבתי (קיבלתי ציון גבוה אבל לא גבוה מאוד מאוד כמו שההיתי צריך) - אבל דווקא בגלל שאחרי הבחינה הרגשתי כ"כ טוב איתה שהאמנתי שיש לי סיכוי לציון מעולה+. בסופו של דבר מאוד חשוב להיות רגועים במבחן כי נדרש ריכוז גבוה וממושך. יותר חשוב כמה ימים לפני לשכוח מהכל ולבא בגישה קלילה עד כמה שניתן מאשר לפתור עוד מבחן לדוגמא. תבואי בגישה טובה ויהיה בסדר.

SWEETYY

New member
חשוב ביותר../images/Emo41.gif

היי זאת שוב אני אז עשיתי היום סימולציה וקיבלתי ב429 וזה סימולציה ראשונה שאני עושה ואת רוב החומר אני לא עברתי עליו יענו עשיתי את הבחינה ככה בלי ללמוד אז מה אתם אומרים יש לי סיכוי????

traker

New member
כן בהחלט!!!

עשיתי סימולציה ראשונה שלי... יעני בלי ללמוד כלום!!! עוד לפני שהתחלתי קורס.. הוצאתי 460 ובפסיכומטרי הוצאתי מעל 600 :) יש סיכוי תמשיכי ללמוד!!

omri-segal

New member
ואם בסימולציה ראשונה

לפני שהתחלתי ללמוד, קיבלתי 670? :)) אני אוציא מעל 800??

traker

New member
חחחחח....הרגת אותי עכשיו...

1. זה תלוי איזה סימולציה עשית! 2. זה לא יחס ישיר...יעני אם אני שיפרתי מ 500 ל 600...זה לא אומר שאתה תשפר מ 700 ל 800... ככל שהציון עולה השיפור הוא כביכול יותר קטן.. כל אחד והפוטנציאל שלו..!!!

omri-segal

New member
צחקתי

באמת שלא ציפיתי לקבל תשובה רצינית :) המבחן שבחוברת הרשמה...

למעלה